Tuinontwerper Breda
Rutger Binnendijk tuinontwerp

E-mail tuinontwerper

Rutger Binnendijk tuinontwerp
tuinontwerper
Tel: 0618241149
www.rutgerbinnendijk.nl

Maak een afspraak met Rutger Binnendijk voor een kennismaking

Tuinontwerper in Breda – Rutger Binnendijk tuinontwerp

Al meer dan 24 jaar brengt Rutger Binnendijk zijn passie – het ontwerpen van tuinen – in de praktijk en maakt hij mensen blij met een fijne plek rondom het huis. Rutger’s tuinen hebben een groen en uniek karakter, inspireren en zijn in harmonie met haar bewoners. Van dakterras tot landgoed. Van compacte stadstuin tot bedrijfstuin.

Je wilt jouw tuin veranderen, maar waar begin je? Rutger geeft je graag advies over de indeling en de beplanting. Nodig hem uit voor een gesprek bij je thuis en jouw droomtuin wordt in gang gezet.

Over Rutger Binnendijk

Door zijn jarenlange ervaring is Rutger de aangewezen persoon om voor jou een passend tuinontwerp voor een sfeervolle tuin te maken. Waar je kunt genieten van de wisselende seizoenen, waar je kunt ontspannen na een drukke werkdag en tot in de late uurtjes kunt borrelen met familie en vrienden.

Rutger’s tuinen kenmerken zich door een doordacht ontwerp waar heldere, verbindende lijnen het uitgangspunt zijn en houvast geven aan weelderige beplanting. In zijn tuinen staat groen voorop, ook met het oog op de kwetsbaarheid van ons klimaat. Door meer beplanting toe te passen in zijn tuinontwerpen, hoopt Rutger zo een bijdrage te leveren aan een betere leefbaarheid. Daarnaast werkt hij het liefst zoveel mogelijk met natuurlijke en duurzame materialen en waar mogelijk hergebruikt hij materialen.

Werkwijze

1. Kennismakingsgesprek
Rutger komt vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek bij je langs. Jullie bekijken de tuin, bespreken jouw wensen en leren elkaar beter kennen. Als de klik wederzijds is, maakt hij graag een offerte voor je op.

2. Inventarisatie
Zodra je akkoord bent met de offerte komt Rutger de tuin opmeten en bekijkt hij de zonligging en de eventuele bestaande beplanting en materialen.

3. Schetsontwerp
Op basis van alle wensen en zijn inzicht, kennis en creativiteit gaat Rutger aan de slag met het ontwerp van jouw tuin. Eerst een schetsontwerp en aangevuld met referentiebeelden. Vervolgens bespreken jullie de schets en verwerkt hij eventuele aanpassingen in het definitieve tuinontwerp.

4. Definitief ontwerp
Zodra je het schetsontwerp hebt goedgekeurd, werkt Rutger het plan meer in detail uit: een levendige aquareltekening op schaal, inclusief matenoverzicht en beplantingsplan. Eventueel worden technische details uitgewerkt. Met dit plan kan elke tuinspecialist (hovenier, grond -en straatwerker etc.) uit de voeten.

5. Uitvoering
Belangrijk is dat de uitvoering van het ontwerp goed gebeurt. Geen probleem als je dit niet zelf kunt. Schakel dan een hovenier in of laat Rutger een offerte opvragen bij een hovenier uit zijn netwerk.

6. Begeleiding
Wil je totale ontzorging? Dan kan Rutger de aanleg van jouw tuin begeleiden en coördineert het hele proces. Hij neemt het ontwerp grondig door met de specialisten zodat alles volgens plan verloopt. Deze uren worden apart in rekening gebracht van de ontwerp-opdracht.

Houd je liever zelf de regie over de uitvoering? Dat kan. Je kunt dan altijd nog besluiten om een deel van de werkzaamheden bij Rutger onder te brengen.

Ongeveer een jaar na de aanleg komt Rutger bij je langs om te zien hoe de tuin groeit. En om te horen of alles is geworden zoals je van tevoren had voorgesteld.

Contact opnemen met Rutger Binnendijk

Heb je interesse of ben je benieuwd wat Tuinontwerper Breda voor jou kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel Rutger op 0618241149.

Mail of bel Tuinontwerper Breda voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heb je ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Breda op AlleStylisten.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.