Tuinontwerper Tilburg
De Groene Buitenkamer Tuinontwerp

E-mail tuinontwerper

De Groene Buitenkamer
Brenda Verkaart
tuinontwerper
Tel: 06 41 02 18 08
www.degroenebuitenkamer.nl

Bel of mail Brenda Verkaart voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper Tilburg – De Groene Buitenkamer Tuinontwerp

Brenda Verkaart is tuinontwerper in Tilburg en ontwerpt graag uw nieuwe tuin. U kunt bij haar terecht voor tuinontwerp in Tilburg en omgeving voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hoveniersbedrijven kunnen ook bij haar terecht.

Een tuin als verlengstuk van uw huis waar u in de voortuin al een warm welkomstgevoel krijgt en waar u achterin heerlijk kunt loungen, eten en zelfs buiten koken. Rekening houdend met een beplantingsplan dat matcht bij de hoeveelheid tijd die u aan de tuin wilt besteden.

Over Brenda Verkaart

Brenda houdt van échte tuinen, kunst, schilderen en lekker eten. Ze is naast tuinontwerpster ook nog echtgenote, moeder, oma én hondenmoeder. Haar missie: een échte tuin voor iedereen bereikbaar maken. Met een tuinontwerp van De Groene Buitenkamer heeft u de regie in eigen hand: u bepaalt wat u zelf wilt doen en wat u wilt uitbesteden, of alles in één keer moet gebeuren of in verschillende fases.

Tuinontwerp

Een tuinontwerp van De Groene Buitenkamer bestaat uit een plattegrond van het ontwerp, 3D tekening, beplantingsplan, verzorgingsadvies en collages van de harde structuren en beplanting. Het traject start met een kennismakingsgesprek.

Werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken: welke sfeer wilt u creëren in uw tuin? Wilt u ook iets behouden in uw huidige tuin? Welke planten zijn welkom en welke niet?

Brenda maakt vervolgens thuis een schetsontwerp en collage die zij uiterlijk een week later óf via een Face-time gesprek óf bij u thuis met u doorneemt. Zodra het ontwerp helemaal naar wens is, werkt Brenda het ontwerp definitief uit: op schaal intekenen, beplantingsplan met onderhoudsadviezen, handgetekende 3D-tekening en collages van uw nieuwe tuin. Bij Brenda is niets standaard, alles wordt ontworpen met uw wensen als uitgangspunt. Tenslotte bezorgt Brenda de map met het complete tuinontwerp bij u thuis.

Prijzen Tuinontwerp

Bij de Groene Buitenkamer zijn de prijzen helder, dus geen verrassingen achteraf.
Een Compleet Tuinontwerp kost €350 voor tuinen tot 150m² (grotere tuinen €2,50 per m² extra).
Aanvullend kunt u nog extra’s kiezen zoals Voortuin Ontwerp voor €75 (tot 30 m²) en een First-person-camera 3D weergave van uw nieuwe tuin voor €150.

Bij afstanden boven de 25 km vanaf haar locatie in Tilburg, hanteert Brenda reiskosten van €0,20 per kilometer voor de totale afstand. En €50 extra op de totaalprijs van het tuinontwerp.

Contact opnemen

Bel Brenda Verkaart van De Groene Buitenkamer op 06 41 02 18 08 of stuur een mail via het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking bij u thuis. U kunt Tuinontwerper Tilburg Brenda inhuren voor tuinontwerp voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in uw regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Tilburg op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.