Tuinontwerper Rotterdam
Van der Rhee Outdoor Design | Gerbrand van der Rhee

E-mail tuinontwerper

Van der Rhee Outdoor Design
Gerbrand Van der Rhee
Tel: 06 55 95 39 85
www.vdrhee-outdoordesign.nl

Neem contact op met Gerbrand van der Rhee voor meer info

Tuinontwerper in Rotterdam – Van der Rhee Outdoor Design

Het gezicht achter deze tuinontwerper in Rotterdam is Gerbrand Van der Rhee. Gerbrand is afgestudeerd aan de Ontwerpacademie in Rotterdam met specialisatie tuinontwerp en beplantingsplannen. Hij heeft ruime ervaring in het aanleggen van tuinen en andere buitenruimten.

zorgeloos van tuinontwerp naar droomtuin

Tuinontwerp

Gerbrand’s ontwerpen zijn duurzaam en tijdloos met een weloverwogen plantkeuze om jarenlang van te genieten. Ieder tuinontwerp is qua indeling en beplanting uniek bij Gerbrand. Hij past graag vernieuwende en verrassende materialen toe zoals glas en metaal en dit resulteert in tuinontwerpen met een heel eigen en vernieuwend karakter. Daarnaast werkt hij het liefst met vlinder- en bijenvriendelijke beplanting. Het ecologische aspect telt tegenwoordig even zwaar als het esthetische. Gerbrand houdt ook rekening met bijv. de opvang, afvoer en het vasthouden van water. In dat kader worden ook mogelijke subsidies meegenomen.

Tuinontwerp Particulier

U krijgt een tuin afgestemd op de omgeving, ligging, de stijl van uw huis, uw interieur en natuurlijk uw persoonlijke wensen. Gerbrand verzorgt het liefst het gehele traject voor u. Van ontwerp tot realisatie waarbij hij samen met eigen geselecteerde vakmensen in de regio werkt wat leidt tot een schitterend eindresultaat.

Werkwijze

1. Na het eerste vrijblijvende gesprek waarin o.a. uw wensen worden geïnventariseerd, neemt u de beslissing voor de definitieve opdracht.
2. Gebrand gaat voor u aan de slag en maakt een eerste ontwerp op.
3. In het tweede gesprek bij u thuis laat Gerbrand het ontwerp zien en kunt u eventuele aanpassingen doorgeven. Ook komt de keuze van materialen, verlichting en beplanting ter sprake.
4. In het derde gesprek wordt het definitieve ontwerp presenteerd (eventueel in 3D*), inclusief verlichtingsplan en beplantingsplan. Met uiteraard daarbij een transparante kostencalculatie.
5. Tijdens de uitvoering, is er bij iedere fase overleg voor een optimale en prettige communicatie.
6. Na de oplevering komt Gerbrand binnen een half jaar de tuin nog een keer bekijken om het eindresultaat te bespreken en her en der nog wat aan te passen zoals bijv. een plant die de verhuizing niet heeft doorstaan.

*Gerbrand kan u middels moderne 3D visualisatie een goed beeld geven van het eindresultaat: u wandelt door uw toekomstige tuin om zo uw nieuwe tuin op een uiterst realistische wijze te beleven.

Tuinontwerp Zakelijk

Groen voor werknemers verbetert de prestaties, voorkomt stress en geeft het bedrijf extra uitstraling. Een bedrijfstuin, vooral bij een ecologisch concept, past ook perfect bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Gebrand van der Rhee helpt u hier graag bij en kan u ontzorgen zoveel u zelf wenst. Doordat hij werkt met vernieuwende en verrassende materialen en ideeën qua beplanting kan hij een bedrijfstuin ontwerpen en aanleggen die aansluit bij uw eigen identiteit. Lees hier meer over op zijn eigen site.

Contact

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of deze tuinontwerper in Rotterdam en omgeving iets voor u kan betekenen? Bel Gerbrand van der Rhee 06 55 95 39 85 of stuur een mail via het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt Gerbrand van der Rhee inhuren voor tuinontwerp, tuinadvies, begeleiding en realisatie.

AlleTuinontwerpers.nl : voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Rotterdam op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.