Tuinontwerper Utrechtse Heuvelrug
Vrijgroen Tuinontwerp – Marloes van Overstraten Kruijsse

E-mail tuinontwerper

Vrijgroen Tuinontwerp
Marloes van Overstraten Kruijsse
Tel: 06-18214449
www.vrijgroen-tuinontwerp.nl

Bel of mail Marloes voor een gratis en vrijblijvende intake
(i.v.m. zwangerschapsverlof plant Marloes vanaf aug ’24 weer intakes in)

Tuinontwerper in Utrechtse Heuvelrug – Vrijgroen Tuinontwerp

Marloes van Overstraten Kruijsse is tuinontwerper op de Utrechtse Heuvelrug en realiseert graag jouw nieuwe tuin in Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum of Maarn. Marloes ontwerpt tuinen en maakt beplantingsplannen voor een groene, duurzame en levendige tuin die bij jou past. Op deze pagina kom je alles te weten over wie zij is, haar werkwijze met 3 verschillende pakketten en zie je een aantal 3D projectfoto’s van tuinontwerpen die zij heeft gerealiseerd.

Wie is Vrijgroen

Het gezicht van Vrijgroen is Marloes van Overstraten Kruijsse, woonachtig in Maarn midden in het bos op de prachtige Utrechtse Heuvelrug, samen met haar gezin, hond en kat. In haar werkende bestaan als psycholoog en ehealth ontwikkelaar bleef ze zoeken naar de perfecte match qua werk. Die ontdekte Marloes in 2020, toen zij en haar vriend hun eerste huis en daarmee ook hun eerste tuin kochten. Ze werd zich bewust van haar grote liefde voor tuinen en groen en het besef dat mentale gezondheid het belangrijkste is dat er is. Je kunt haar dan ook ieder moment van de dag dat zij wat tijd heeft in haar tuin vinden. Ze volgde en voltooide succesvol de vakopleiding Tuinarchitectuur van de Ontwerpacademie. Mensen helpen, een goede luisteraar zijn en graag creatief bezig zijn om dingen te creëren naast haar liefde voor tuinen en groen, zijn kwaliteiten die haar als tuinontwerper goed van pas komen.

Zo vraagt ze in gesprek met tuineigenaren echt door naar wat hen gelukkig zou maken in een tuin, omdat dit van invloed is op die belangrijke mentale gezondheid. Vervolgens analyseert, schetst, tekent en geeft Marloes vorm door de juiste beplanting uit te zoeken. In al haar ontwerpen zoekt zij naar eenheid van de tuin met het huis en de omgeving. Haar tuinen zijn duurzaam, opgewassen tegen het veranderende klimaat en bieden plek voor zowel mens als dier/insect. De naam ‘Vrijgroen’ komt voort uit haar voorkeur voor vrije beplanting die expressie geeft aan het tuinontwerp.

Mogelijkheden Pakketten

Marloes biedt een drietal verschillende pakketten aan: Compleet | Basis | Inspiratiessie. De intake is altijd gratis en vrijblijvend. Hieronder kun je lezen wat elk pakket inhoudt.

Tuinontwerp – Compleet
Wil je jouw tuin opnieuw vormgeven? Marloes helpt je van A tot Z. Je ontvangt een gedetailleerd uitgewerkt tuinontwerp in 2D en 3D, met een beplanting- en verlichtingsplan.

Inclusief intake* | analyse | schetsontwerpen | definitief ontwerp in 2D en 3D | bespreking ontwerp + ingebonden uitgeprint | materialenlijst | verlichtingsplan | beplantingsplan | optioneel: inplanten van de beplanting en traject begeleiding.
* Wanneer de afstand meer dan 30km is, worden er reiskosten berekend voor de intake.

Indicatie kosten ontwerp: Marloes maakt een offerte passend bij de vraag en tuin. Als indicatie is het startbedrag voor tuinen tot 100m2 vaak €1.500 (exclusief beplanting planten en trajectbegeleiding).

Tuinontwerp – Basis
Wil je wat vernieuwing in je tuin aanbrengen en heb je hier hulp bij nodig? Je krijgt een 2D tuinontwerp en suggesties voor materialen en beplanting. Binnen enkele weken heb jij je nieuwe ontwerp in bezit!

Inclusief online intake* | analyse | schetsontwerpen | definitief ontwerp in 2D | bespreking ontwerp | suggesties / tips voor beplanting en materialen | optioneel: traject begeleiding.
* Wanneer je minder dan 15km van Marloes vandaan woont, komt zij bij je langs voor de intake.

Indicatie kosten ontwerp: Marloes maakt een offerte passend bij de vraag en tuin. Als indicatie is het startbedrag voor tuinen tot 100m2 vaak €750 (exclusief beplanting planten en trajectbegeleiding).

Inspiratiesessie – ook leuk als cadeau!
Heb je zelf al inspiratie en ideeën voor je tuin, en wil je dit graag met Marloes doornemen? Of twijfel je over wat en hoeveel je wilt aanpakken? Dan is een inspiratiesessie wellicht een goede eerste stap. Marloes komt tijdens de inspiratiesessie langs om samen met jou door je tuin te lopen en suggesties en tips te geven zodat je na de afspraak weer boordevol nieuwe ideeën zit en mogelijkheden voor je tuin ziet. Optioneel: ontvang een paar vlugge schetsen van de besproken ideeën.

Kosten
1 uur inspiratiesessie: €75*
2 uur inspiratiesessie: €135*
Schetsen: €100 inclusief 30 minuten online bespreken van de schetsen.
*Deze prijs is exclusief reiskosten (€0,24/km) en reistijd (€35/uur).

Contact opnemen met Vrijgroen

Heb je interesse of ben je benieuwd wat Tuinontwerper Utrechtse Heuvelrug voor jou kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel Marloes van Overstraten Kruijsse op 06-18214449.

Mail of bel Tuinontwerper Utrechtse Heuvelrug voor een gratis en vrijblijvende intake.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.