Tuinontwerper Amsterdam
Anneke van Megen Tuinen

E-mail tuinontwerper

Anneke van Megen Tuinen
Anneke van Megen
Tuinontwerper
Tel: 06 – 104 595 40
www.annekevanmegentuinen.nl

Bel of mail Anneke van Megen voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Amsterdam | Anneke van Megen Tuinen

Anneke van Megen is tuinontwerper in Amsterdam en het ontwerpen van tuinen is haar passie. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen voor Anneke geen enkel project te groot of te klein. Dit kan in de stad zijn of daarbuiten!

Over Anneke van Megen

Anneke van Megen Tuinen ontwerpt moderne tuinen voor zowel particulieren en bedrijven. Een modern ontwerp, materialen van hoogwaardige kwaliteit en een vernieuwende beplanting worden gebundeld tot een unieke tuin die bij u past. Uitgangspunt bij het ontwerpen van een tuin zijn voor Anneke de eigenaren van de tuin. Hun wensen, dromen, eisen en ideeen verwerkt zij in een tuinontwerp. Een ontwerp dat past bij de bewoners, wat zij mooi vinden en de manier waarop zij de tuin willen gebruiken. Anneke heeft aandacht voor elk detail, van het grote geheel tot het kleinste detail. Met haar passie voor ontwerpen en kennis van beplanting en materialen bepaalt zij haar visie voor het inrichten van een tuin die elk zijn eigen karakter krijgt.

Werkwijze

Tijdens een lang gesprek waarin Anneke heel veel vragen stelt ‘hoort’ zij hoe de tuin moet worden. Met haar kennis van beplanting en harde materialen komen jullie samen tot een unieke invulling van de ruimte. Haar ruim twintig jaar ervaring als ontwerper zet zij optimaal in om een mooie en ook technisch perfecte tuin te maken.

Geen kant en klare computeroplossingen, maar een persoonlijk en geïnspireerd ontwerp!

Het Tuinontwerp

De verwachtingen die u heeft van uw toekomstige tuin vormen de basis van het tuinontwerp. Gaat het een onderhoudsarme tuin worden of wilt u er juist in tuinieren? Wordt het een kindvriendelijke tuin of wilt u er juist ontspannen met vrienden? In het tuinontwerp verwerkt Anneke uw smaak en de praktische eisen.

De tuin moet niet alleen uw leefplezier vergroten als u in de tuin bent, maar de tuin moet ook sfeervol ogen wanneer u vanuit de kamer naar buiten kijkt. De tuin moet er vier seizoenen mooi uitzien, zelfs in de winter. Het beplantingsplan bevat dan ook wintergroene elementen en een gevarieerde beplanting zodat de tuin het hele jaar aantrekkelijk is.

Daarnaast helpt Anneke u met kiezen uit het overweldigende aanbod van tegels en andere materialen. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden van uw tuin worden doorgesproken.

U ontvangt een zeer gedetailleerd tuinontwerp op schaal, een beplantingsplan en een beplantingslijst.

Van ontwerpproces tot realisatie

Anneke van Megen biedt u indien gewenst full service: van het eerste gesprek via het ontwerpproces tot en met de realisatie van de tuin. Voor een hoge kwaliteit werkt zij samen met de beste hoveniers en aannemers.

Wat zijn de kosten van een tuinontwerp

Een tuinontwerp kent geen standaard prijs. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de grootte van de tuin. Na het kennismakingsgesprek kan Anneke u informeren wat het ontwerp voor uw tuin zal gaan kosten. Ook kunt u het budget voor de uitvoering van de tuin met Anneke bespreken.

Om haar gerealiseerde tuinen in een groter formaat te bekijken, kijk dan naar haar projecten op haar eigen website.

Contact voor een kennismaking

Als u interesse heeft, komt Anneke graag vrijblijvend bij u langs om meer te vertellen over haar werkwijze en budgetten. U vult hiervoor het e-mailformulier onderaan deze pagina in of u belt Anneke op 06 – 104 595 40.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.