Tuinontwerper Zeist
Green in the Dirt – Peter Zaal

E-mail tuinontwerper

Green in the Dirt
Peter Zaal
Tuinontwerper
06-50482608
www.greeninthedirt.nl

Bel of mail Peter Zaal voor een kennismaking

Tuinontwerper in Zeist | GREEN in the DIRT – Peter Zaal

Peter Zaal is tuinontwerper in Zeist en omgeving. Met zijn eigen tuinontwerpburo GREEN in the DIRT ontwerpt hij smaakvolle en onderhoudsvriendelijke buitenruimtes om in te genieten.

Over Peter Zaal

Peter Zaal heeft ruim 30 jaar gewerkt als tuinontwerper bij diverse hoveniersbedrijven in Utrecht en omgeving. Hij maakte niet alleen tuinontwerpen en beplantingsplannen, maar was ook betrokken bij de werkvoorbereiding en hield toezicht tijdens de realisatie van de tuinen. Recent heeft hij gekozen om zijn missie te verwezenlijken met zijn eigen tuinontwerpburo GREEN in the DIRT.

Peter gelooft in het belang van groen op de wereld. Groen hoort zowel op het platteland als in de steden aanwezig te zijn. Meer groen rondom je huis zorgt voor geluk en ontspanning in deze snelle maatschappij. Als je de nieuwe tuin op een slimme manier ontwerpt en aanlegt is het bijhouden van de tuin makkelijk te doen. Peter groeide op tussen de boomkwekerijen en was op jonge leeftijd al bezig met vermeerderen en opkweken van planten. Hij volgde naast de opleiding tot boomkweker/hovenier ook de hbo-opleiding voor tuin- en landschapsarchitectuur.

Tuinontwerp

Je wilt een prachtige tuin, maar weet niet waar te beginnen. Peter Zaal denkt graag met je mee. Hij helpt je bij het structureren van de plannen en het maken van de juiste keuzes. Hij luistert tijdens de kennismaking naar jouw wensen en legt uit hoe GREEN in the DIRT deze kan verwezenlijken.

Met zijn creativiteit, inlevingsvermogen, kennis van beplanting en ervaring in aanleg en onderhoud is Peter Zaal in staat om een unieke buitenruimte te creëren waar je echt blij van wordt.

Tuinadvies & schetsontwerp voor €245

Voor deze aantrekkelijke prijs van komt Peter Zaal ongeveer 2,5 uur bij jou thuis om jouw tuinsituatie te bespreken en maakt ter plekke een met de handgetekende tuinschets wat als basisidee dient voor je nieuwe tuin. Daarna kun je zelf in de tuin aan de slag of een hovenier inschakelen. Wanneer je na het schetsadvies voor één van de uitgebreidere tuinontwerppakketten kiest, dan ontvang je een korting van €195.
overdag of in de avond
geen reiskosten binnen een straal van 25 km rondom Utrecht
het tuinadvies & schetsontwerp geldt voor tuinen niet groter dan 500 M2

Tuinontwerppakketten tot 500 m2

Met het tuinontwerppakket krijg je in één keer alle benodigde onderdelen voor professioneel tuinontwerp en legt Peter Zaal de solide basis voor een prachtige tuin.
● 20 tot 100 m2 – €945
● 100 tot 250 m2 – €1145
● 250 tot 500 m2 – €1445 (alle prijzen incl. btw)

Op de website van GREEN in the DIRT vind je het stappenplan. Indien gewenst kan Peter Zaal ook advies geven bij het aanvragen en vergelijken van offertes en begeleiding tijdens de uitvoering.

Tuinontwerp op maat > 500 m2

Voor de grotere tuinen van meer dan 500 m2 werkt Peter Zaal met een tuinontwerp op maat. Dit traject begint met een goed adviesgesprek. Het gehele stappenplan van dit tuinontwerp op maat vind je hier. Aan het eind van het proces beschik je over een creatief en praktisch tuinontwerp op maat inclusief beplantingsplan en materiaallijst.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is de succesfactor voor een prachtige tuin en zeker geen overbodige luxe. Ook kan een bestaande tuin flink opknappen door nieuwe beplanting. Peter Zaal helpt je graag met:
● beplantingsplan maken
● beplanting leveren
● beplanting planten

Workshop Tuinontwerp €295

In 3 avonden werk je onder begeleiding van Peter Zaal aan jouw eigen tuinontwerp. Waar begin je, hoe maak je keuzes en waarom moet je de bestrating pas als laatste uitzoeken. In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers werk je aan het ontwerp van je eigen tuin. In 3 eenvoudige stappen kom je tot een tuinontwerp waar je direct mee aan de slag kunt. Koffie/thee en materiaal zijn bij de prijs inbegrepen.

Data: 5, 12 en 19 maart 2024
Locatie: Vliegend Hertlaan 4A, 3526 KT UTRECHT | 1e verdieping | gratis parkeren

Meld je snel aan via het contactformulier of bel Peter Zaal op 06-50482608.

Aanvullende diensten

● aanvragen van offertes bij betrouwbare hoveniers
● adviseren bij hovenier keuze
● supervisie tijdens de realisatie

Contact met Tuinontwerper Zeist

Benieuwd wat GREEN in the DIRT voor jouw tuin kan betekenen? Neem contact met Peter Zaal op via het contactformulier of bel 06-50482608 voor meer informatie.

Je kunt Tuinontwerper Zeist Peter Zaal van GREEN in the DIRT inschakelen voor tuinontwerp, tuinontwerp op maat, beplantingsplan, tuinadvies en schetssessie in Zeist en omgeving.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heb je ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Zeist op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.