Tuinontwerper Den Bosch
Marja Gijben Buiten ontwerp

E-mail tuinontwerper

Marja Gijben Buiten ontwerp
tuinontwerper
Tel: 06 53 32 63 95
www.marjagijben.nl

Bel of mail Marja Gijben voor vrijblijvende kennismaking

Tuinontwerper in Den Bosch – Marja Gijben Buiten ontwerp

Marja Gijben is tuinontwerper in Den Bosch en runt al 30 jaar haar eigen tuinontwerpburo. Zij begint de basis van een droomtuin altijd met een goed tuinontwerp en bijbehorende beplanting. Ze is erg betrokken bij haar projecten en brengt graag mensen bij elkaar in haar passie voor groen.

Aandacht – Passie – Creativiteit – Rust – Sfeer

Haar tuinontwerpen zijn creatief en speels, met veel aandacht voor uw wensen. Ze maakt voor u een tuin waarin u zich thuis voelt en die als vanzelfsprekend bij uw woning en omgeving aansluit. De planten, die zij zorgvuldig uitkiest, hebben een losse en natuurlijke uitstraling en brengen sfeer en leven in de tuin. De laatste jaren heeft ze zich ook gespecialiseerd in het toepassen van eetbare planten in de tuin en in openbare pluktuinen bij scholen en zorginstellingen. Ze kan voor u een eigentijdse en mooie eetbare siertuin maken.

Ze is erg veelzijdig in haar werk en u kunt bij haar terecht voor tuinontwerpen en tuinadvies voor particulieren, bedrijven en organisaties. Ze ontwerpt o.a. familietuinen, stadstuinen, villatuinen, landschappelijke tuinen, tuinen met zwembaden, maar ook avontuurlijke speelplekken. Zie de portfolio op haar website voor een impressie van diverse gerealiseerde projecten.

Werkwijze Tuinontwerp

Tijdens de vrijblijvende kennismaking bij u thuis legt Marja haar werkwijze uit, laat voorbeelden zien en inventariseert uw persoonlijke wensen voor uw droomtuin. Na het gesprek ontvangt u een offerte waarna er een schetsvoorstel volgt. Na overleg en uw goedkeuring maakt zij een definitief ontwerp met een beplantingsplan. Ook kan ze voor u een uniek tuinelement ontwerpen zoals een pergola of een waterelement. Om u te ontzorgen begeleidt Marja het project tijdens de uitvoering en is zij altijd uw aanspreekpunt. Voor de aanleg werkt Marja samen met ervaren hoveniers, ambachtsmensen, stratenmakers en kwekerijen die hun werk met veel aandacht en zorg verrichten.

Contact opnemen met Tuinontwerper in Den Bosch

U kunt Marja Gijben Buiten ontwerp inschakelen voor tuinontwerp, beplantingsplan, verlichtingsplan en tuinadvies.
Bel Marja op 06 53 32 63 95 voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken wat zij voor u kan betekenen.

Klantreacties

“Zo ontzettend blij met het resultaat van Marja haar ontwerp. Heel veel bekijks gehad en nog steeds. Er gaat hier geen dag voorbij zonder veel nieuwsgierige en bewonderende blikken. Mensen komen speciaal voorbij wandelen, fietsen en ons straatje Looeind ingereden. Onze voor- zij- en achtertuin is duurzaam, speels, natuurlijk gevormd en ingericht met unieke opvallende elementen die speciaal door Marja zijn ontworpen voor deze tuin/vijver. Kortom; ’n tuin die uitnodigt om door te wandelen, te relaxen in de zon, te genieten van de geur en kleur, en ’t dierlijk leven wat er op af komt….en natuur-lijke zin hebben om er in te werken en vieze handen te krijgen! Dankje Marja ik kijk nu al uit naar alle seizoenen, zoen voor jou!”

Bij de klantenreacties leest u wat uw voorgangers van de tuinontwerpers vinden.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.