Tuinontwerper Huizen
Caroline de Koning Tuinen

E-mail tuinontwerper

Caroline de Koning | Tuinen
Caroline de Koning
Tel: 06 – 21 60 20 14
www.carolinedekoning.com

Neem contact op met Caroline de Koning voor een kennismaking

Tuinontwerper in Huizen Caroline de Koning | Tuinen

Caroline de Koning | Tuinen ontwerpt kwalitatieve buitenruimtes die een toegevoegde waarde zijn voor u en uw woning. Op basis van een goede inventarisatie maakt Caroline de Koning | Tuinen een ontwerp dat aansluit op uw wensen en dat tegelijk in balans is met uw woonomgeving en architectuur. Uw nieuwe tuin zal uiteindelijk zowel logisch als verrassend zijn.

Kennismaking

Caroline de Koning | Tuinen komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, waarin u uw tuinwensen op tafel kunt leggen. Er wordt bekeken welke werkzaamheden nodig zijn om uw wensen te realiseren. U ontvangt vervolgens een heldere offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat Caroline de Koning | Tuinen voor u aan het werk. Zij neemt foto’s, neemt maten op en inventariseert grondig uw terrein en omgeving. Afhankelijk van de gemaakte afspraken ontvangt u vervolgens een (schets)ontwerp en/of beplantingsplan inclusief beplantingslijst.

Tuinontwerp

Een tuin valt of staat bij een goede en doordachte ruimtelijke vormgeving. Rust, eenvoud, kwaliteit, balans, verrassing; allemaal kernbegrippen voor een geslaagd tuinontwerp. Nadat Caroline de Koning | Tuinen uw wensen en mogelijkheden heeft geïnventariseerd, tekent zij een of meerdere schetsontwerpen. Dit wordt vervolgens besproken en op basis van uw opmerkingen wordt het schetsontwerp uitgewerkt tot een definitief tuinontwerp.

Beplantingsplan

Kleren maken de man en planten maken de tuin. Het plaatsen van de juiste planten op de goede plek is essentieel om het ontwerp sterker te maken en beter tot z’n recht te laten komen. Kiezen we voor een beplanting in bijvoorbeeld één kleur, grote vakken of juist een gemengde beplanting? Bomen, heesters, vaste planten en ook bollen zijn onmisbaar in iedere tuin. Zij geven de tuin leven en maken alle seizoenen tastbaar. Uiteraard is het belangrijk om rekening te houden met de plek waar de planten komen. Is er zon of schaduw, droge of natte grond en ga zo maar door.

Plantenlijst

Bij het beplantingsplan komt ook een gedetailleerde plantenlijst waarop alle in het beplantingsplan gebruikte bomen, hagen, heesters en overige planten staan aangegeven met aantallen en eventuele specificaties, zoals de potmaat en hoogte. Deze lijst geeft u aan de hovenier zodat hij precies weet welke en hoeveel planten hij nodig heeft voor uw tuin.

Begeleiding aanleg

Voor een geslaagde nieuwe tuin heeft u naast een goed ontwerp en beplantingsplan ook een goede realisatie nodig. Caroline de Koning | Tuinen werkt samen met erkende hoveniers en kan de uitvoering van het ontwerp en het beplantingsplan voor u begeleiden. Zij doet dit op basis van uurtarief en maakt daarover vooraf duidelijke afspraken met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tuinadvies

Behalve voor een ontwerp of beplantingsplan kunt u bij Caroline de Koning | Tuinen ook voor kleinere tuinzaken terecht. Wilt u bijvoorbeeld uw tuin met een paar ingrepen opfrissen, maar u weet niet goed hoe dit aan te pakken? Zijn er een paar planten doodgegaan en u weet niet goed welke planten u op die plek kunt plaatsen? Voor de meest uiteenlopende tuinvragen komt Caroline de Koning | Tuinen graag op basis van uurtarief bij u langs.

Voor meer inspiratie kunt u op Caroline’s eigen website in haar portfolio kijken.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Caroline de Koning | Tuinen voor u kan betekenen? Neem onderaan deze pagina via het contactformulier contact met Caroline op. Bellen kan natuurlijk ook op 06 – 21 60 20 14.

Reacties van klanten

“Caroline de Koning heeft ons geweldig geholpen om onze complete tuin te venieuwen, met een heel mooi resultaat. Zij heeft eerst goed geluisterd naar onze wensen, en heeft vervolgens een duidelijk plan gemaakt. We kunnen haar van harte aanbevelen om haar professionaliteit en plantenkennis; daarnaast is het heel plezierig en efficient samenwerken.”
Theun en Eveline van Halewijn

U kunt Tuinontwerper Huizen Caroline de Koning | Tuinen inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en tuinaanleg.

Mail of bel Tuinontwerper Huizen Caroline de Koning | Tuinen voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Huizen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.