Tuinontwerper in Almere
Marleen Verhoole – Formosus Tuinontwerp

E-mail tuinontwerper

Formosus Tuinontwerp
Marleen Verhoole
Tel: 06 293 167 46
formosus.nl

Bel of mail Marleen Verhoole voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Almere – Marleen Verhoole | Formosus Tuinontwerp

Marleen Verhoole is tuinontwerper in Almere en ontwerpt graag voor u een nieuwe tuin waar u het hele jaar door van kunt genieten. Van een bloementuin tot een strakke stadstuin. U kunt bij Marleen terecht voor o.a. tuinontwerp, beplantingsplan en tuincoaching in Almere en omgeving.

Over Formosus

Creatieve kracht achter Formosus Tuinontwerp is Marleen Verhoole.
 Vijftien jaar geleden maakte zij van haar grote passie haar werk.
 Marleen ontwerpt tuinen met veel creativiteit en heeft een omvangrijke kennis van materialen, vormgeving en beplanting.
 Het ontwerpen van een tuin is een persoonlijke aangelegenheid. Uw wensen staan bij Marleen centraal om uw droomtuin te verwezenlijken. U kunt bij Formosus kiezen om met het tuinontwerp op zak de aanleg zelf te doen, uit te besteden of een combinatie van beiden.

Diensten

● Tuinontwerp: een tuin die bij u past begint met een goed ontwerp.
● Beplantingsplan: een goed doordacht plan leidt tot een mooie tuin.
● Onderhoudsplan: een onderhoudsplan met een kleine tuincursus specifiek voor uw tuin.
● Tuincoaching: een kleine privéles tuinieren toegespitst op uw eigen tuin.
● Levering beplanting: wanneer u verzekerd wilt zijn van verse, gezonde planten.
● Lichtplan: ’s avonds optimaal genieten van uw sfeervol verlichte tuin.
● Bemiddeling hovenier: zorgeloos uw tuin professioneel laten aanleggen.
● Workshop Tuinontwerpen: professioneel advies bij het ontwerpen van uw eigen tuin.

Tuinontwerp

Een tuin die bij u past begint met een goed ontwerp. Het tuinontwerp is een tekening op schaal met daarop alle tuin elementen zoals terras, looppaden, plantvakken, bergruimte, vijver en gazon.
 U heeft vast ideeën en wensen voor uw tuin. Wilt u er graag in tuinieren of vooral lekker in relaxen? Uw wensen en smaak staan centraal. Marleen vertaalt uw wensen in een mooi tuinontwerp zodat u jaren tuinplezier heeft. Lees op Marleen’s website hoe u een tuin krijgt waarin u lekker kunt genieten in 7 MAKKELIJKE STAPPEN.

Beplantingsplan

Een goed doordacht beplantingsplan leidt tot een mooie tuin die het hele jaar mooi en verrassend is. In Marleen’s beplantingsplan vindt u precies welke plant, boom en heester waar in uw tuin komt te staan. De planten worden door Marleen geselecteerd op hoogte, bloeikleur, bloeitijd en onderlinge combinaties. Een beplantingsplan kan gemaakt worden als u een tuinontwerp laat maken, maar ook los bij een reeds bestaande tuin wanneer u nieuwe beplanting wenst.

Onderhoudsplan

Omdat u nog lang veel plezier van uw tuin wilt hebben, is goed onderhoud van groot belang. In het onderhoudsplan dat u van Marleen ontvangt, staat precies beschreven welke werkzaamheden er in uw tuin nodig zijn plus een overzicht van alle planten en hoe ze te behandelen (hoe en wanneer snoeien, hoe bemesten etc.) 
Een tuincursus specifiek voor uw tuin.

Tuincoaching

Voor tuincoaching komt Marleen bij u in de tuin en beantwoordt al uw tuinvragen. Een privéles tuinieren voor uw eigen tuin. Tijdens het coachingsgesprek is er ruimte voor alle mogelijke tuinvragen over het snoeien, uw gazon, de vijver, bemesting, verzorging van uw planten, vormgeving en indeling van uw tuin.


Levering beplanting

Wanneer u zelf de tuin gaat aanleggen, kan Marleen de beplanting voor u leveren. Uw planten worden bij gespecialiseerde kwekerijen ingekocht, alleen op deze manier bent u verzekerd van verse, gezonde planten. 
De planten worden bij u thuis bezorgd wanneer u ze wilt planten.

Lichtplan


Wilt u ook na zonsondergang nog heerlijk nagenieten in uw mooie tuin? Dan mag de juiste buitenverlichting niet ontbreken. Een goed lichtplan zorgt ervoor dat uw tuin functioneel en sfeervol verlicht wordt.

Bemiddeling hovenier

Met uw tuinontwerp kunt u zelf met de aanleg aan de slag óf u kunt er ook voor kiezen om de aanleg geheel of gedeeltelijk door een hovenier uit te laten voeren. Formosus werkt samen met een aantal professionele hoveniersbedrijven en stratenmakers. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Workshop tuinontwerpen


Stap voor stap een doordacht tuinontwerp voor uw tuin maken, dat leert u tijdens deze workshop. Speciaal bedoeld voor mensen die hun eigen tuin willen ontwerpen en daarbij vakkundig en praktisch advies kunnen gebruiken.
 U leert waaraan een goed ontwerp moet voldoen. U wordt begeleid met het in kaart brengen van uw wensen, de stijl van uw toekomstige tuin, de vormgeving en de keuze voor de juiste materialen. Tijdens deze actieve workshop wordt er een begin gemaakt met de keuze van de beplanting.


Wat kost een tuinontwerp?

Het maken van een tuinontwerp is echt maatwerk. De prijs is afhankelijk van het aantal vierkante meters van uw tuin en hetgeen waarvoor u opdracht geeft. Wilt u alleen een tuinontwerp? Of aangevuld met bijbehorend beplantingsplan en misschien ook wel een onderhoudsplan? Tijdens het kennismakingsgesprek hoort u van Marleen de prijs. Alvast een indicatie: een tuinontwerp met beplantingsplan voor een tuin tussen de 100 en 200m2 kost €550. Neem gerust vrijblijvend contact op om u over de kosten te laten informeren.

Contact met Tuinontwerper Almere

Heeft u interesse, vragen of wilt u weten of Marleen Verhoole van Formosus Tuinontwerp iets voor u kan betekenen? Bel 06 293 167 46 of stuur een mail via het contactformulier.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.