Tuinontwerper Leeuwarden
Joke Gerritsma Tuinontwerpen – Joke Gerritsma

E-mail tuinontwerper

Joke Gerritsma Tuinontwerpen
Joke Gerritsma
Tuinontwerper
Tel: 0515-520886 of 06–27394916
www.jokegerritsmatuinontwerpen.nl

Neem vrijblijvend contact op met Joke Gerritsma

Tuinontwerper in Leeuwarden Joke Gerritsma

Joke Gerritsma is tuinontwerper in Leeuwarden. Zij ontwerpt zowel moderne, strakke en geordende tuinen als natuurlijke, romantische en klassieke tuinen. Landelijk of cottagestijl, siergrassen of weelderige beplanting; alles is mogelijk. Ter aanvulling op het ontwerp maakt Joke optioneel een beplantingsplan tezamen met een onderhoudsplan. Een tuinadviesgesprek van 1,5 uur (vanaf €150) in uw tuin kan ook. Hiervoor is ook een tuinadvies kadobon verkrijgbaar. U kunt vrijblijvend contact met Joke Gerritsma opnemen zodat zij alle mogelijkheden met u kan bespreken.

Wensen en eisen

Voor een geslaagd tuinontwerp is het belangrijk om te weten wat u ervan verwacht. Uw tuin moet een compleet plaatje met uw woning en interieur vormen. Ook is het goed te weten hoeveel u zelf in de tuin wenst te doen voor het onderhoud, of wenst u liever een zo onderhoudsvrij mogelijke tuin? Wilt u gelijk een “volle” tuin of wilt u liever (om kosten te besparen) jonge aanplant gebruiken? Moet het vooral een mooie of praktische tuin zijn? Moeten er bomen in komen, veel bloeiende struiken of juist veel gazon met perkjes? U kunt ook Joke een evenwichtig voorstel laten maken aan de hand van uw wensen en eisen.

Budget

Een tuin kan aardig in de papieren gaan lopen. Met het ontwerp kan hier rekening mee worden gehouden. Harde materialen en arbeidsuren zijn de grootste kostenposten. Ook bomen zijn een investering. Om eventueel kosten te besparen kunt u besluiten nog jonge bomen te gebruiken. Ook de keuze van type planten kan natuurlijk veel uitmaken. Daarom is het belangrijk dat u een idee heeft wat uw budget is voor de tuinaanleg. Om een indicatie te krijgen van de kosten voor een tuinontwerp klik hier.

Bedrijfstuinen

U kunt Joke Gerritsma ook inschakelen wanneer uw bedrijf toe is aan een tuinontwerp voor een goed verzorgde bedrijfstuin. Een goed ontworpen bedrijfstuin is behalve een mooi visitekaartje ook voor uw medewerkers een inspirerende en rustgevende omgeving.

Uitvoering tuinaanleg

Indien gewenst kan Joke u in contact brengen met hoveniers die de aanleg van uw tuin kunnen verzorgen. Ook tuinmaterialen zoals b.v. tuinverlichting, tegels of grind kan zij voor u bestellen.

Neem contact op

U kunt Tuinontwerper Leeuwarden Joke Gerritsma bellen op 0515-520886 of 06–27394916 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinontwerper Leeuwarden voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

U kunt Joke Gerritsma Tuinontwerper Leeuwarden inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en tuinaanleg.

Klantreacties

“Wij hebben goede ervaring met Joke Gerritsma. Wij zien in het ontwerp de wensen die we in het gesprek hebben aangegeven goed terug. Ook het beplantingsplan is zeer volledig, ze maakt er een boekje bij met informatie over alle planten (plaatje, snoeiadviezen, bemestingsadviezen, etc). Wij zouden haar zeker aanraden aan mensen in onze omgeving die een tuin willen laten ontwerpen!”

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.