Tuinontwerper Breda
Debby Rijvers Tuinontwerp & Projectbegeleiding

E-mail tuinontwerper

Debby Rijvers Tuinontwerp
Debby Rijvers
Tuinontwerper
Tel: 06–54363577
www.debbyrijvers.nl

Maak een afspraak met Debby Rijvers voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect of Tuinontwerper Breda | Debby Rijvers

Welkom bij Debby Rijvers voor tuinontwerp & projectbegeleiding in de regio Breda

Tuinontwerp op maat
Tuinontwerper Debby Rijvers ontwerpt tuinen volledig naar wens van haar klant en omdat alle percelen anders zijn, is ieder tuinontwerp maatwerk. Per project kiest Debby de juiste planten, materialen en sfeer binnen de wensen en budget van haar opdrachtgever. Van budgettuin tot zeer exclusief en luxe en van modern strak tot Marokkaans, Ibiza, romantisch, kindvriendelijk, strandtuin, landelijk. Debby heeft zelfs al eens een Feng Shui tuin gemaakt.

Bij het maken van een tuinontwerp hanteert Debby Rijvers geen opgedrongen huisstijl, maar werkt zij liever vanuit uw wens. Klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht, meedenken en een uitgebreid intake gesprek zorgen ervoor dat het tuinontwerp volledig naar uw wens is, rekeninghoudende met uw voorwaarden, gezinssamenstelling en budget. Van droom tot werkelijkheid, precies zoals u het wenst. Neem ook een kijkje in haar portfolio op haar eigen website.

Werkwijze
Sinds 1999 ontwerpt Debby Rijvers tuinen en richt zij (semi) openbare buitenruimtes in waarbij de wensen van haar opdrachtgever centraal staan. Deze wensen, aangevuld met haar ervaring en professionele kijk op stijl, haalbaarheid en functionaliteit, zorgen er voor dat Debby keer op keer een uniek en hoogwaardig ontwerp op maat verzorgt. Door haar praktische achtergrond als hovenier te combineren met haar passie voor design en perfectie is een tuinontwerp zowel bouwkundig, technisch als visueel volledig uitgedacht en wordt compleet gemaakt door benoeming van alle materialen, een beplantings- en verlichtingsplan. Dit tezamen vormt uiteindelijk de basis voor de nieuwe tuin of buitenruimte. Het ontwerp wordt ingebonden en voorzien van foto’s van alle gebruikte planten, materialen en sfeerfbeelden zodat er een duidelijk beeld gevormd kan worden van hoe de tuin of buitenruimte eruit zou kunnen komen te zien.

Projectbegeleiding en offerteaanvraag
Tevens kan Debby, wanneer gewenst, offertes aanvragen voor realisatie en uitvoering van het ontwerp. Mocht u kiezen voor begeleiding bij aanleg van de tuin kan zij u dit aanbieden op regiebasis. In dit geval coördineert en controleert Debby de uitvoerende werkzaamheden en houdt u op de hoogte van de voortgang. Debby neemt u graag alle ‘zorgen’ uit handen.

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Debby Rijvers iets voor u kan betekenen? Bel 06-54363577 of stuur een mail via het contactformulier.

U kunt Tuinontwerper Breda Debby Rijvers boeken voor tuinontwerp op maat, tuinadvies, projectbegeleiding en offerteaanvraag zowel voor particulieren als bedrijven.

Mail of bel Tuinontwerper Breda voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Breda op AlleStylisten.nl

Neem vrijblijvend contact op