Tuinontwerper Nijmegen
Het Buitenland Tuin- en landschapsarchitectuur – Marijn Vereijken

E-mail tuinontwerper

Het Buitenland
Marijn Vereijken
Tuinontwerper
Tel: 06 23677572
www.hetbuitenland.nl

Bel of mail Marijn Vereijken voor een gratis intake gesprek

Tuinontwerper in Nijmegen Het Buitenland

Marijn Vereijken
Marijn Vereijken is een tuinontwerper met passie. Met het water van een Japanse spiegelvijver tot aan zijn knieën laaide het vuur op. Hij studeerde vervolgens Landschapsarchitectuur aan de Landbouw Universiteit in Wageningen en verwierf dankzij jarenlang handwerk in aanleg en onderhoud een brede plantenkennis. Marijn heeft inmiddels 20 jaar ervaring in ontwerp en zijn tuinen worden regelmatig gepubliceerd in tuintijdschriften en hij heeft een aantal prijsvragen gewonnen.

Ben je op zoek naar een moderne, persoonlijke tuin waarin behalve een strak lijnenspel, vooral ook planten sterk bijdragen aan een krachtige identiteit en een onalledaagse sfeer? Ga dan voor een tuinontwerp van Het Buitenland uit Lent Nijmegen. Planten maken tuinen mooi, maar ook eetbaar, geven vogels en insecten een thuis, reduceren warmte, bergen regenwater, en met de goede keuze, garantie van een laag onderhoudsniveau.

Voor meer tuinvoorbeelden kijk je op Marijn’s eigen website.

De kloostertuin en de Japanse theetuin zijn voor Marijn belangrijke inspiratiebronnen voor zijn ontwerpen van eigentijdse stadstuinen: het zijn besloten werelden, vol symboliek, en gebouw en tuin zijn één.

Tuinontwerp
Een tuinontwerp begint met een vrijblijvend intake gesprek. Daarin worden je wensen verkend en krijgt Marijn een eerste indruk van de tuin- en woonsituatie. Je ontvangt een vrijblijvende offerte voor de ontwerpkosten. Daarna start het digitaal ontwerp traject: een proces in 3 stappen waarbij er na elke stap een overleg moment is. Het resultaat is een tuinontwerp exclusief voor jou: een maatpak, toegespitst op jouw unieke woonsituatie en wensen.

Het TuinOntwerp van het Buitenland bestaat uit twee elementen:
1. de ontwerpplattegrond: een 2D tekening op schaal met de tuinstructuur. Daarin zijn de gevraagde tuinelementen op een verrassende wijze geordend.
2. het beplantingsplan: een beplantingstekening op schaal, een beplantingslijst met kenmerken en digitaal plantbeeld.
Aanvullend en naar keuze 3DTuin: een 3D filmpje met wandeling door de tuin met daarin de door jou gekozen materialen en planten. Je ziet direct hoe de tuin er uit komt te zien, wat extra zekerheid geeft voor je tuininvestering.

Kosten TuinOntwerp: op aanvraag.

Klantreactie tuinontwerp: ‘Marijn heeft van mijn kleine stadstuin een waar paradijsje weten te maken, waarbij hij inventief gebruik heeft gemaakt van reeds aanwezige elementen: zo werd een saaie gemetselde plantenbak een vijver. Een feest in alle seizoenen!’

Is een volledig tuinontwerp te uitgebreid voor jou? Dan is het goedkopere Schetsadvies aan huis wellicht iets voor je of een Workshop als je ervan houdt veel zelf te doen.

Tuinschets
Marijn Vereijken komt 2 uur bij je thuis en verstrekt ter plekke advies over tuinindeling en beplanting vastgelegd in een tekening op schaal. Daarmee kun je zelf direct aan de slag of Marijn kan je helpen aan een hovenier. Vooraf lever je zelf via mail of post foto’s van je tuin, je tuinwensen en een op schaal getekende plattegrond aan. Kosten: vanaf €575 incl BTW (voor een tuin tot 100 m2; incl. 4 uur voorbereiding op kantoor).

Klantreactie schetsadvies: ‘Marijn heeft zich goed ingeleefd in onze wensen en een schets opgesteld, waar we zelf nooit op gekomen waren. Marijn legt daarbij uit waar hij op let, welke lijnen hij aanhoudt. Alle planten kunnen hergebruikt worden. Het schetsadvies van Marijn is een aanrader als je verrast wilt worden door de mogelijkheden van je eigen tuin.’

TuinWorkshop
Je ontwerpt je eigen tuin, 100% afgestemd op jouw wensen en woonsituatie. Marijn Vereijken zal je hier intensief bij begeleiden. Je levert vooraf zelf aan: foto’s van de tuin, je tuinwensen en een plattegrond op schaal (per mail of post).
Workshop ‘Ontwerp Uw Eigen Tuin’: €575 incl BTW per deelnemer (max 2 deelnemers)
Duur van de workshops: 09.30 – 14.30 uur bij 1 deelnemer en – 16.30 bij 2 deelnemers. Inclusief een uitgebreide lunch.

Klantreactie workshop: ‘Ik heb met heel veel plezier de workshop ‘ Ontwerp je eigen tuin’ gedaan bij Het Buitenland. De voorbereidende opdracht geeft heel expliciet richting aan je tuinwensen. In dialoog met Marijn ontdekte ik nieuwe mogelijkheden, omdat Marijn me aanzette om net wat creatiever en meer buiten de box te denken. Ik ging naar huis met een ontwerpschets waarover ik zeer tevreden ben.’

Je kunt Tuinontwerper Nijmegen Marijn Vereijken van tuinontwerp bureau Het Buitenland inschakelen voor tuinontwerp, tuinschets, 3D visualisaties en workshops.

Mail of bel Tuinontwerper Nijmegen voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Nijmegen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.