Tuinontwerper Den Haag
Aleid Westenberg Tuindesigns

E-mail tuinontwerper

Aleid Westenberg Tuindesigns
Aleid Westenberg
Tuinontwerper
Tel: 06 53 76 30 12
www.tuindesigns.nl

Bel of mail Aleid Westenberg voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinontwerper in Den Haag | Aleid Westenberg – Tuindesigns

Over Aleid Westenberg

Aleid runt sinds 1989 haar onafhankelijk tuinontwerpbureau. Zij is een Nederlandse met een internationale achtergrond. Volgde haar opleiding tuinontwerp ‘Landscape design and practice’ in Nieuw Zeeland waar zij ook haar bureau begon. In 1997 is zij naar Den Haag verhuisd van waaruit zij sindsdien allerlei soorten tuinen ontwerpt. Van klein tot groot, van dakterras tot landschapstuin.

De tuin ziet Aleid als een verlengstuk van het huis, als extra leefruimte. Deze ‘tuinkamer’ wil zij zo inrichten, dat haar klant er zich optimaal thuis voelt. Aleid’s tuinontwerpen variëren sterk in stijl: van modern, klassiek tot mediterraan. De keuze van stijl wordt zowel bepaald door de opdrachtgever als door factoren zoals het interieur en de architectuur van het huis.

TUINONTWERP

Tijdens een uitgebreid kosteloos voorgesprek verkrijgt Aleid inzicht in uw ideeën over de functies, de sfeer en het karakter van uw tuin en de financiële mogelijkheden. Op basis hiervan ontvangt u een offerte voor de kosten van een tuinontwerp.
Daarna maakt Aleid een inventarisatie van de bestaande situatie en volgt er een nader gesprek aan de hand van foto’s en voorbeelden, zodat uw smaak ook visueel duidelijk wordt. Vervolgens maakt Aleid schetsen van mogelijke ontwerpen. Na overleg en akkoord werkt zij de schetsen met de eventuele aanpassingen uit tot een definitief ontwerp. Bij het definitieve tuinontwerp ontvangt u tevens een uitgebreide plantenlijst.

TUINADVIES – KORT CONSULT

Voor vragen en advies over uw tuin komt Aleid graag naar u toe voor een kort consult (1 tot 3 uur). Zij berekent hiervoor haar van tevoren opgegeven uurtarief.

TUINAANLEG & ONDERHOUD

Wilt u na het tuinontwerp geen omkijken naar de uitvoering? Laat dan Aleid het tuinontwerp ook voor u uitvoeren. Zij maakt voor u een bestek van het tuinontwerp zodat er bij een hovenier een offerte aangevraagd kan worden. Aleid ziet er zelf op toe dat het werk zoals afgesproken wordt uitgevoerd. Na de aanleg ontvangt u van Aleid een onderhoudsschema waarin precies staat wat u tijdens de verschillende seizoenen moet doen. Na de aanleg komt Aleid tweemaal terug. Zij bespreekt met u de ontwikkeling van de tuin en geeft praktische tips en eventuele aanvullingen.

VOORBEELDEN VAN TUINEN

Kijk op Aleid’s eigen website om meer van haar projecten te bekijken.

U kunt Aleid Westenberg Tuinontwerper Den Haag inhuren voor een tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Mail of bel tuinontwerper Den Haag voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Den Haag op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.