Tuinontwerper Meppel
Tuinontwerp & Advies Roelien Mulder

E-mail tuinontwerper

Tuinontwerp & Advies Roelien Mulder
Tel: 06-55198494
www.rmtuinontwerp.nl
@tuinontwerpadviesrm

Bel of mail Roelien voor een kennismaking

Tuinontwerper in Meppel – Roelien Mulder | Tuinontwerp & Advies

Roelien Mulder is tuinontwerper in Meppel en omstreken. Sinds 2019 heeft zij haar eigen tuinontwerp & adviesburo. Haar kantoor bevindt zich in Punthorst. Je kunt bij Roelien terecht voor een tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en 2D & 3D tuinontwerpen.

Over Roelien Mulder

Al van jongs af aan geniet Roelien van tuinen, planten en bomen; elk seizoen is er wat moois te bewonderen in de tuin en natuur. Het ontwerpen van tuinen heeft dan ook altijd haar interesse gehad. Tegenwoordig tekent ze haar tuinontwerpen met een 3D tekenprogramma. Het voordeel hiervan is dat het tekenen sneller gaat, wijzigingen makkelijker zijn aan te brengen en het visueel aantrekkelijker is voor de klant. Roelien creëert tuinontwerpen waar beide partijen enthousiast van worden. Haar ontwerp & advies is pas afgerond als de klant tevreden is. Haar werkwijze is als volgt:

Kennismaking

Het eerste gesprek start met een kennismaking en is geheel vrijblijvend. Voor dit kennismakingsgesprek komt Roelien bij je op locatie. Zo kan ze de bijbehorende woning en omgeving van de tuin bekijken. Ze luistert aandachtig naar jouw wensen en eisen zodat zij na afloop een offerte kan maken.

Tuinontwerp

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maakt Roelien 1 of 2 schetsontwerpen. Deze schetsontwerpen ontvang je van haar digitaal. Hierna volgt een nieuwe ontmoeting. Dit kan op haar kantoor in Punthorst plaatsvinden zodat jullie meteen samen kunnen brainstormen voor het definitieve ontwerp en ze eventuele aanpassingen zichtbaar kan maken met 3D Designer. De afspraak kan indien gewenst ook op locatie met behulp van de gemaakte schetsen. Na dit gesprek werkt Roelien het plan definitief uit met de eventuele bijbehorende gewenste documenten. Dit definitieve plan stuurt zij eerst digitaal op. Na akkoord print zij het geheel uit en draagt zij het aan jou over.

Beplantingsplan

Een tuinontwerp gaat vaak samen met een beplantingsplan. De beplanting maakt immers de tuin compleet. Roelien werkt het beplantingsplan volledig uit met vermelding van de plantnamen, kenmerken en tips voor hun onderhoud. Eventueel kunnen de precieze aantallen vermeld worden aan de hand van het definitieve ontwerp.

Detailtekening

Het definitief ontwerp kan indien gewenst aangevuld worden met een detailtekening. Hierop staan de materialen, elementen en verlichting aangegeven.

Resultaat

Het resultaat is een volledig uitgewerkt tuinontwerpplan; digitaal en op papier uitgeprint zodat je er óf zelf mee aan de slag kunt óf kunt uitbesteden aan een hovenier die de aanleg gaat verzorgen. Het ontwerp is zichtbaar in zowel 2D als 3D op schaal.

Realisatie

Voor de realisatie van jouw nieuwe tuin kan Roelien je in contact brengen met hoveniers uit haar opgebouwde netwerk van groenspecialisten. Indien je dit fijn vindt, kan ze wél de begeleiding voor jou verzorgen.

Contact

Heb je interesse en ben je benieuwd wat Tuinontwerper Meppel voor jou kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel Roelien Mulder op 06-55198494.

Je kunt tuinontwerper Meppel Roelien Mulder inschakelen voor tuinontwerp, beplantingsplan, advies en 2D & 3D ontwerpen.

Mail of bel Tuinontwerper Meppel voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heb je ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Meppel op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.