Tuinontwerper Den Bosch
Marja Gijben Buiten ontwerp

E-mail tuinontwerper

Marja Gijben Buiten ontwerp
tuinontwerper
06 53 32 63 95
www.marjagijben.nl

Bel of mail Marja Gijben voor vrijblijvende kennismaking

Tuinontwerper in Den Bosch – Marja Gijben Buiten ontwerp

Marja Gijben is tuinontwerper in Den Bosch en runt al 30 jaar haar eigen tuinontwerpburo. Zij begint de basis van een droomtuin altijd met een goed tuinontwerp en bijbehorende beplanting. Ze is erg betrokken bij haar projecten en brengt graag mensen bij elkaar in haar passie voor groen.

Aandacht – Passie – Creativiteit – Rust – Sfeer

Haar tuinontwerpen zijn creatief en speels, met veel aandacht voor uw wensen. Ze maakt voor u een tuin waarin u zich thuis voelt en die als vanzelfsprekend bij uw woning en omgeving aansluit. De planten, die zij zorgvuldig uitkiest, hebben een losse en natuurlijke uitstraling en brengen sfeer en leven in de tuin. De laatste jaren heeft ze zich ook gespecialiseerd in het toepassen van eetbare planten in de tuin en in openbare pluktuinen bij scholen en zorginstellingen. Ze kan voor u een eigentijdse en mooie eetbare siertuin maken.

Ze is erg veelzijdig in haar werk en u kunt bij haar terecht voor tuinontwerpen en tuinadvies voor particulieren, bedrijven en organisaties. Ze ontwerpt o.a. familietuinen, stadstuinen, villatuinen, landschappelijke tuinen, tuinen met zwembaden, maar ook avontuurlijke speelplekken. Zie de portfolio op haar website voor een impressie van diverse gerealiseerde projecten.

Werkwijze Tuinontwerp

Tijdens de vrijblijvende kennismaking bij u thuis legt Marja haar werkwijze uit, laat voorbeelden zien en inventariseert uw persoonlijke wensen voor uw droomtuin. Na het gesprek ontvangt u een offerte waarna er een schetsvoorstel volgt. Na overleg en uw goedkeuring maakt zij een definitief ontwerp met een beplantingsplan. Ook kan ze voor u een uniek tuinelement ontwerpen zoals een pergola of een waterelement. Om u te ontzorgen begeleidt Marja het project tijdens de uitvoering en is zij altijd uw aanspreekpunt. Voor de aanleg werkt Marja samen met ervaren hoveniers, ambachtsmensen, stratenmakers en kwekerijen die hun werk met veel aandacht en zorg verrichten.

Contact opnemen met Tuinontwerper in Den Bosch

U kunt Marja Gijben Buiten ontwerp inschakelen voor tuinontwerp, beplantingsplan, verlichtingsplan en tuinadvies.
Bel Marja op 06 53 32 63 95 voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken wat zij voor u kan betekenen.

Tuinontwerper of tuinarchitect … het verschil

Mensen zoeken vaak op internet op het zoekwoord ‘tuinarchitect’ zonder zich te realiseren wat de verschillen zijn tussen een tuinontwerper en een tuinarchitect. Zoals je al kunt afleiden uit het woord, houdt een tuinontwerper zich bezig met het ontwerpen van tuinen (altijd hun passie) en heeft bovendien veel kennis over planten en bodemsoorten. Een tuinarchitect is eigenlijk een verkorting voor tuin- en landschapsarchitect. Zoals deze naam al weggeeft, houdt een tuinarchitect zich met veel meer dan alleen tuinen bezig. Hij zal vooral grotere buitenruimten ontwerpen zoals parken en openbare groenvoorzieningen. Bovendien heeft een tuinarchitect vaak een langere (opleidings)weg afgelegd voordat hij zich volgens de Wet tuinarchitect mag noemen. U zult dat ook merken in het prijsverschil tussen een tuinarchitect en een tuinontwerper.

Tuinontwerper Marja Gijben doet niets liever dan tuinontwerpen te maken en u bent dan ook bij haar aan het juiste adres.

Bij de klantenreacties leest u wat uw voorgangers van de tuinontwerpers vinden.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.