Tuinontwerper in Gouda
Sjaak Willemstein

E-mail tuinontwerper

Sjaak Willemstein
Tel: 0182-618455
Tuinontwerper

www.willemsteinhoveniers.nl

bel of mail Sjaak Willemstein om een afspraak te maken

Tuinontwerper Gouda | Sjaak Willemstein

Tuinontwerper Sjaak Willemstein realiseert graag uw nieuwe tuin in Gouda en omgeving.

een duurzame tuin met passie en professionaliteit

Over Sjaak Willemstein

Meer dan 30 jaar geleden startte Sjaak Willemstein als ‘groentje’ zijn eigen hoveniersbedrijf. Nu telt hij als één van de duurzaamste hoveniers van Nederland. Hij behaalde de Zilveren prijs in de categorie ‘Duurzaamste Hovenier van Nederland’.

Zijn grootste hobby is nog altijd het maken van tuinen en deze te onderhouden. Sfeer maakt hij met natuurlijke materialen en de juiste beplanting (vogel- en bij vriendelijk). In zijn tuinen past hij biologische beheermiddelen toe zoals het aanbrengen van bacterie- en schimmelcultuur (effectieve micro-organismen) in de grond. Het bodemleven wordt hiermee geactiveerd en planten nemen hun voeding beter op waardoor ze ze sterker zijn.

Groene tuin

Sjaak Willemstein creërt duurzame en levende tuinen en werkt met materialen uit de vrije natuur, effectieve micro-organismen, het hergebruik van regenwater en inheemse beplanting. Zo ontstaat een duurzame en levende tuin waar u jaren van kunt genieten. En een duurzame tuin hoeft niet duur te zijn zoals u hier kunt lezen.

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Sjaak maakt graag een ont­werp voor u. Indien gewenst in 3D. Een goed beplan­tings­plan maakt vervolgens uw tuin af. U ont­vangt tevens een overzichtelijke prijs­op­ga­ve met een opsomming van de mate­ri­a­len en werk­zaam­he­den. U ont­vangt ook een werk­sche­ma voor het onder­hou­den van uw tuin.

Aanleg, Onderhoud & Advies

Ook voor aanleg en onderhoud bent u bij Sjaak Willemstein in goede handen. Nadat uw tuin is aangelegd kunt u gebruik maken van de tuinonderhoudservice. Periodiek met een vast schema, enkele jaarlijks terugkerende onderhoudsbeurten of als assistentie wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken. Ook voor tuinadvies helpt hij u graag en vakkundig. Bijvoorbeeld als u zelf wilt snoeien, maar u weet niet wanneer en hoe.

U kunt Tuinontwerper Gouda Sjaak Willemstein bellen op 0182 – 61 84 55 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Gouda op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.