Tuinontwerper Nijkerk
Ontwerpburo De Oude Rijn

E-mail tuinontwerper

Ontwerpburo De Oude Rijn
Ivonne Kok
Tel: 06 42 92 51 76
www.deouderijntuinen.nl

Bel of mail Ivonne Kok voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Nijkerk – Ontwerpburo De Oude Rijn

Ivonne Kok is tuinontwerper in Nijkerk en ontwerpt graag jouw nieuwe tuin, of nóg mooier gezegd: jouw eigen groene oase. Ze ontwerpt tuinen met een sfeer die jij fijn vindt en waar het ook voor insecten, vogels en egels een paradijsje is. Tuinen met strakke lijnen en sterke vormen gecombineerd met weelderige beplanting. Lees na de foto’s verder over Ivonne en haar werkwijze.

Over Ivonne Kok en haar tuinen

Niet geheel verwonderlijk houdt Ivonne van tuinen, bloemen en planten 🙂 Tuinen schetsen en tekenen is haar passie. Zoeken naar ruimtelijke oplossingen, puzzelen met vormen… Ze combineert uitgesproken vormen en lijnen met uitbundig groen. In elke tuin een andere vorm, andere lijnen en ander groen, afhankelijk van de vraag en de situatie. Ivonne ontwerpt fijne tuinen die aansluiten bij de wensen en smaak van de opdrachtgever. Tuinen waarin je vogels, insecten en egels kunt horen en zien om heerlijk van te genieten.

Ook de seizoenen zijn belangrijk in Ivonne’s tuinen. Een tuin mag in de zomer vlammen, maar ook in de winter moet er natuurlijk wat te beleven zijn.

Tuinontwerp op maat

Voor Ivonne betekent het op maat maken van een tuinontwerp dat het past bij jou en jouw omgeving. Jouw wensen staan centraal. Tuintrends zijn hierbij minder belangrijk. Een tuin is altijd in beweging, ontwikkelt zich in de tijd en wordt met de jaren nóg mooier. Deze tijdsfactor wil je dan ook vóór je laten werken. De keuze voor ontwerp en materialen baseert Ivonne daarom op basis van sfeer, gewenst effect en niet zozeer op trends.

Een goed ontwerp zorgt ervoor dat jouw tuin als één harmonieus comfortabel geheel aanvoelt. Alle “onderdelen” vormen een schakel die het geheel sterker maken.

Persoonlijke knipoog

Ivonne maakt daarnaast graag een knipoog naar de omgeving of naar een persoonlijke noot van de tuineigenaar. Het mag duidelijk te zien zijn dat het tuinontwerp past bij de ligging, de situatie én de eigenaar.

Werkwijze Tuinontwerp

Tijdens het eerste gesprek hoort Ivonne graag jouw wensen en brengt zij de situatie in kaart (ligging, grondsoort, zon etc). Vooraf vraagt zij om alvast zelf na te denken over een wensenlijst en plaatjes te verzamelen met de gewenste sfeer.

Met deze informatie op zak tekent Ivonne een schetsontwerp (inclusief een 3D impressie) die zij met jou bespreekt. Na het bespreken van de eventueel gewenste wijzigingen werkt Ivonne het definitieve tuinontwerp uit op schaal in kleur en ook de bijbehorende tekeningen die nodig zijn voor de aanleg.

Tot slot maakt Ivonne het beplantingsplan en werkt zij deze uit.

Contact opnemen met Tuinontwerper Nijkerk

Heb je interesse of ben je benieuwd wat Ivonne Kok Tuinontwerper Nijkerk voor jou kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel Ivonne op 06 42 92 51 76.

U kunt Tuinontwerper Nijkerk Ivonne Kok van Ontwerpburo De Oude Rijn inhuren voor tuinontwerpen en beplantingsplannen voor particulieren en bedrijven.

Mail of bel Tuinontwerper Nijkerk voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Nijkerk op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.