Tuinontwerper Nijkerk
SON Buro voor tuin- & landschapsontwerpen

E-mail tuinontwerper

SON Buro voor tuin- & landschapsontwerpen
Sonja van Wieringen
Tuin- en Landschapsarchitect (BVTL)
Tel: 06-12196913
www.buroson.nl

Bel of mail Sonja van Wieringen voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Nijkerk SON Buro voor tuin- & landschapsontwerpen

Buro SON
Sonja van Wieringen van Buro SON maakt al 30 jaar lang ontwerpen voor particuliere tuinen, openbare en semi-openbare ruimtes. Sonja slaagt er in om van ieder project een succes te maken door te zoeken naar de juiste en unieke oplossing voor de meest uiteenlopende vraagstukken. De combinatie kennis & ervaring plus een grote betrokkenheid is hierbij de grote kracht.

In ieder ontwerp zoekt Sonja naar het juiste samenspel tussen de groene ruimte, de bebouwing en zijn omgeving. Daarnaast staat de wens van de opdrachtgever centraal en streeft zij naar een zo breed mogelijk draagvlak. Dit leidt tot duurzame gebruiksvriendelijke tuinen voor jarenlang plezier. Technische detailleringen en materiaalkeuze zijn belangrijke aandachtspunten en verhogen de kwaliteit van Sonja’s tuinontwerpen.

Over Sonja
Sonja’s liefde voor het groene vak is al op jonge leeftijd ontstaan. Zij groeide op in een ‘groen’ ondernemersgezin in de regio Amsterdam. Sonja volgde de opleiding tuin- en landschapsarchitectuur in België waar zij overigens met onderscheiding is geslaagd. In 1993 startte zij Buro SON wat ondertussen is uitgegroeid tot een gerenommeerd ontwerp- en adviesbureau. Sonja is lid van de Belgische Vereniging van Tuin- en Landschapsarchitecten (BVTL) en van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL).

Werkwijze
Sonja’s werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van een tuinontwerp. Dit ontwerp komt tot stand na een analyse van de bestaande situatie en ontwikkelt zich van schetsontwerp naar voorlopig ontwerp. Om een ontwerp te verduidelijken worden vaak doorsnedes en 3D tekeningen gemaakt. Vervolgens maakt Sonja een beplantingsplan en werkt zij het ontwerp technisch uit. Het organiseren van een aanbesteding en het voeren van directie tijdens de uitvoering behoren eveneens tot haar taken. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever wordt het gehele traject doorlopen of een gedeelte ervan.

Schetsservice
De schetsservice van Buro SON bestaat uit het maken van een schetsontwerp bij u thuis. Voor circa €395 komt Sonja een dagdeel bij u thuis schetsen. Dit heeft als voordeel dat zij uw tuin zelf ziet en de sfeer en de inrichting van uw huis en omgeving kan ervaren. Uw wensen of vragen kunt u met haar bespreken waarna zij verschillende studieschetsen maakt. Deze worden uitgelegd aan de hand van afbeeldingen in boeken die zij meeneemt. Uw voorkeur wordt verder uitgewerkt tot een schetsontwerp op schaal zodat u direct kunt overgaan tot het realiseren van uw droomtuin.

Voorwaarden:
Maximale afmeting van de tuin 300 m2;
Dagdeel bestaat uit maximaal 4 uur, inclusief reistijd;
Bij afwijkingen op de voorwaarden zal vooraf een prijsopgave worden gemaakt.

U kunt Tuinontwerper Nijkerk Sonja van Wieringen van SON Buro voor tuin- & landschapsontwerpen inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en schetsservice voor particulieren en bedrijven.

Mail of bel Tuinontwerper Nijkerk voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Nijkerk op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.