Tuinontwerper Hoeksche Waard
Noortje’s TuinOntwerp

E-mail tuinontwerper

Noortje’s TuinOntwerp
Noortje van Leeuwen
Tuinontwerper
Tel: 06 – 23 80 72 70
www.noortjestuinontwerp.nl

Bel of mail Noortje van Leeuwen voor een gratis kennismaking

Tuinontwerper Hoeksche Waard | Noortje’s TuinOntwerp

Noortje van Leeuwen, tuinontwerper Hoeksche Waard, helpt je graag met jouw tuinontwerp en beplantingsplannen.

Jouw tuin wordt een groene plek waar je heerlijk kunt vertoeven. Waar een prettige sfeer hangt waarin je vrolijker, productiever én meer ontspannen kunt zijn.

In Noortje’s tuinontwerpen wisselen vormen, texturen en kleuren elkaar af en komen seizoenen prachtig tot zijn recht. Kennis van planten en bomen is hierbij noodzakelijk. Dankzij Noortje’s kennis van bomen en planten voorkom je miskopen.

Over Noortje van Leeuwen

Noortje van Leeuwen startte Noortje’s TuinOntwerp in 2012 na het afronden van haar opleiding Tuinontwerpen en Beplantingsleer. Zij richt zich vooral op de particuliere tuinbezitter. Noortje vindt het ontwerpen van een tuin steeds weer een uitdaging: iedere klant heeft immers weer andere wensen en eisen. Zelf woont Noortje op een boerderij met tuin, boomgaard en weiland waar zij volop geniet van het bedenken van verrassende creaties.

Werkwijze Tuinontwerp

Voor een kennismaking en inventarisatie van je wensen en eisen komt Noortje bij jou thuis. Vervolgens maakt zij een schetsontwerp met aanzichten en 3D tekeningen. Tijdens een tweede ontmoeting presenteert zij deze tekeningen zodat je een duidelijk beeld krijgt van jouw toekomstige tuin. Eventueel aanpassingen verwerkt Noortje nu in een definitief tuinontwerp. Ook maakt zij een beplantingsplan met zowel de Latijnse als Nederlandse namen, indeling, hoeveelheden en toelichting. Voor het gemak kun je in het onderhoudsplan dat je er ook bij krijgt, per maand terugvinden wanneer je welke planten moet snoeien.

Maatwerk

Noortje ontwerpt tuinen in een stijl die bij jou past. Een tuin is maatwerk en zeer persoonlijk. Dit kan een moderne strakke tuin zijn of juist een tuin met een informeel karakter.

Onafhankelijk

Noortje’s TuinOntwerp is een onafhankelijk ontwerpbureau. Het voordeel hiervan is dat het er Noortje niet om gaat om zo veel of zo duur mogelijk materiaal te verkopen. En voor de realisatie van het tuinontwerp kun je zelf een hovenier benaderen of ervoor kiezen om het (gedeeltelijk) zelf te doen aan de hand van de gedetailleerde tekeningen.

Contact Opnemen

Bel Tuinontwerper Hoeksche Waard Noortje van Leeuwen op 06 23 80 72 70 voor een vrijblijvende kennismaking bij je thuis of stuur een mail via het contactformulier.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Je kunt Tuinontwerper Hoeksche Waard Noortje van Leeuwen inschakelen voor tuinontwerp, beplantingsplan en 3D visualisaties.

Heb je ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Hoeksche Waard op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.