Tuinontwerper Goes
SK tuinatelier – Sandra Korstanje

E-mail tuinontwerper

SK tuinatelier
Sandra Korstanje
tuinontwerper
Tel: 06 – 22473071
www.sktuinatelier.nl

Bel of mail Sandra Korstanje voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Goes | SK tuinatelier

U heeft een tuinprobleem. Of een tuinwens. U loopt er vast al langer mee. Wellicht al geprobeerd om het zelf op te lossen. Om zelf uit te vinden hoe het beter kan. Maar dat valt niet mee. Dat weet Sandra Korstanje van SK tuinatelier.

Over Tuinontwerper Sandra Korstanje
Sandra is sinds 1998 creatief tuinontwerper in Goes en omstreken. Zij laat het draaien om uw tuin, is groenkenner, een luisteraar, ziet de details en de grote lijn of rode draad. Sandra is adviseur, beplantingsexpert, meedenker en kan ook omdenken. Sandra brengt structuur in uw tuinwensen.

Sandra ziet een tuin niet alleen als een verlengstuk van de woning. Het is een verlengstuk van de mens die er in leeft. Het beeld van een tuin is belangrijk. Maar het gevoel dat een tuin geeft, dat is de belangrijke meerwaarde. En dat gevoel zit hem in haast onopvallende dingen, maar die iedere goede tuinontwerper als vanzelf in zijn ontwerpen verwerkt. De juiste verhouding. Balans. Beschutting of juist open ruimte. Vol tegenover leegte. Zwaar tegenover licht. Dat kenmerkt een goed tuinontwerp.

Wat doet Sandra voor u?
Voor u en uw tuin een passend tuinontwerp maken.
Grote of kleine tuinen.
Tuinen bij nieuwbouwwoningen of oudere tuinen die vernieuwd moeten worden.
Het helpen oplossen van uw tuinproblemen. Wat er ook speelt.
Te veel onderhoud. Of te weinig privacy. Graag willen, maar niet weten hoe.
Door advies te geven. Door te schetsen hoe het anders kan.
Of door simpelweg ter plekke in uw tuin orde in de chaos te brengen.
Laten zien hoe uw tuinwensen werkelijkheid kunnen worden.

In 6 stappen naar uw droomtuin!
1. Kennismakingsgesprek
2. Inventariseren van de bestaande situatie
3. Voorontwerp + bespreking
4. Definitief ontwerp
5. Beplantingsplan + bespreking
6. Nazorgbezoek of contactmoment

Hoe verder met de tuinaanleg?
Als deze stappen zijn doorlopen, heeft u een totaalplan in handen waarmee uw tuin vorm krijgt. U kunt hiermee zelf aan de slag. Of u vraagt een offerte op bij een hovenier. Hierin kan Sandra u adviseren en begeleiden. Tenslotte weet zij als beste hoe het ontwerp in elkaar steekt. Sandra kan u verder ook praktisch van dienst zijn met de nieuwe beplanting. Zij zet deze voor u uit op de juiste plaats volgens plan.

Hulp in de tuin of advies nodig?
Sandra kan u praktisch van dienst zijn met snoei-of onderhoudsinstructie. Tijdens zo’n bezoek steekt zij haar handen uit haar mouwen en werk een uurtje met u mee. Of een paar uurtjes. Wat u wilt. Dit aanbod geldt natuurlijk niet alleen voor tuinen die Sandra ontworpen heeft. Heeft u hulp of advies nodig, dan helpt Sandra Korstanje u graag.

U wilt meer?
Spreekt het aan wat u hier ziet en leest? Dan is de kans groot dat u en Sandra goed samen kunnen werken aan uw droomtuin! Een mooie tuin begint op papier. Met plannen schetsen die uw eigen wensen overstijgen. Er is niet meer nodig dan potlood en papier. Bel of mail Sandra Korstanje voor een afspraak. Ze kijkt er naar uit.

Klantenreacties
“Wat we erg fijn vonden is dat Sandra de tijd neemt voor haar klanten, we vooraf wisten wat de kosten zouden zijn, we haar altijd konden mailen of bellen als er vragen waren en dat ze heeft geholpen bij het uitzetten en planten van de grootste planten. En we mogen nog altijd contact opnemen als er vragen zijn. Kortom: wij zijn erg tevreden over SK tuinatelier!”
Familie de Rooij, Middelburg

U kunt Tuinontwerper Goes Sandra Korstanje van SK tuinatelier inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en tuinhulp.

Mail of bel Tuinontwerper Goes voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Middelburg op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op