Tuinontwerper Rotterdam
Erwin Stam Tuinstudio

E-mail tuinontwerper

Erwin Stam Tuinstudio
tuinontwerper
Tel: 06 43 28 45 00

www.erwinstam-tuinstudio.com

Bel of mail Erwin Stam Tuinstudio voor een intakegesprek

Tuinontwerper Rotterdam Erwin Stam Tuinstudio

Erwin Stam Tuinontwerper Rotterdam ontwerpt graag voor u een luxe tuin die leefbaar en tijdloos is. Hij heeft al verscheidene buitenruimtes ontworpen en gerealiseerd zoals een balkon, dakterras, familietuin, loungetuin, stadstuin, watertuin en zwembadtuin. U bepaalt uiteraard de stijl: landelijk, strak belijnd, weelderig of misschien wel urban chiq. Erwin gebruikt een heldere vlakverdeling als basis, ‘speelt’ met ruimte en licht en kiest de juiste beplanting. Erwin houdt rekening met functionaliteit, creëert een warme uitstraling en gebruikt duurzame materialen.

Werkwijze tuinontwerp


Erwin neemt voor het kennismakingsgesprek ruim de tijd om u en uw buitenruimte te leren kennen. Na de inventarisatie van uw wensen en eisen gaat Erwin aan de slag met het tuinontwerp. Hij presenteert dit ontwerp op basis van een 2D plattegrond met sfeerimpressies of indien gewenst aangevuld met een uitgewerkte 3D presentatie.

Realisatie tuin

Zodra alles naar wens is, gaat Erwin over tot realisatie. Hij werkt nauw samen met hoveniers die zich door de jaren heen hebben bewezen. Tijdens de uitvoering blijft Erwin uw aanspreekpunt zodat u verzekerd bent van een efficiënte uitvoering. Erwin Stam Tuinstudio werkt voor de aankleding samen met PURE Outdoor Design voor o.a. meubilair, plantenbakken en verlichting.

Contact opnemen

tuinontwerper Rotterdam Erwin Stam Tuinstudio
Mail of bel Tuinontwerper Rotterdam Erwin Stam op 06 43 28 45 00 voor een vrijblijvende kennismaking.

AlleTuinontwerpers.nl : voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Rotterdam op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.