Tuinontwerper in Dronten
Mariëtte van Hees Tuinen Natuurlijk

E-mail tuinontwerper

Mariëtte van Hees Tuinen Natuurlijk
Mariëtte van Hees
Tuinontwerper
Tel: 06 22 39 36 94
vanheestuinen.nl

Bel of mail Mariëtte van Hees voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Dronten – Mariëtte van Hees Tuinen Natuurlijk

Mariëtte van Hees is tuinontwerper in Dronten en realiseert graag uw nieuwe tuin. Je kunt bij haar terecht voor tuinontwerp, tuinadvies en beplantingsservice in Dronten en omgeving.

Al vroeg in haar jeugd was de natuur haar grote passie. Bij haar klanten gaat ze altijd op zoek naar wie ze zijn, wat er leeft, waar worden ze blij en gelukkig van… Om haar passie met anderen te delen heeft Mariëtte het boek ‘Tuinen Natuurlijk’ uitgegeven. Dit boek kunt u bij haar bestellen via het onderstaande contactformulier.

Mogelijkheden voor uw tuin

● Tuinontwerp: een goed ontwerp is de basis voor een tuin die bij u past.
● Tuinadvies: Wanneer u een vraag heeft voor uw bestaande tuin.
● 3D Tuinontwerp: Digitaal wandelt u alvast door uw droomtuin.
● Beplantingsservice: Wanneer u verzekerd wilt zijn van de juiste, verse en gezonde planten.
● Bemiddeling Tuinaanleg: Zonder zorgen uw tuin laten aanleggen door professionals óf samen.

Tuinontwerp

U woont al heerlijk in uw huis, maar de tuin sluit nog niet aan bij uw wensen. Wat wilt u precies en waar te beginnen? Mariëtte van Hees staat u graag van dienst bij dit project. Zij luistert aandachtig naar uw wensen, kijkt naar wat er al is en laat u oplossingen zien die bij u passen. Van uw tuin maakt Mariëtte ‘een passende jas’ zodat u straks heerlijk kan genieten in uw tuin. Voorbeelden van gerealiseerde tuinontwerpen in een groter formaat kunt u bekijken op haar website bij tuininspiratie.

Tuinadvies

U heeft uw tuin al redelijk goed op orde, maar u wilt nog iets extra’s zoals een border nog meer naar uw zin maken of dat hoekje in schaduw aanpakken. Tijdens een twee uur durend tuinadvies luistert Mariëtte naar uw vraag en wensen, en geeft zij direct een oplossing.

3D Tuinontwerp … wandelen door uw droomtuin

Middels een 3D tuinontwerp laat Mariëtte u door uw nieuwe tuin lopen bij daglicht of bij avondlicht zodat u ook de sfeer met verlichting erbij goed kunt ervaren.

Beplantingsservice

Uw tuin heeft nieuwe planten nodig? De beplantingsservice van Mariëtte van Hees is een uitkomst! In drie maanden tijd zult u genieten van een prachtig bloeiende tuin: met in elk seizoen mooie planten. Profiteer van de voordelen van meer dan 20 jaar ervaring als beplantingsdeskundige.
● U neemt contact op (via onderstaand formulier of op 06 22 39 36 94) voor een afspraak om te komen kijken.
● Hierna ontvangt u een voorstel.
● Mariëtte zorgt voor de beplanting.
● Mariëtte zet de planten op de juiste plaats zodat u ze er zelf in kunt zetten.

Bemiddeling Tuinaanleg

Een tuin creëren van a tot z is een feest. De aanleg gebeurt samen met erkend hoveniersbedrijf Dons of gewoon met u. Want samen de tuin maken; daar draait het om bij Van Hees Tuinen.

Contact

Heeft u interesse, vragen of wilt u weten of Mariëtte van Hees Tuinen Natuurlijk iets voor u kan betekenen?
Bel 06 22 39 36 94 of stuur een mail via het contactformulier.

Tuinontwerper of Tuinarchitect in Dronten

Het zou kunnen dat u het zoekwoord ‘tuinarchitect’ gebruikte en toch bent u nu hier op de pagina van deze tuinontwerper in Almere uitgekomen. Grote kans namelijk dat u niet persé een tuinarchitect nodig heeft. Een tuinontwerper kan in de meeste gevallen u net zo goed van dienst zijn bij het ontwerpen van uw tuin. De titel tuin- en landschapsarchitect is beschermd door de wet en niet iedereen mag deze zomaar gebruiken. Hij is vooral functioneel voor diegenen die zich vooral bezig houden met vraagstukken over landschap en ruimtelijke ordening, een tuinarchitectenburo bezitten of bewust deze titel willen voeren. Veel van de tuinontwerpers op dit platform volgden een HBO opleiding aan het Van Hall Instituut in Leeuwarden, de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein in Velp en Deventer of de huidige opleiding Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. De tuinontwerpers op dit platform zijn stuk voor stuk professioneel, vakkundig, ervaren en gepassioneerd en helpen u graag aan een nieuwe tuin.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.