Tuinontwerper Appeltern
Schetsservice De Tuinen van Appeltern – Gilbert de Jong

E-mail tuinontwerper

Schetsservice De Tuinen van Appeltern
Gilbert de Jong
Tuinontwerper
Tel: 06 20 54 23 10

Maak direct een schetsservice afspraak in de Tuinen van Appeltern

Welkom bij Tuinontwerper Appeltern | Gilbert de Jong

In de weekenden werkt tuinontwerper Gilbert de Jong bij de Schetsservice in De Tuinen van Appeltern. Wilt u zelf uw tuin aanleggen, maar heeft u geen idee hoe u uw tuin het beste kun inrichten? Dan is de Schetsservice beslist iets voor u. Gilbert maakt voor u een tuinschets en advies op maat zonder aanleg- of koopverplichtingen. Het schetsadvies duurt een uur.

Over Gilbert de Jong
Gilbert de Jong ontwerpt en realiseert vanaf 1986 bijzondere tuinen: tuinen om in te leven en te genieten, te relaxen en te spelen. In Gilbert’s tuinontwerpen zorgen hartlijnen (het liefst dubbele) door het ordenen van verschillende onderdelen van de tuin voor de samenhang tussen bewoners, huis en tuin. Uw wensen vertaalt hij altijd op originele wijze in een mooi en bruikbaar tuinontwerp. Om alle projecten van Gilbert te bekijken neemt u een kijkje in zijn portfolio.

De Schetsservice

De onderstaande informatie is nodig voor de Schetsservice:
● basistekening op schaal
● foto’s en/of film van de huidige situatie
● zon richting van uw tuin
● bouwstijl van uw woning

Aan de hand van uw wensenlijst, de oriëntatie van uw tuin ten opzichte van de zon, de bouwstijl van uw woning, uw leefsituatie en de omgeving wordt op schetspapier een indeling voor uw nieuwe tuin gemaakt.

U kunt een schetsservice afspraak maken op 3 manieren:
● in De Tuinen van Appeltern
● op kantoor in Loenen op de Veluwe of
● bij u thuis*
* er gelden aanvullende kosten voor reistijd & auto indien u buiten een straal van 20 km van Loenen op de Veluwe woont.

Na het maken van de schets kan Gilbert deze indien wenselijk ook nog uitwerken tot een tuinontwerp. Veel mensen blijken echter al voldoende inspiratie te hebben gekregen na de schetsafspraak.
De kosten van een schetsafspraak bedragen €115 (2022) per uur en €27,50 per volgend kwartier.

Kosten Schetsservice
De kosten voor een uur persoonlijk en onafhankelijk tuinadvies -inclusief het maken van een tuinschets- bedragen €95 exclusief de entreekosten voor De Tuinen van Appeltern.

Na het schetsadvies
Na het schetsadvies kunt u aan de slag met de aanleg van uw tuin. Wanneer u de tuinaanleg (gedeeltelijk) wilt uitbesteden, kan Gilbert de gemaakte schets (tegen een overeengekomen tarief) voor u uitwerken in een tuinontwerp en/of gedetailleerd beplantingsplan. Hiermee kunt u vervolgens bij meerdere hoveniers vrijblijvende offertes aanvragen voor de tuinaanleg. Ook kunt u via Gilbert uw beplanting bestellen tegen een aantrekkelijk tarief.

Tuinontwerp
Heeft u meer behoefte aan een compleet tuinontwerp? Neem dan voor meer informatie over de werkwijze van een tuinontwerp een kijkje op Gilbert’s andere pagina.

Reacties van klanten
“Na een bezoek aan de Tuinen van Appeltern werd door Gilbert de Jong, van ConceptGroen, onze wensen mbt een nieuw aan te leggen tuin speels omgezet in een bruikbare schets. Deze schets werd in het vervolgtrajekt zeer vakkundig en creatief vertaald naar een tuinplan en plantenlijst in oa een 3D presentatie. Het gehele tuinontwerp werd vervolgens aangeleverd in 2 mooie werkbare plannen in een geplastificeerd A3 formaat. Erg mooi! Het was een heel prettig contact waarbij we diverse keren feedback konden geven. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de snelheid van leveren. We kunnen nu goed onderbouwd op zoek naar een hoveniersbedrijf voor de realisatie van de tuin.” Ton en Mia Visser

U kunt Tuinontwerper Appeltern Gilbert de Jong inhuren voor schetsservice, tuinontwerp en beplantingsplan.

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinontwerper Appeltern Gilbert de Jong iets voor u kan betekenen? Bel 06 20 54 23 10 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinontwerper Appeltern voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Ede op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.