Tuinontwerper Hilversum
Hollandstuin & Landschap – Jeroen Binnekade

E-mail tuinontwerper

Hollandstuin & Landschap
Garden and Landscape Architecture
Jeroen Binnekade
Tel: 06 – 13630480
www.hollandstuinenlandschap.nl

Bel of mail Jeroen Binnekade voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Hilversum Hollandstuin & Landschap

Natural Professionals in Garden and Landscape Architecture Hilversum

Jeroen Binnekade van Hollandstuin & Landschap heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het groenvak. Met zijn onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en vormgeving van binnen- en buitenruimtes richt hij zich zowel op particuliere tuinen als bedrijfstuinen zoals daktuinen, binnentuinen, horecaterrassen en grootschalige landschapsprojecten. Daarnaast levert hij groendecoratie voor kantoor- en horecagelegenheid waaronder ook kerstdecoratie.

Jeroen’s creativiteit en vakkennis staan garant voor een duurzaam en origineel eindresultaat. Hij houdt zich niet vast aan een bepaalde stijl: elke woonomgeving heeft immers een eigen stijl, waaraan de buitenruimte moet aansluiten.

Jeroen Binnekade ziet het als zijn taak uw wensen en zijn visie te laten samensmelten in een tuinontwerp dat deel wordt van uw woon- en leefomgeving. Met duidelijke communicatie en enthousiasme zorgt Jeroen ervoor dat u steeds betrokken blijft tijdens het gehele proces. Zijn ontwerpen tekent Jeroen digitaal op zijn Apple computer in 2- en 3 dimensionaal.

Stappenplan
Jeroen Binnekade werkt met een stappenplan zodat elk traject, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de uitvoering, geheel volgens de gemaakte afspraken verloopt:

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wensen, mogelijkheden en budget indicatie vormen de leidraad voor een voorlopig programma, op basis waarvan het schetsontwerp wordt gemaakt.
Omschrijving van de opdracht
Een nadere omschrijving van het werk, de benodigde tijd en ontwerpkosten waaraan u uw goedkeuring dient te geven.
Voorlopig Ontwerp
De vele creatieve ideeën vormen de grondslag voor het voorlopig ontwerp, in overleg bij te stellen tot u zich er volledig in kunt vinden.
Definitief Ontwerp
Presentatietekening van de plattegrond in kleur, aangevuld met sfeerimpressies, aanzichten en doorsneden (incl. keuze begroeiing, materiaalkeuze, maatvoering diverse onderdelen, meubilair, verlichting e.d.) m.b.v. Autocad.
Technische detaillering
(afhankelijk van het project) Onderdelen van het plan nader technisch uitgewerkt in detailtekeningen en doorsneden.
Beplantingsplan
Gedetailleerde beplantingskeuze.
Offertetraject
(indien gewenst) Vrijblijvende offerte voor zowel levering, realisatie als beheer door Hollandstuin & Landschap.
Uitvoeringsbegeleiding en nazorg
(indien gewenst) controle en supervisie overlaten aan Hollandstuin & Landschap.

Realisatie tuinontwerp
Het eindresultaat van elk tuinontwerp staat of valt met de realisatie ervan. Hollandstuin & Landschap werkt samen met één van de 200 erkende hoveniersbedrijven in Nederland, een waarborg voor volledige garantie en kwaliteit. Professionals die oog hebben voor harmonie tussen groen, architectuur, omgevingsfactoren en gebruikscriteria. Zo heeft u één adres voor het gehele traject van ontwerp tot oplevering. Dat scheelt kosten én de rompslomp van het werken met meerdere partijen.

Klantreacties

“De tuinen van ontwerper Jeroen Binnekade zijn visueel van een hoog staand niveau. Hij laat de Tuin in zijn landschappelijke context intact, om vervolgens te zoeken en te ontwerpen met een gedoseerde toevoeging. Jeroen Binnekade gebruikt daarbij materialen als hout, steen en staal, die hij inzet als mooi vormgegeven elementen in de juiste verhoudingen. Zo stijgen Tuinen en Landschappen boven zelf uit. Jeroen Binnekade heeft voor ons een prachtige minimalistische tuin ontworpen en aangelegd waar geleefd en gerecreëerd kan worden het hele jaar door. Wij zijn blij en dankbaar met het eind resultaat.” Dick en Karin Visser, Houten

U kunt Tuinontwerper Hilversum Jeroen Binnekade van Hollandstuin & Landschap inhuren voor ontwerp en vormgeving van binnen- en buitenruimtes voor particulieren en bedrijven.

Mail of bel tuinontwerper Hilversum voor een kennismakingsgesprek.
AlleTuinontwerpers.nl tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Hilversum op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op