Tuinontwerper Leiden
Lieke Langezaal Tuinarchitectuur

E-mail tuinontwerper

Lieke Langezaal
tuinarchitect
Tel: 06 29709652
Linkedin

Bel of mail Lieke voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tuinontwerper Leiden – Lieke Langezaal

Lieke Langezaal is opgeleid in Wageningen als tuin- en landschapsarchitect en omgevingspsycholoog. Het ontwerpen van een tuin is iedere keer weer een feestje, je maakt iets waar mensen (en dieren) blij van worden. Een tuin kan zo veel bijdragen aan een fijne woonomgeving, van een piepklein balkon tot een grote landschappelijke tuin. Het is al zo vaak bewezen dat planten bijdragen aan het welbevinden.

Mijn filosofie is, dat er in een tuin altijd iets te beleven moet zijn, de natuur mag je blijven verbazen.

Het ontwerpen van een tuin is een gezamenlijk proces, ik neem je graag mee om van je eigen woonomgeving een heerlijke plek te maken. Wordt het een tuin vol bloeiende planten, een eetbare tuin, een verstilde plek om tot rust te komen, een speel tuin, een onderhoudsarme tuin. Er is zo veel mogelijk. Laat me je verrassen met een goed ontwerp, dat helpt om van je tuin of balkon een optimale leefruimte te maken.

Schetsfase

Het belangrijkste uitgangspunt is dat het jullie tuin moet worden en daarom hecht ik erg veel waarde aan de schetsfase, een eerste gesprek om zo veel mogelijk informatie te verzamelen vormt de basis voor de schetsfase.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase worden de opmerkingen en aanvullingen op de schetsen verwerkt. Dit ontwerp wordt besproken en op basis daarvan wordt een definitief ontwerp gemaakt.

Beplantingsplan

Als laatste wordt een beplantingsplan gemaakt, hoewel er gaande het proces uiteraard ook al over planten wordt gesproken. Het is logisch dat jouw input hierin heel groot is. Het beplantingsplan is altijd gebaseerd op keuzes, er zijn oneindig veel mogelijkheden. Het beplantingsplan wordt zeer uitvoerig gedocumenteerd.

Natuurlijk is het altijd leuker om als ontwerper een totaalplan te mogen maken, maar het staat je uiteraard vrij om op ieder moment te beslissen om zelf verder te gaan. Wanneer jullie dat willen, kan Lieke de aanleg begeleiden en overleg voeren met eventuele uitvoerders.

U kunt Tuinontwerper Leiden Lieke Langezaal inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en tuinaanleg. Ingeschreven bij het architecten register als A.M. Langezaal-van Swaay, Rijnsaterwoude, registratienummer 3.890131.018.

Contact opnemen

Bel Tuinontwerper Leiden Lieke Langezaal op 06 29709652 voor een vrijblijvende kennismaking of neem onderaan deze pagina via het contactformulier contact met Lieke op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Leiden op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.