Tuinontwerper Harderwijk
Korsian Tuinontwerp

E-mail tuinontwerper

Korsian Tuinontwerp en aanleg
Korsian van de Schootbrugge
Stedenbouwkundige | Registratienummer: 2.160701.001
Tel: 06 54 99 40 01
www.korsiantuinen.nl

Bel of mail Korsian voor een kennismaking

Tuinontwerper in Harderwijk | Korsian Tuinen – Korsian van de Schootbrugge

Korsian van de Schootbrugge werkt als tuinontwerper in Harderwijk en omgeving. Je kunt hem inschakelen voor tuinontwerp, beplanting, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Over Korsian

Tuinontwerper Korsian van de Schootbrugge runt sinds 2004 Korsian Tuinen en is gevestigd in het hart van de Veluwe. Na zijn opleiding landschapsarchitectuur aan Van Hall Larenstein Universiteit (aangevuld met een Master Urbanism aam de Technische Universiteit van Delft) heeft hij jarenlange ervaring in tuinontwerp en tuinaanleg opgedaan en weet hij precies wat er nodig is om uw droomtuin te creëren. Bij Korsian is uw aandeel in het ontwerpproces groot. Door goed overleg sluit het ontwerp volledig aan bij uw persoonlijke wensen.

Naast alleen het tuinontwerp kunt u bij Korsian ook terecht voor de stap erna: de realisatie van uw droomtuin. Dit traject verloopt bij Korsian helder, transparant en inzichtelijk.

Tuinontwerp Particulieren

Een unieke tuin waar je tot rust kunt komen, dat is wat Korsian voor u op maat wil creëren. Uw wensen worden verwerkt in een doordacht ontwerp en uiteraard passend binnen het budget. Hij houdt rekening met de juiste verhouding tussen groen en verharding, maakt slim gebruik van hoogteverschillen en zorgt voor voldoende rust en privacy in de tuin.

Het ontwerpproces is als volgt opgedeeld:

● Korsian komt langs voor een gesprek en bezoek aan uw tuin. U maakt uw wensen kenbaar zoals kleurgebruik, stijl, budget en de ingrediënten van de tuin.

● Een aantal schetsontwerpen wordt besproken waarin u uw mening kunt geven en zodoende de richting bepaalt. Door meerdere voorstellen te bekijken, zullen de verschillende mogelijkheden duidelijker worden.

● In deze fase werken we het gekozen tuinontwerp (of combinatie van plannen) op papier definitief uit. Ook ontvangt u een prijsoverzicht van de aanleg van de tuin.

● Na akkoord op het ontwerp en de offerte is het nu tijd voor de uitwerking van het tuinontwerp. Zo maken we een beplantingsplan, verlichtingsplan en werken we overige details verder uit.

Tuinontwerp Villabouw

U bent, of wordt binnenkort, de trotse eigenaar van uw droomvilla. In beide gevallen denkt Korsian graag mee over het ontwerp van uw tuin. Wij ontwerpen een tuin die past bij het type villa en uw persoonlijke wensen. Daarbij houden wij rekening met uw budget en het onderhoud van de tuin. Bel Korsian Tuinen op 06 54 99 40 01 en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Tuinontwerp Bedrijven & Kantoren

Ook voor het ontwerp van uw bedrijfsterrein en kantoortuin bent u bij Korsian aan het juiste adres. Hij ontwerpt een representatieve entree, functionele parkeerruimte met de juiste routing naar de ingang. De buitenruimte is het visitekaartje van uw bedrijf waarin uw medewerkers kunnen ontspannen. Daarbij houdt Korsian Tuinen rekening met onderhoudsvriendelijkheid én uw budget. Een representatieve tuin hoeft nl. niet persé duur te zijn. De juiste ingrediënten zorgen voor een professionele uitstraling en een duurzaam karakter. Korsian licht graag de mogelijkheden toe voor uw zakelijke buitenruimte.

Tuinontwerp Makelaars

Korsian Tuinen ondersteunt makelaars met een aantrekkelijke service: het aanbieden van een gratis tuinontwerp op maat aan de kopers van hun nieuwe huis. Dit tuinontwerp kunt u ook al presenteren in de voorbereidende fase waarbij een schets eventuele kopers een duidelijker beeld geeft van de mogelijkheden van de tuin. Neem contact op als u hier meer informatie over wenst.

Tuinaanleg & Onderhoud

Na het tuinontwerp kunt u er ook voor kiezen om de aanleg ervan door Korsian Tuinen te verzorgen. Vanaf het sloop- en grondwerk van uw huidige tuin tot de aankleding van uw terras met potten, planten en meubilair. Alle voorkomende werkzaamheden om uw droomtuin te realiseren worden door ons, en onder regie, vakkundig en nauwkeurig uitgevoerd. Denk daarbij aan het straatwerk, bouwkundige elementen, vijvers, overkappingen, tuinhuisjes, de aanleg van het gazon en de beplantingen. Korsian beschikt over een vakkundig netwerk, die alle werkzaamheden afgestemd op elkaar kunnen uitvoeren. En wilt u na de aanleg geen omkijken naar uw tuin, dan is een onderhoudscontract dé perfecte uitkomst zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw tuin.

Contact met Tuinontwerper Harderwijk

Benieuwd wat KORSIAN TUINEN voor uw tuin kan betekenen? Neem contact met Korsian van de Schootbrugge op via het contactformulier of bel 06 54 99 40 01 voor meer informatie.

U kunt Tuinontwerper Harderwijk Korsian van de Schootbrugge van Korsian Tuinen inschakelen voor tuinontwerp, tuinontwerp op maat, beplantingsplan, tuinadvies en tuinaanleg in Harderwijk en omgeving.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.