Tuinontwerper Meppel
De Tuinregisseurs | Alexander Bijl

E-mail tuinontwerper

De Tuinregisseurs
Alexander Bijl
Tel: 06 – 53 250 362

www.detuinregisseurs.nl

Bel of mail Alexander Bijl voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Meppel De Tuinregisseurs

exclusieve tuinontwerpen met méér beleving

Over De Tuinregisseurs
Tuin- en landschapsontwerper ing. Alexander Bijl is eigenaar van De Tuinregisseurs. Op zijn 15e ontwierp en legde hij zijn eerste tuin aan en 40 jaar later heeft hij nog steeds dezelfde passie voor tuinen, planten en klanten. In 1980 startte hij als zelfstandig tuinontwerper/hovenier en jarenlang runde hij ook zijn eigen ingenieursbureau. Alexander studeerde o.a. af aan de Hogeschool voor Larenstein als landschapsontwerper en om zijn kennis uit te breiden volgde hij meerdere studies aan verschillende universiteiten. Zijn opdrachtgevers variëren van particulieren tot bedrijven, instellingen en gemeenten. Zijn volledige biografie leest u op zijn eigen website en bij visie.

Bespaar tijd en geld
Alexander gaat aan de slag voor u met een tuinontwerp wanneer u ook kiest om de regie tijdens de realisatie aan hem over te laten. Zijn ervaring in de laatste 40 jaar leert dat plannen te vaak anders worden uitgevoerd dan getekend en beschreven wanneer de regie niet in handen bleef van De Tuinregisseurs. De minimale extra investering die dit met zich meebrengt, verdient zicht dubbel en dwars terug door een betere tuinaanleg.

In 2 stappen naar een nieuwe tuin
Stap 1 Alexander komt bij u thuis en op basis van het gesprek ontwerpt Alexander een exclusief tuinontwerp voor een vaste prijs. Alexander presenteert het tuinontwerp op zijn kantoor of tegen een kleine meerprijs bij u thuis. Op zijn eigen website vindt u meer info over tuinontwerp.
Stap 2 Na goedkeuring wordt het tuinontwerp waar nodig nog aangepast en verder uitgewerkt, o.a. in 2-3 ramingen voor realisatie. Alexander vraagt offertes voor u op bij plaatselijke hoveniersbedrijven. Doordat de regie in handen blijft van Alexander, bent u verzekerd van een deskundige begeleiding tegen de beste prijs/kwaliteit.

Na gunning wordt uw nieuwe tuin onder de regie van De Tuinregisseurs gerealiseerd met regelmatig controle en overleg onder de beste prijs/prestatie garantie. Zodra de tuinaanleg gereed is, vindt de tuinoplevering plaats met de uitvoerende partijen.

Wat kost een tuinontwerp?
De Tuinregisseurs hanteert vaste tarieven voor een tuinontwerp. Nog beter kunt u zich de vraag stellen: Wat kost een nieuwe tuin? Een nieuwe tuin realiseren is vaak een hele investering qua tijd en geld. Met 40 jaar ervaring weet Alexander dat een goed tuinontwerp de basis legt voor vele jaren tuinonderhoud. Daarom krijgt u bij De Tuinregisseurs bij het tuinontwerp ook een beheervisie en onderhoudsplan. Om erachter te komen wat een nieuwe tuin kost, kunt u de makelaarsmethode of de hoveniersmethode gebruiken.

U kunt Tuinontwerper Meppel Alexander Bijl van De Tuinregisseurs inhuren voor tuinontwerp, aanbestedingsproces, regie tuinaanleg en regie tuinonderhoud.

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinontwerper Meppel Alexander Bijl iets voor u kan beteken? Bel 06 53 250 362 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinontwerper Meppel voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Meppel op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op