Tuinontwerper Almere
Formosus Tuinbureau – Marleen Verhoole

E-mail tuinontwerper

Formosus Tuinbureau
Marleen Verhoole
Tuinontwerper
Tel: 06 – 29 316 746
www.formosus.nl

Bel of mail Marleen Verhoole voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper Almere Formosus Tuinbureau

Welkom bij Formosus tuinbureau uit Almere

Bent u toe aan een nieuwe stijlvolle tuin die bij u en uw huis past? Of wilt u een renovatie van uw huidige tuin? Tuinontwerper Almere Marleen van Formosus Tuinbureau helpt u graag een tuin te maken waarin u lekker kunt genieten en die het hele jaar mooi is. Sommige mensen willen in de tuin gezellig buiten eten en ontspannen. Anderen willen graag van groen en bloemen genieten. Omdat iedereen anders is zijn alle stijlen mogelijk; een kindvriendelijke, onderhoudsarme, Engelse, moderne, sier, Japanse water of wilde tuin.

Marleen ontwerpt met veel creativiteit, kennis van materialen, vormgeving en beplanting een tuin die aan uw wensen voldoet. Een doordacht ontwerp is de basis voor een stijlvolle tuin waar u jaren plezier van gaat hebben. Het ontwerpen van uw tuin is een persoonlijke aangelegenheid. Uw wensen staan centraal om uw droomtuin te verwezenlijken.

Mogelijkheden

Gratis kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek kunt u ontwerpen en foto’s bekijken van tuinen die in de afgelopen jaren zijn gerealiseerd.

Tuinontwerp
U krijgt een ingekleurd tuinontwerp op schaal met bijbehorend beplantingsplan.

Beplantingsplan
Bent u tevreden over de huidige indeling van uw tuin maar kan uw beplanting een opfrisbeurt gebruiken dan kunt u ervoor kiezen om alleen een beplantingsplan te laten maken.

Tuincoaching
Het is niet altijd nodig om een ontwerp of beplantingsplan te maken. Misschien wilt u een stukje tuin veranderen. Samen lopen we door uw tuin en krijgt u ter plekke tuinadvies.

Onderhoudsplan
Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Dit kan best ingewikkeld zijn. Wanneer moet ik ook alweer snoeien? Hoe krijg ik mijn gazon mooi groen? Hoe vaak mest strooien? In een onderhoudsplan staat wat u met al uw beplanting moet doen en in welk seizoen. Het is een op maat geschreven plan, specifiek over uw tuin. Erg handig zo’n ‘naslagwerkje’.

Prijzen
Op Marleen’s eigen website kunt u meer over de prijzen voor een tuinontwerp lezen.

Tuinbonnen
Wilt u iemand op een special en originele manier verrassen? Geef een tuinontwerpbon cadeau. De persoon krijgt een cadeau waar hij/zij nog jaren plezier aan beleeft. De bon is dus inwisselbaar voor een tuinontwerp.

Snoeicursus
Tijdens de cursus leer ik u hoe u goed moet snoeien. Ik laat u zien hoe bomen, sierheesters, planten door goed snoeien het beste tot ontwikkeling komen. Snoeien leer je het beste door te doen. De cursus vindt dus plaats buiten in de tuin. Er worden daadwerkelijk struiken, planten en bomen gesnoeid. Door de cursus weet u precies wanneer wat gesnoeid kan worden en met welk gereedschap. Vanzelfsprekend is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen over het snoeien in uw eigen tuin.

Workshop tuin ontwerpen
Ja, u kunt het ook! Met de workshop ‘Ontwerp je eigen tuin’ leert u uw eigen tuin vorm te geven. Fantastisch toch om straks te genieten in u eigen ontworpen tuin! De workshop geeft u praktisch en vakkundig advies. Er is informatie genoeg, maar hoe pakt u dat aan? Met deze praktische workshop maakt u zelf een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Locatieverhuur
Bent u opzoek naar een buitenruimte om bijvoorbeeld een cursus fotografie te geven, uw beelden te tonen, een wijnproeverij te houden of een cursus bloemschikken? Misschien zoekt u een locatie voor een muzikaal optreden of een rustige omgeving om buiten yogales te geven. U kunt voor een dagdeel gebruik maken van mijn sfeervolle tuin. Hapjes, drinken en/of lunch kan verzorgd worden.

Reacties van klanten
“Marleen nam alle tijd om goed naar ons te luisteren en zo onze wensen te vertalen in een prachtige, rustige en toch spannende tuin. Met veel aandacht voor details en sfeer. Wij zijn er zeer gelukkig mee en raden iedereen ten zeerste aan met haar in zee te gaan.” Anja

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinontwerper Almere Marleen Verhoole iets voor u kan beteken? Bel 06 29 316 746 of stuur een mail via het contactformulier.

Marleen heeft ook een interessant blog geschreven over de Flevolandse tuin. Een echte aanrader om te lezen voor wie in Flevoland woont en een nieuwe tuin gaat aanleggen.

Mail of bel Tuinontwerper Almere voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Almere op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.