Tuinontwerper Middelharnis
Jasper Hoosemans – de Groene Loft

E-mail tuinontwerper

de Groene Loft
Jasper Hoosemans
Tel: 06-33160410
www.degroeneloft.nl

Maak een afspraak met Jasper voor een kennismaking

Tuinontwerper in Middelharnis – Jasper Hoosemans – de Groene Loft

Jasper Hoosemans is tuinontwerper in Middelharnis. Binnenkort lees je hier meer over wie hij is en over zijn werkwijze.

Jasper Hoosemans

Jasper Hoosemans groeide op in een landelijke omgeving met schone luchten, stranden en vergezichten. Daarin verscholen mooie dorpen en groene tuinen die je de beschutting geven tegen het Zeeuwse landschap. Misschien vind je deze beschutting ook wel terug in zijn tuinontwerpen. Het ontwerpen en creëren zat er bij Jasper al vroeg in. Hij studeerde tuin- en landschapsarchitectuur aan de Erasmus hogeschool Brussel in Vilvoorde. Tijdens deze opleiding leerde hij naast ontwerpen ook veel over historie, architectuur, filosofie en technieken. Met zijn diploma op zak heeft Jasper veel ervaring opgedaan in particuliere tuinen bij 3 werkgevers. In 2023 was Jasper er klaar voor om zijn eigen ontwerpbureau te beginnen.

Werkwijze

Maak gerust een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je ontvangt dan een individuele offerte op maat. Bel Jasper Hoosemans op 06-33160410 of stuur een mail via het contactformulier.

Contact opnemen met Jasper

Heb je interesse en ben je benieuwd wat Tuinontwerper Middelharnis voor jou kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel Jasper Hoosemans op 06-33160410.

Mail of bel Tuinontwerper Middelharnis voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.