Werkwijze

Een tuinontwerper vinden
Een tuinontwerper in je regio vinden is eenvoudig. Je ziet in de stedenlijst tuinontwerpers op alfabetische volgorde. Wanneer je op een plaatsnaam klikt, zie je alle gegevens van de tuinontwerper uit deze plaats. Om te zien welke tuinontwerpers er in je provincie werkzaam zijn, kun je ook zoeken op provincie. Hier zie je overzichtelijk alle tuinontwerpers uit de desbetreffende provincie onder elkaar.

Contact opnemen
Als je een tuinontwerper wilt benaderen, kun je zelf contact met de tuinontwerper opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail via het contactformulier onderaan iedere pagina van de tuinontwerper.

Waarom via AlleTuinontwerpers?
Voor veel mensen blijkt het lastig om een tuinontwerper te vinden. Je komt vaak op onpersoonlijke verzamelsites terecht waar je tal van adressen ziet staan zonder beeldmateriaal of een foto van de tuinontwerper zelf. Je wilt toch graag weten wie er straks bij je thuis komt voor een afspraak. Daarnaast scheelt het ook als de reiskosten beperkt blijven. AlleTuinontwerpers heeft deze zoektocht al voor je gedaan. Op AlleTuinontwerpers.nl vind je een ruime selectie gediplomeerde en betrouwbare tuinontwerpers overzichtelijk op één site.

Tuinontwerper of Tuinarchitect
De Wet op de architectentitel beschermt o.a. de titel tuin- en landschapsarchitect. Alleen personen die in het architectenregister staan ingeschreven voor deze discipline mogen officieel de titel tuinarchitect voeren. Op deze website staan zowel tuinontwerpers als ook een aantal tuinarchitecten. Van tuinarchitecten die officieel deze titel mogen voeren, is ook hun registratienummer bij de contactgegevens vermeld.

Mogelijkheden Tuinontwerp
De tuinontwerper verzorgt o.a. tuinontwerp, beplantingsplan, bestratingsplan, verlichtingsadvies en tuinaanleg.

SAMENWERKING
Wij zijn te vinden via verschillende linkpagina’s. Klik hier voor een overzicht.