Tuinontwerper Roosendaal
Jeffrey Thijssen – FLOW | Tuinarchitectuur

E-mail tuinontwerper

FLOW | Tuinarchitectuur
Jeffrey Thijssen
Tel: +316 48 22 42 35
www.flowtuinarchitectuur.nl

Bel of mail Jeffrey Thijssen voor een oriënterend gesprek

Tuinontwerper Roosendaal – FLOW | Tuinarchitectuur

Jeffrey Thijssen werkt als tuinontwerper in Roosendaal en omgeving. Je kunt hem inschakelen voor tuinontwerp & maatwerk overkappingen.

Over FLOW

Vanuit zijn passie voor reizen, natuur, cultuur en architectuur creëert Jeffrey Thijssen van FLOW | Tuinarchitectuur ontwerpen voor tuinen en buitenruimtes met een identiteit, uitstraling en karakter. Al zijn tuinontwerpen worden als een ambacht gecreëerd met potlood op papier. Een creatie die enkel door de menselijke hand gecreëerd kan worden. Jeffrey voltooide de opleiding Tuin & Landschapsarchitectuur aan de Erasmushogeschool Brussel (EHB).

Geïnspireerd door de architectuur van de natuur

Groot of klein, elke tuin is weer anders. De omgeving is leidraad en vormt de uitdaging voor een nieuwe creatie. Met zijn creativiteit en specialisme zoekt Jeffrey voor uw nieuwe tuin naar een versmelting van natuur en architectuur. Dit levert een ambiance op die de energie van uw nieuwe tuin vormt.

Ieder tuinontwerp is uniek

Bij FLOW | Tuinarchitectuur is een op maat gemaakt ontwerp voor uw tuin het uitgangspunt. Door continu te zoeken naar de perfecte balans tussen architectuur en natuur. Het resultaat? Een ervaring van ontspanning, rust en samenkomen in uw eigen tuin. Bij FLOW | Tuinarchitectuur werken we graag met u samen om het beste eindresultaat te behalen.

Maatwerk overkappingen

Elke tuin verdient een maatwerk overkapping. Een overkapping creëert een extra leeffunctie en beleving aan uw tuin. FLOW | Tuinarchitectuur richt zicht, naast het ontwerpen en inrichten van tuinen, ook op het ontwerpen en realiseren van maatwerk overkappingen. Iedere overkapping is een uniek bouwwerk, ontworpen voor haar gebruikers en gebouwd met passie en vakkunde. Dé aangewezen plek in uw tuin om optimaal te genieten tijdens alle seizoenen. Maatwerk overkappingen zijn in vele maten en prijzen mogelijk. Kijk op de website van FLOW voor diverse voorbeelden.

Contact

Heeft u alvast belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Jeffrey Thijssen Tuinontwerper Roosendaal iets voor u kan betekenen? Bel +316 48 22 42 35 of stuur een mail via het contactformulier.

Reacties van Klanten

“Wij hebben vorig jaar onze voor- en achtertuin laten ontwerpen en aanleggen door FLOW en zijn er heel erg blij mee. Jeffrey heeft duidelijk passie voor wat hij doet en is creatief. Hij had goede ideeën (waar we zelf niet over na hadden gedacht) en komt zijn afspraken na. Wij waren erg tevreden over het hele proces en dat heeft geresulteerd in een prachtig resultaat! Zeker aan te bevelen.”
Fam. Remie

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Roosendaal op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.