Tuinontwerper Breda
Tuinontwerpstudio William de Boet

E-mail tuinontwerper

Tuinontwerpstudio William de Boet
William de Boet
Tuinontwerper
Tel: 06–51390512
www.williamdeboet.nl

Maak een afspraak met William de Boet voor een kennismaking

Tuinontwerper Breda – William de Boet Tuinontwerpstudio

Over William de Boet

Eigenzinnig, vastberaden, perfectionistisch en veel gevoel voor vormgeving. Dat is hoe je tuinontwerper William de Boet in het kort kunt omschrijven. William’s uitgangspunt is om anders te durven denken, want gewoon kan immers altijd nog.

Een tuinontwerp als de fundering van uw huis

Een gedegen tuinontwerp voor de aanleg van uw tuin is net zo essentieel als de fundering van uw huis. Zijn doel is om uw tuin af te stemmen op zowel uw woning en omgeving zodat er een harmonieus geheel ontstaat waarin u zich kunt identificeren. William de Boet kijkt hiervoor naar de samenstelling van uw gezin, hij brengt uw wensen in kaart, hoe wilt u de tuin gaan gebruiken etc. Met een goede visualisatie brengt William uw woning, tuin en omgeving samen in beeld waarbij aan al uw wensen en verwachtingen wordt voldaan.

De eerste kennismaking

De eerste ontmoeting is bij u thuis om u als persoon te leren kennen, om te ontdekken wat u belangrijk vindt en wat uw wensen zijn. Ook kijkt William naar de stijl van uw woning en uw inrichting. Gaat het om een nieuw te bouwen woning, dan kan William óf naar u toe komen óf u kunt met de bouwkundige ontwerpen, tekeningen en afmetingen naar zijn kantoor in Middelharnis (3 kwartier vanaf Breda).

Het eerste tuinontwerp

Nu volgt er een creatief proces: William gaat op basis van uw wensen en zijn expertise de invulling van uw tuin vormgeven waarbij u ook een belangrijke rol speelt omdat er veel keuzes gemaakt moeten worden. Denk aan materialen, beplanting, tegels etc.

Presentatie eerste tuinontwerp

Van dit eerste ontwerp maakt William een 3D tuinontwerp dat hij op een groot scherm aan u presenteert op zijn kantoor in Middelharnis. Optioneel kunt u ook met een virtual reality bril uw toekomstige tuin bewonderen. U kunt nu uw mening geven en eventuele aanpassingen of toevoegingen doorgeven zodat William verder kan met het definitieve tuinontwerp.

Definitief tuinontwerp

William werkt uw opmerkingen uit in een definitief tuinontwerp. U ontvangt vervolgens een volledige presentatie in 3D inclusief een video van uw nieuwe tuin (zoals hieronder te zien is). Tevens ontvangt u een beplantingsplan, verlichtingsplan, werktekening en materialenplan. Hiermee kunt u rechtstreeks naar de hovenier gaan. Dat laatste kan hij ook voor of met u verzorgen. Hoe dat werkt, dat vertelt hij u graag.

Informatieoverdracht en keuze hovenier

Met het ontvangen tuinontwerp en de bijbehorende plannen kunt u naar een hovenier om tot realisatie over te gaan. William helpt u graag met het overbrengen van de informatie of het kiezen van een geschikte hovenier uit zijn netwerk.

Begeleiding tijdens de realisatie

Een goed plan verdient een goede uitvoering. William kan samen met de gekozen hovenier ervoor zorgen dat uw tuin er precies zo uit komt te zien zoals op de visualisaties. Kiest u voor deze begeleiding, dan wordt u volledig ontzorgd en kunt u straks eindeloos genieten van het eindresultaat.

Contact opnemen met William de Boet

Heeft u interesse of bent u benieuwd wat Tuinontwerper Breda voor u kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel William de Boet op 06–51390512.

Mail of bel Tuinontwerper Breda voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Breda op AlleStylisten.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.