Tuinontwerper Baarn
Studio Buitenlijn

E-mail tuinontwerper

Studio Buitenlijn
Anne-Sietske Smits
Tel: 0624101675
www.studiobuitenlijn.nl

Maak een afspraak met Anne-Sietske Smits voor een kennismaking

Tuinontwerper in Baarn – Studio Buitenlijn

Anne-Sietske Smits is tuinontwerper in Baarn en realiseert graag jouw nieuwe tuin. Je kunt bij Studio Buitenlijn terecht voor tuinontwerp, tuinadvies en beplantingsplan.

Over Anne-Sietske Smits

Anne-Sietske werkte na het behalen van haar Master Landschapsarchitectuur aan de Wageningen Universiteit 10 jaar lang bij Bosch Slabbers Landschapsarchitecten. Haar focus lag daar op het klimaatrobuust inrichten van de stad. In 2021 startte zij haar eigen tuinontwerpstudio Studio Buitenlijn en brengt zij sindsdien “groen doen” in de praktijk. Mensen helpen hun eigen tuin aantrekkelijk en klimaatrobuust in te richten is waar Anne-Sietske zich het liefst mee bezig houdt.

Werkwijze Ontwerpproces

1 Brainstorm Het start met een brainstorm (circa 2 uur) waarbij Anne-Sietske naar je toe komt. TIP: e-mail alvast een goede plattegrond van huis en tuin. 2 Tuintesten Met behulp van diverse tuintesten krijgt ze inzicht in o.a. grondsoort, de zuurgraad en waterdoorlatendheid van de bodem. Dit om de juiste materialen en beplanting te kunnen uitzoeken. 3 Verkenning In deze ‘landingsfase’ zoomt Anne-Sietske uit om de omgeving te verkennen en kijkt ze naar oude kaarten om de ontwikkeling van het gebied te zien. Ze stelt zich vragen als “Waar wonen jullie eigenlijk? Wat zit er in de ondergrond? Hoe hoog boven N.A.P? Wat zijn de kenmerkende bomen en planten in dit gebied?” 4 Varianten Door verschillende ontwerplijnen te bedenken weet je snel wat je wel en niet wilt! 5 Ontwerp Met de verkregen inzichten gaat Anne-Sietske aan de slag, allereerst met een gedetailleerd 2D ontwerp inclusief aanzet voor beplanting en materialen. Zijn er nog lastige keuzes te nemen, dan volgen er 3D sfeerbeelden waardoor je sneller ziet wat bij jou past. 6 Beplantingsplan De juiste beplanting is een ware puzzel. Hoogtes, bloeitijd, kleur, zon, schaduw… Kom je er zelf niet uit? Dan is dit een taak voor Anne-Sietske. 7 Contact hovenier Voor een soepel contact met de hovenier, levert Anne-Sietske een werktekening aan met maten en materialen en is zij bij de intake. Je zult haar ook zeker tijdens de uitvoering tegenkomen om te kijken hoe het gaat en is zij beschikbaar voor vragen.

Contact opnemen met Studio Buitenlijn

Heb je interesse of ben je benieuwd wat Tuinontwerper Baarn voor jou kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel Anne-Sietske op 0624101675.

Mail of bel Tuinontwerper Baarn voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heb je ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Baarn op AlleStylisten.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.