Tuinontwerper Groningen
Holtjer Tuinontwerp – Monique Holtjer

E-mail tuinontwerper

Holtjer Tuinontwerp
Monique Holtjer
Tuinontwerper
TeL: 06 515 197 04
www.holtjertuinontwerp.nl

Bel of mail Monique Holtjer voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Groningen – Monique Holtjer Tuinontwerp

Uw ideeën komen tot bloei in een Holtjer Tuinontwerp

Wilt u nieuwe beplanting in uw tuin of wilt u een compleet nieuwe tuin (laten) aanleggen? Dan bent u bij Monique Holtjer aan het juiste adres voor deskundig advies. Zij levert graag een bijdrage aan de realistatie van uw droomtuin.

U kunt bij Monique terecht voor een beplantingsplan, een schetsontwerp of zelfs een compleet tuinontwerp, inclusief beplantingsplan.

Monique zoekt in haar tuinontwerpen altijd naar een balans tussen natuur, ruimte en functionaliteit. Een heldere vormgeving met een opvallend lijnenspel, een verrassende dieptewerking en een afgewogen kleurencombinatie van bomen, struiken en planten. Schakelt u Monique in, dan krijgt u een sfeervolle tuin die aan al uw wensen voldoet.

Compleet Tuinontwerp

Monique komt vrijblijvend bij u thuis kennis met u maken en inventariseert uw wensen en ideeën. Hierna ontvangt u een gespecificeerd kostenoverzicht. U kiest zelf welke stappen u wilt maken: van schetsontwerp tot aan een compleet tuinontwerp, inclusief beplantingsplan. U kunt ook advies en begeleiding bij de aanleg krijgen. Zodra u een keuze heeft gemaakt ontvangt u van haar een offerte.

Monique komt bij u terug voor 1 à 2 schetsen van een mogelijke indeling en bespreekt deze met u. U kunt ook onderdelen uit de 2 schetsen combineren. De gewenste veranderingen verwerkt Monique in het definitieve tuinontwerp.

In een handzame presentatiemap ontvangt u het uitgewerkte tuinontwerp. Dit bestaat uit een op schaal uitgevoerde plattegrond in kleur, een beplantingsplan en suggesties voor materiaalgebruik en tuinverlichting.

Het beplantingsplan bestaat uit een tekening op schaal met hierop de gekozen beplanting met bloeiwijze en -periode van elke boom. Inclusief een onderhoudsadvies en foto’s van de gehele beplanting.

U kunt de tuin zelf aanleggen of Monique kan u helpen bij de keuze van een hovenier. Indien gewenst kan zij ook advies en begeleiding geven tijdens de aanleg zodat het ontwerp helemaal volgens plan wordt uitgevoerd.

Tuinadvies

Soms zijn enkele aanpassingen al voldoende om een bestaande tuin een metamorfose te geven. Bijvoorbeeld door het verplaatsen en/of vervangen van beplanting of bestrating. Monique loopt samen met u door uw tuin, inventariseert uw ideeën voor verbeteringen en geeft advies hoe u deze het beste kunt realiseren. Informeer bij Monique voor aanvullende informatie hierover.

Schetsontwerp

Een schetsontwerp geeft in grove lijnen de indeling en vormgeving van de tuin weer inclusief een globale omschrijving van de verschillende onderdelen. Het kan voor u een eerste aanzet zijn om uw tuin zelf verder vorm te geven en aan te passen. Desgewenst kunt u er ook een beplantingsplan bij nemen.

Kostenindicatie Tuinontwerp
Een aantal factoren spelen een rol in de definitieve kosten van een tuinontwerp. Kijk op haar eigen website voor een kostenindicatie van een tuinontwerp.

Beplantingsplan

Klopt de indeling van uw tuin wel maar laat de beplanting te wensen over? Monique helpt u graag bij het uitzoeken van nieuwe beplanting. Ze houdt rekening met de seizoenen, de bodemgesteldheid, de afwatering, de ligging van uw tuin en uiteraard uw eigen wensen. Het resultaat is een beplantingspan waarin vorm, kleur en variatie elkaar versterken en zorgen voor een verrijking van uw tuin.

Aanleg beplantingsplan
Als u alleen kiest voor het beplantingsplan kunt u de beplanting aan Monique overlaten zodat elke plek een nummer met bijbehorende beplanting krijgt. De benodigde beplanting kan zij u ook leveren.

Klantreactie

“Omdat ik geen verstand van tuinen heb, maar wel graag een droomtuin wilde, heb ik Monique gevraagd om deze voor mij te ontwerpen (eigenlijk heb ik Monique bijna van de fiets getrokken omdat ik DEZE zomer nog een mooie tuin wilde en niet langer kon wachten!). Een bloeiende tuin het hele jaar door, een lekkere plek om te relaxen en een vuurtje te stoken, de symmetrie waar ik zo van hou. Met al mijn wensen maakte Monique een plan voor een geweldige tuin die mijn dromen overstijgt. Dit had ik niet kunnen bedenken! Mijn enige spijt is dat ik haar niet eerder gevraagd heb!” Esther Koops

Kijk op Monique’s eigen website voor meer referenties van tevreden klanten.

U kunt Tuinontwerper Groningen Monique Holtjer inschakelen voor compleet tuinontwerp, tuinadvies, schetsontwerp en beplantingsplan.

Mail of bel Tuinontwerper Groningen voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Groningen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.