Tuinontwerper in Gouda
ROOTS tuinontwerp & advies

E-mail tuinontwerper

ROOTS tuinontwerp & advies
Martijn Koetsier
Tuinontwerper
Tel: 06 25282567
www.rootstuinontwerp.nl

bel of mail Martijn Koetsier voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper Gouda | Martijn Koetsier – ROOTS tuinontwerp & advies

Martijn Koetsier is tuinontwerper in Gouda en realiseert graag jouw nieuwe droomtuin. Je kunt bij ROOTS terecht voor tuinontwerp en tuinadvies. Martijn’s tuinen zijn behalve groen en duurzaam vooral heerlijk om in te vertoeven. ROOTS staat voor een persoonlijke benadering en een ambachtelijke werkwijze. Zijn werkgebied ligt in de provincie Zuid-Holland en Utrecht.

Over ROOTS

Eigenaar Martijn Koetsier komt uit een echte kwekersfamilie. Je kunt gerust stellen dat hij met groen DNA geboren is. Gecombineerd met zijn liefde voor tekenen begon hij zijn eigen tuinontwerpbureau ROOTS waarin hij zijn visie op tuinen en groen kan uiten en delen. Inmiddels heeft Martijn diverse tuinen mogen ontwerpen en legt hij graag ook voor jou de ROOTS aan voor een sfeervolle groene tuin.

Droomtuin

Om jouw droomtuin te kunnen realiseren heb je een gedegen tuinontwerp nodig. De vele ervaring gecombineerd met de passie voor groen zorgen ervoor dat Martijn voor ieder een passend tuinontwerp kan ontwerpen. ROOTS helpt je graag om in jouw tuin een sfeer te creëren waarin jij je prettig voelt.

Werkwijze in 4 stappen

1. Allereerst is er vrijblijvend telefonisch contact om kennis met elkaar te maken en om jouw wensen, eisen en dromen te bespreken. 2. Is er een klik? Dan komt Martijn bij je langs op locatie. Hij meet de tuin op, kijkt naar de omgeving, gezinssituatie en bepaalt of jouw opgegeven wensen gerealiseerd kunnen worden voor een uniek en passend tuinontwerp. 3. Hierna start het proces van het tuinontwerp. Op schaal zodat je het ontwerp als technische tekening voor de uitvoerende partij kunt gebruiken. Heb je zelf nog geen hovenier, dan helpt Roots je graag een geschikte partij te vinden. 4. Zodra het tuinontwerp klaar is, ontvang je deze per e-mail vergezeld van een uitleg en toelichting. Een aanpassing kun je altijd nog doorgeven. Wanneer je helemaal blij bent het tuinontwerp, ontvang je de factuur.

Kernwaarden

Volgens ROOTS moeten in iedere moderne tuin bepaalde kernwaarden aanwezig zijn om bij te kunnen dragen aan een groenere, mooiere en schonere planeet:

Esthetiek: In welke sfeer voel jij je op je gemak? Modern, landelijk, urban of Ibiza stijl? ROOTS helpt je hierbij door te kijken naar de inrichting en uitstraling van je woning, de omgeving, jouw persoonlijkheid en jouw wensen.

Biodiversiteit: ROOTS maakt van jouw tuin een favoriete plek voor jou, maar ook voor dieren en insecten. Denk bijvoorbeeld aan vogels die in bomen een schuilplaats hebben, insectvriendelijke beplanting of een bijenhotel. Uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele allergieën.

Duurzaamheid: ROOTS ontwerpt zo duurzaam mogelijk om zo zuinig mogelijk met grondstoffen om te gaan. Denk hierbij aan de keuze voor duurzaam verantwoord materiaal, het opvangen en hergebruiken van hemelwater en beplanting.

Educatie: Wil jij of je kind(eren) meer leren over de natuur? ROOTS vindt het belangrijk dat kennis over alles wat groeit en bloeit door wordt geven. Met behulp van bijv. bordjes met informatie, een moestuin, insectvriendelijke planten of een bijenhotel vinden jouw kinderen en hun vrienden spelenderwijs hun weg in de natuur in eigen tuin.

Kindvriendelijkheid: ROOTS houdt rekening met kinderen in het gezin door de tuin zo kindvriendelijk mogelijk in te richten. Denk hierbij niet alleen aan speelelementen zoals een speelhuis of trampoline, maar ook aan beplanting die niet giftig is en diverse soorten bescherming (tegen watergevaar en vallen).

Contact

Je kunt Tuinontwerper Gouda Martijn Koetsier van ROOTS tuinontwerp & advies bellen op 06 25282567 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek. Martijn neemt opdrachten aan in de provincie Zuid-Holland en Utrecht.

Reviews van klanten

“Martijn heeft onze droomtuin uitgewerkt in een mooi en compleet tuinontwerp. Al onze wensen zitten erin. Ook het beplantingsplan sluit volledig aan bij onze smaak en is onderhoudsvriendelijk. Bedankt!” Familie Stevens – Bergschenhoek

“Martijn heeft ons heel prettig geholpen met het inrichten van onze ‘stadstuin’. Hij heeft vele zitplekjes gecreëerd waardoor we steeds vanuit een ander punt van onze tuin kunnen genieten. Onze tuin is niet groot, maar voelt hierdoor wel zo.” Rolf en Cynthia Korver

“Martijn van Roots heeft mij ontzettend goed geholpen. Het begon met het ontwerp. Het eerste ontwerp was gelijk voor 95% goed. Met wat kleine aanpassingen zijn we uiteindelijk akkoord gegaan. Vervolgens zijn we onder begeleiding van Martijn gaan kijken naar de bijpassende materialen. En tenslotte heeft hij ervoor gezorgd dat alle materialen geleverd werden en dat de tuin ook daadwerkelijk gemaakt werd. Ik heb tijdens de aanleg van de tuin ook zelf nog enkele zaken opgepakt. Dat was geen probleem. Communicatie verliep uitstekend. En eindresultaat is iets waar wij erg blij mee zijn en nog vele jaren mee vooruit kunnen! Roots is zeker een aanrader!” Jonathan van Bemmel

“Roots tuinontwerp heeft ons erg goed geholpen met het maken van ons tuinontwerp. Eerst een leuke kennismaking waarbij wij onze wensen besproken hebben. Hierna binnen 1,5 week een mooi tuinontwerp uitgewerkt dat volledig in de smaakt valt. Creatief, snel, mooi en goed! Zeker een aanrader.” Leon de Wit

AlleTuinontwerpers.nl: tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heb je ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Gouda op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.