Tuinontwerper Roosendaal
Sander Withagen – WITH Ontwerp

E-mail tuinontwerper

Sander Withagen
tuin- & landschapsontwerp
Tuinontwerper
Tel: 06 21 24 50 54
www.withontwerp.nl

Bel of mail Sander Withagen voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinontwerper Roosendaal – Sander Withagen

Als kind kreeg Sander Withagen Tuinontwerper Roosendaal van zijn ouders een eigen stukje tuin tot zijn beschikking. Zoals andere kinderen in de zandbak speelden, was Sander druk met het bouwen van minivijvers met verschillende waterloopjes. Na de hoveniersopleiding volgde hij de studie Tuin– en Landschaparchitectuur aan Larenstein, in Velp. Al tijdens zijn studie bracht hij zijn kennis in de praktijk met zijn eigen bedrijf en verzorgde voor verschillende opdrachtgevers tuinontwerpen en verzorgde veelal ook de aanleg hiervan. Sander is door zijn studie en ervaring gevormd tot een creatief ontwerper met realistische kijk op de haalbaarheid van uw buitenruimte.

Sander Withagen maakt graag ook van uw tuin een verlengde huiskamer. Zijn tuinontwerpen zijn creatief en functioneel. Hij legt subtiel een verbinding tussen omgeving, tuin en interieur. Hij is bovendien gespecialiseerd in 3D ontwerp en Autocad.

Werkwijze Tuinontwerp

Een project begint met de kennismaking. U kunt telefonisch (06 21 24 50 54) of via het contactformulier een afspraak met Sander maken. Hij komt bij u thuis om het betreffende project te bekijken en wensen en eisen op te nemen. Vervolgens ontvangt u een offerte. Zodra u akkoord geeft, zal Sander met het ontwerpproces starten.

Schetsfase

Sander begint met pen en papier aan een schetsontwerp en werkt dit daarna in een digitaal plan uit (naar keuze in 2D of 3D). Het gaat nu nog vooral om vormgeving en ruimtelijke invulling. Tijdens de presentatie verduidelijkt Sander met behulp van foto’s de te creëren sfeer en de te gebruiken materialen en wordt hier een keuze voor gemaakt.

Definitief Tuinontwerp

tuinontwerper Roosendaal 3D ontwerp stadstuin
Na de presentatie werkt Sander het schetsontwerp uit in een definitief plan. Eventuele wijzigingen voert hij door en materialen stemt hij af op de afmetingen van de tuin. Nu kan Sander een kostenraming opstellen zodat duidelijk wordt wat het project per onderdeel ongeveer gaat kosten. Zo ziet u in één oogopslag waar de hoogste kosten liggen en kunt u eventueel geld besparen door een alternatief te kiezen.

Uitwerking

Het kan nodig zijn dat Sander bepaalde elementen verder moet uitwerken in een technische tekening voor een optimaal resultaat. Denk aan een pergola, een overkapping op maat of het oplossen van hoogteverschillen.

Om alle projecten van Sander te bekijken neemt u een kijkje in zijn portfolio.

Na het tuinontwerp

Tussen het schetsontwerp en definitieve ontwerp maakt Sander een globale kostenraming om te kijken of de wensen en het ontwerp wel realistisch zijn. Indien gewenst helpt hij u aan de juiste partijen voor de (gezamenlijke) aanleg van de tuin. Voor vragen tijdens de aanleg is Sander altijd bereikbaar en schiet graag te hulp waar nodig. Indien gewenst kan hij de aanleg van de tuin ontzorgen en de partijen begeleiden die de aanleg doen.

Neem contact op

Heeft u alvast belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinontwerper Roosendaal Sander Withagen iets voor u kan betekenen? Bel 06 21 24 50 54 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinontwerper Roosendaal voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Roosendaal op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.