Tuinontwerper Goes
SK tuinatelier – Sandra Korstanje

E-mail tuinontwerper

SK tuinatelier
Sandra Korstanje
tuinontwerper
Tel: 0622473071
www.sktuinatelier.nl

Bel of mail Sandra Korstanje voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Goes | SK tuinatelier

Voor mensen die waarde hechten aan een fijne en groene tuin

Of je nu een grote of kleine tuin hebt; ik help je het beste uit je tuin te halen zodat jij hier iedere dag weer zorgeloos van kan genieten. Ik maak eigentijdse tuinontwerpen voor mensen die veel waarde hechten aan een fijne, groene buitenruimte. Hier begint je droomtuin!

Je hoeft geen doorgewinterde tuinier te zijn om te genieten van je tuin. Misschien zit je liever in je tuin, dan er in bezig te zijn. De meeste van mijn opdrachtgevers hebben ook helemaal geen groene vingers, maar wel een duidelijke wens voor het creëren van een fijne, groene buitenplek.
En daarmee kan ik je goed helpen, zodat je tuin op alle fronten optimaal tuingeluk geeft.

Over Sandra Korstanje

Ik ben Sandra Korstanje, eigenaar van SK tuinatelier en creatief tuinontwerper sinds 1998. Heel bijzonder vind ik het dat mijn werk zo bepalend kan zijn. Het is een verantwoordelijkheid en een voorrecht. Ik geniet heel erg als mijn tuinen mensen geluk brengt. Gewoon een portie dagelijks tuingeluk. Dat ik daarvoor kan zorgen maakt me blij.

In een tuin gaat het om de juiste verhouding en balans. Beschutting of juist openheid. Vol tegenover leegte. Zwaar tegenover licht. Al deze zaken vormen de basis voor een goed tuinontwerp. Je voelt het zonder dat het geforceerd is, de puzzelstukjes vallen in elkaar.

Fijn, zo’n tuin.

Mijn tuinen kenmerken zich door heldere, verbindende lijnen die houvast geven aan een speelse beplanting. Ze bevatten een bepaalde mate van contrast in de toegepaste materialen en gekozen beplantingen. Mijn tuinen zijn in harmonie met hun omgeving en versterken de uitstraling van de woning. Alle details moeten kloppen, want het draait bij mij om jouw tuin.

Maatwerk afgestemd op jouw wensen

Bij een kennismakingsgesprek loop ik graag eerst met jou door de tuin. Vertel me wat er speelt, waar je mee zit. En ik vertel jou wat mij opvalt, de positieve en de negatieve zaken. Welke dingen in de tuin niet werken, gewoon niet zo fijn voelen. En ik zal ook uitleggen hoe dat dan komt.

Zodat we er iets aan kunnen doen.

Contact

Mail of bel Tuinontwerper Goes op 06-22473071 voor een vrijblijvende kennismaking.

U kunt Tuinontwerper Goes Sandra Korstanje van SK tuinatelier inhuren voor tuinontwerp en beplantingsplan.

Klantenreacties

“Wij hadden een hele tuin rondom het huis aan te leggen en kwamen daar zelf niet uit met indeling en juiste beplanting. Wij kwamen toen bij Sandra terecht en zij heeft heel goed naar ons geluisterd en kwam na een aantal overlegmomenten en aanpassingen tot een heel mooi ontwerp. Waarbij zij heel goed rekening houdt met zichtlijnen, bloeiperiodes, ruimtelijk, praktisch, aanzicht, etc. Je merkt dat zij ervaring heeft en dat zij iets extra’s brengt. Sandra is zeker aan te raden!”
Fam. van de Velde | Goes

“We zijn echt heel happy met het resultaat, zowel qua ontwerp als verrassende beplanting – het is elke keer weer een feestje om naar de tuin te kijken, erin te werken en ervan te genieten – ook hebben we inmiddels de 1e appeltaarten kunnen bakken met appels uit de tuin! We bevelen Sandra dus van harte aan!”
Suzanne | Dishoek

“Wat we erg fijn vonden is dat Sandra de tijd neemt voor haar klanten, we vooraf wisten wat de kosten zouden zijn, we haar altijd konden mailen of bellen als er vragen waren en dat ze heeft geholpen bij het uitzetten en planten van de grootste planten. En we mogen nog altijd contact opnemen als er vragen zijn. Kortom: wij zijn erg tevreden over SK tuinatelier!”
Familie de Rooij, Middelburg

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Middelburg op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.