Tuinontwerper Tilburg
Piet Koeken Tuinarchitectuur

E-mail tuinontwerper

Piet Koeken Tuinarchitectuur
Piet Koeken
tuinontwerper
Tel: 06 – 53 33 51 42
www.pietkoekentuinarchitectuur.nl

Bel of mail Piet Koeken voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper Tilburg – Piet Koeken Tuinarchitectuur

Al ruim 4 deccenia ontwerpt Tuinontwerper Tilburg Piet Koeken met veel passie tuinen en landschappen. Van moderne stadstuinen en vijvertuinen tot villatuinen en tuinen met kunst. Ook voor u maakt hij graag een mooi, praktisch en architectonisch verantwoord tuinontwerp.

Tuinontwerp

Met een goed uitgedacht tuinontwerp als basis kunt u jaren vooruit met uw tuin. Het is belangrijk dat een tuin goed past bij uw leefstijl, praktisch is ingericht en bovendien gemakkelijk toegankelijk. Voeg hier rustige lijnen, een juiste opbouw van laag naar hoog, kleurgebruik en mooie materialen toe en u heeft een tuin die optimaal bij u aansluit. Het genieten kan beginnen!

Werkwijze

Piet komt graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Hij bekijkt hoe u leeft en wat u mooi vindt zodat hij deze lijn door kan trekken naar buiten. Als het klikt en u Piet opdracht geeft om de tuin te ontwerpen, gaat hij voor u aan de slag. Piet bespreekt dan ook gedetailleerd uw wensen en eisen.

De opmeting van de tuin en bestaande objecten zoals tuinhuis, bomen etc. is belangrijk zodat zichtlijnen in het ontwerp mooi tot hun recht komen en tevens voor het uitrekenen van benodigde materialen.

Thuis begint de ontwerpfase en maakt Piet voor u een tuinontwerp met bijpassend beplantingsplan. Tijdens een tweede afspraak zal hij het tuinontwerp en beplantingsplan toelichten. U kunt dan eventuele wijzigingen aangeven zodat u straks helemaal tevreden bent met het definitieve tuinontwerp.
Met het tuinontwerp kunt er voor kiezen om de tuin zelf aan te leggen of uit handen geven aan vakkundige hoveniers. De uitgebreide werkwijze kunt u teruglezen op de website van Piet Koeken zelf.

Tuinadvies

Piet Koeken geeft ook advies op tuin- en landschapsgebied. Misschien kunt u wat hulp gebruiken bij het ontwerp van uw tuin of landschap of twijfelt u aan het behoud van een boom. Met zijn brede ervaring én grote plantenkennis komt u er samen vast wel uit.

Portfolio

tuinontwerper Tilburg aFoto’s van zijn projecten kunt u ook op zijn eigen website bekijken.

Contact opnemen

Bel Piet Koeken op 06 – 53 33 51 42 of stuur een mail via het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking bij u thuis. U kunt Tuinontwerper Tilburg Piet Koeken inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinadvies.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Tilburg op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.