Tuinontwerper inĀ Gouda
Bureau Tuun

E-mail tuinontwerper

Bureau Tuun
Arjo Boersma
Tuinontwerper
Tel: 06-57667584
www.bureautuun.nl

bel of mail Arjo Boersma voor een gratis intake

Tuinontwerper Gouda | Arjo Boersma – Bureau Tuun

Tuinontwerper Arjo Boersma realiseert graag uw nieuwe tuin in Gouda en omgeving.

Over Arjo Boersma

Tijdens een gesprek met Arjo kun je merken dat hij echt een creatieve denker is. In eerste instantie opgeleid als bouwkundige, daarna bij de Ontwerpacademie tot tuinontwerper en nu als zelfstandige aan het werk met zijn eigen tuinontwerpbureau Bureau Tuun. Hier komt zijn creativiteit goed van pas samen met zijn voorliefde voor planten en natuur.

Tuinen

Jouw tuin moet bij jou passen. Hou je van strak, landelijk of toch klassiek? Wil je veel of weinig onderhoud? Arjo stemt de stijl van de tuin af op jouw wensen en eisen. Elke tuin krijgt bij hem een eigen sfeer, maar altijd met aandacht voor loop-en zichtlijnen, gebruiksgemak, een goed doordacht beplantingsplan en aandacht voor duurzame oplossingen. Daarnaast stemt Arjo het tuinontwerp af op de omliggende bebouwing en de stijl van jouw huis.

Werkwijze

Eerst volgt er een gratis intakegesprek waarna Bureau Tuun een offerte opstelt. Na akkoord volgt er een schetsontwerp dat mondeling wordt toegelicht tijdens een tweede afspraak.

Meer dan een schetsontwerp nodig? Eventuele aanpassingen die uit het tweede gesprek naar voren zijn gekomen, worden verwerkt in een definitief tuinontwerp.

Is er ook een plantenplan gewenst, dan maakt Bureau Tuun een voorstel van planten die geschikt zijn voor in de tuin. Je ontvangt op een tekening schematisch een overzicht van de planten, de plek waar ze komen, de namen, verzorging en aantallen.

Vergeet ook vooral de verlichting in de tuin niet. Indien gewenst, wordt er ook een verlichtingsplan gemaakt voor een fijne sfeer in de tuin.

Een overzicht van de toegepaste harde materialen in het tuinontwerp, zoals tegels, grind, opsluitbanden, schuttingen, bergingen e.d behoort ook tot de mogelijkheden.

Met het definitief tuinontwerp kun je makkelijk bij diverse hoveniers offertes aanvragen voor de aanleg van jouw tuin.

Contact opnemen met Bureau Tuun

Je kunt Tuinontwerper Gouda Arjo Boersma van Bureau Tuun bellen op 06-57667584 of vul het contactformulier in voor een gratis intakegesprek.

AlleTuinontwerpers.nl: tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Gouda op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.