Tuinontwerper Haarlem
Groene Kikker Tuinontwerp

E-mail tuinontwerper

Groene Kikker Tuinontwerp
Mariette Klay
tuinontwerper
Tel: 023-5287056 of 06-24285433
www.groenekikker.nl

Mail of bel Mariette Klay voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Haarlem | Mariette Klay – Groene Kikker Tuinontwerp

Tuinen waar plezier en ontspanning centraal staan

Mariette Klay van Groene Kikker Tuinontwerp ‘Tuinontwerper Haarlem’ ontwerpt tuinen waar plezier en ontspanning centraal staan. Mooie tuinen met een ontspannen, natuurlijke uitstraling. Uw eigen smaak en karakter worden door Mariette zoveel mogelijk ingepast in uw tuin zodat er een plek ontstaat die echt ‘van u’ is. Mariette hecht veel waarde aan een zorgvuldige relatie met haar opdrachtgever. Vanaf de eerste kennismaking tot de daadwerkelijke aanleg van uw tuin is Groene Kikker Tuinontwerp een betrokken en goed luisterende partij.

Werkwijze
Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek bij u thuis verdiept Mariette Klay zich in de sfeer en karakter van uw tuin. Zij luistert aandachtig en noteert uw wensen. Wat is uw droomplek? Waar denkt u aan bij het woord tuin? Luieren, zon, tuinieren of misschien meer: feest, eten? Ook bespreekt Mariette met u de financiƫle aspecten van uw nieuwe tuin; uw budget is leidend. In alle prijsklassen is er veel meer mogelijk dan u denkt!

Na het kennismakingsgesprek stuurt Mariette Klay u een omschrijving van de opdracht waarin helder en duidelijk omschreven staat wat is afgesproken. U tekent voor akkoord, en Groene Kikker Tuinontwerp gaat voor u aan de slag.

Tuinontwerp
Nadat de tuin is ingemeten en gefotografeerd gaan we uitgebreid bekijken waar de mogelijkheden van de tuin liggen. Het eerste schetsvoorstel is altijd een “praatstuk”, waarbij we het hebben over indeling, beeldbepalende bomen, het soort beplanting en andere zaken die gaan over uw tuin, die uiteindelijk helemaal aan uw wensen moet voldoen. In de uitwerkingsfase gaat Mariette Klay meer in op de details van beplantingen en gebruikte materialen. Kijk op haar website in haar portfolio voor foto’s in groter formaat.

Uitvoering zelf of uitbesteden
U kunt ervoor kiezen om de uitvoering zelf te begeleiden of volledig aan Mariette Klay over te laten. Groene Kikker Tuinontwerp werkt samen met een aantal geselecteerde top-hoveniers.

Schetsontwerp
Wanneer u alleen een schetsontwerp voor uw tuin nodig heeft kan Mariette Klay een globale indeling voor bijvoorbeeld uw terrassen maken. Een schetsontwerp bestaat uit een inventarisatiegesprek, een schetsontwerp en een bespreking van het schetsontwerp.

Tuinadvies
Wellicht heeft u alleen behoefte aan een los advies voor uw tuin. Bijvoorbeeld waar u een boom het beste kunt planten of een oplossing zoeken voor een plek in de tuin waar niets goed groeit. Mariette Klay komt graag naar u toe voor praktisch tuinadvies.

Beplantings- en bloembollenplan
Ook voor een los beplantingsplan kunt u bij Groene Kikker Tuinontwerp terecht wanneer u wel tevreden bent over de indeling, maar niet over de beplanting. Beplantingsplannen zijn altijd inclusief een bollenplan zodat het bloeiseizoen al in februari kan beginnen! Groene Kikker Tuinontwerp heeft veel ervaring met moestuinieren. Kiest u voor een beplantingsplan, dan ontvangt u daar altijd een onderhoudsadvies bij zodat u weet wat de plant in welk seizoen nodig heeft.

Vrijblijvend gesprek
Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen door het e-mailformulier op deze pagina in te vullen of door Mariette Klay te bellen op 023-5287056 of 06-24285433.

U kunt Tuinontwerper Haarlem Mariette Klay van Groene Kikker Tuinontwerp uit regio Haarlem inschakelen voor tuinontwerp, schetsontwerp, tuinadvies en beplantingsplan voor particulieren en bedrijven.

Mail of bel Tuinontwerper Haarlem voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Haarlem op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op