Tuinontwerper Zeist
Denkers in Tuinen – Monique Donders

E-mail tuinontwerper

Denkers in Tuinen
Monique Donders
Tuinontwerper
Tel: 06 14932465
www.denkersintuinen.nl

Bel of mail Monique Donders om een afspraak te maken

Tuinontwerper in Zeist Denkers in Tuinen

Ontwerpers van stijlvolle, tijdloze stadstuinen, villatuinen, boerderijtuinen en bedrijfstuinen in Zeist en omgeving

Wilt u advies over de mogelijkheden van uw huidige tuin of misschien denkt u aan een geheel nieuwe tuin? Denkers in Tuinen denkt graag met u mee. Het begint allemaal met een eerste mailtje of een telefoontje.

Over Denkers in Tuinen
In 2006 startten Monique Donders en Pierre van der Heiden Denkers in Tuinen. Monique is als projectmanager het eerste aanspreekpunt en heeft haar sporen als projectmanager lange tijd verdiend in de binnenhuisarchitectuur. Zij inspireert mensen graag met haar creativiteit en bruist van de ideeën. Pierre studeerde aan de Rijks Hogere School voor Tuin- en Landschapsinrichting in Boskoop gevolgd door de studie Landschapsarchitectuur aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam. Al bijna 25 jaar ontwerpt Pierre tuinen met een eigen signatuur. Monique en Pierre zijn gepassioneerd over de natuur en over de mogelijkheden om die natuur een plaats in ons leven te geven.

Uw persoonlijk domein
Een tuin is per definitie persoonlijk en uniek. Monique maakt graag met u kennis en verdiept zich in uw leven, uw werk, uw ambities, uw dromen… Pas als Monique u kent, uw woning heeft gezien en van uw dromen en wensen afweet, richten Monique & Pierre zich op de tuin.

Visie
Als Monique & Pierre aan tuinen denken, denken zij aan harmonie. Volledige harmonie waarbij u vanuit uw huis de tuin in loopt zonder het gevoel te hebben wezenlijk van omgeving te zijn veranderd. De architectuur van uw woning, het interieur en de tuin vormen één geheel en laten u genieten en tot rust komen in uw eigen domein.

Werkwijze

1. Kennismaking op locatie. Tijdens het eerste vrijblijvende bezoek dat Monique Donders aan u brengt, proeft ze de sfeer van het huis, luistert naar uw wensen, inventariseert uw wensen en bekijkt samen met u de tuin. Maar ook zaken als uw budget en uw planning in de tijd, passeren de revue.

2. Projectplan & offerte. Aansluitend wordt er een projectplan opgesteld en met u besproken. Essentiële zaken zoals hun visie op uw tuin, omschrijving van de benodigde werkzaamheden, de benodigde tijd en planning in de tijd, ontwerpkosten worden hierin benoemd. Na uw goedkeuring start Pierre met het ontwerpen van uw droomtuin.

3. Schetsontwerp. In de eerste ontwerpfase maakt Pierre een schetsontwerp uitgewerkt in 2D en vergezeld door uitgebreide sfeerimpressies. Naar wens kan het schetsontwerp ook geheel of gedeeltelijk in 3D worden uitgewerkt.

4. Persoonlijke toelichting. In een tweede persoonlijke ontmoeting wordt het schetsontwerp aan u gepresenteerd en toegelicht. Uw feedback in deze fase is cruciaal! Uw feedback stelt Pierre in staat om het schetsontwerp uit te werken van voorlopig naar definitief ontwerp.

5. Definitief ontwerp. Het voorlopig ontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dit ontwerp bestaat uit presentatietekeningen in 2D en/of 3D. Verder kan het definitieve ontwerp de volgende onderdelen bevatten: verlichtingsplan, detaillering (ontwerp uitwerken in nadere details m.b.v. detailtekeningen en doorsneden voor een helder beeld van kosten eindresultaten) design tuinmeubilair en accessoires.

6. Beplantingsplan. Aanbevelingen voor de te gebruiken beplanting van uw tuin. Daarnaast is de beschikbare hoeveelheid tijd die u aan het onderhoud wil besteden en de grondsoort ter plaatse mede bepalend voor de uiteindelijke assortimentskeuze en daarmee voor het eindbeeld.

7. Uitvoering van de tuin. Het ontwerp is nu volledig uitgewerkt en kan door de hovenier worden geraamd vooraleer te worden uitgevoerd. Denkers in Tuinen kan u advies verstrekken bij het selecteren en kiezen van een hovenier en toezicht houden op de uitvoering. Ook bij de aanleg van de tuin kan Monique u alle zorg uit handen nemen. Monique houdt dan de supervisie op de aanleg van de tuin. Dit wil zeggen dat zij er op toeziet dat uw exclusieve tuin geheel volgens plan, op onberispelijke wijze wordt uitgevoerd. En… binnen het door u gestelde budget.

U kunt Tuinontwerper Zeist Monique Donders en Pierre van der Heiden van Denkers in Tuinen inschakelen voor stijlvolle, tijdloze stadstuinen, villatuinen, boerderijtuinen, bedrijfstuinen en landschappelijke tuinen in Zeist en omgeving.

Mail of bel Tuinontwerper Zeist voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Zeist op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op