Tuinontwerper in Gouda
Ingeborg Horst

E-mail tuinontwerper

Ingeborg Horst
Tel: 06 – 309 11 301
Tuinarchitect #3.061215.002

www.ingeborghorst.nl

bel of mail voor meer informatie of om een afspraak te maken

Tuinontwerper in Gouda Ingeborg Horst

Ben je toe aan een verandering in je tuin of woonomgeving? Tuinarchitect Ingeborg Horst uit Gouda bedenkt een aanpak die het beste bij jouw/jullie situatie past. Een proces van afstemmen en bijstellen waardoor het meest passende plan zich ontwikkelt. Overleg, ontwerp, uitwerking en/of uitvoering in een maatpak. In haar voorstellen brengt zij diverse wensen graag met het specifieke van de locatie samen.

Over Ingeborg Horst
Al 30 jaar werkt zij aan ontwerp-opgaves van diverse aard binnen de interieur- tuin- en landschapsarchitectuur, voor heel diverse opdrachtgevers en in omgevingen variërend van nieuw gebouwd tot historisch.
Zij is tevens docent op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en eerder ook op de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp.

Gewoon en bijzonder tegelijk
Ingeborg’s tuinontwerpen kenmerken zich door ruimtelijke helderheid, zijn ambachtelijk oprecht en hebben een lange houdbaarheid. No nonsense. Gewoon en bijzonder tegelijk. Niets te veel en niets te weinig. Alleen dat wat essentieel is voor een aangenaam en inspirerend hedendaags gebruik.

Mogelijkheden
Een opdracht kan een buitenruimte omvatten, een specifiek onderdeel daarvan, maar ook een complete her-inrichting met deels verbouw of nieuwbouw.
Ingeborg’s bijdrage kan variëren van een adviesgesprek tot het maken van een overall ontwerp, het verzorgen en/of begeleiden van de uitwerking, uitvoering/ aanleg, onderhoud of beheer.
In haar portolio kun je meerdere projecten zien en lezen wat haar opdrachtgevers van haar ontwerpen vinden.

Neem contact op
Je kunt Tuinontwerper Gouda Ingeborg Horst bellen op 06 – 309 11 301 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Neem vrijblijvend contact op