Tuinontwerper Oss
Tuinstudio Pieta Kraaijeveld

E-mail tuinontwerper

Tuinstudio Pieta Kraaijeveld
Tel: 06 18 49 48 55

Mail Pieta voor een gratis en vrijblijvende intake

Tuinontwerper in Oss – Tuinstudio Pieta Kraaijeveld

Pieta Kraaijeveld is tuinontwerper in Oss en realiseert graag jouw nieuwe tuin. Pieta ontwerpt tuinen en maakt beplantingsplannen voor een groene, duurzame en levendige tuin die bij jou past. Op deze pagina kom je alles te weten over wie zij is, haar werkwijze en bekijk je haar tuinontwerpen.

Wat doe ik?

Ik ben tuinontwerper en wil iedereen blij maken met een fijne plek rondom het huis. Iedereen kan bij mij terecht voor tuinontwerpen en beplantingsplannen. Heb je een nieuwbouwhuis of wil je jouw tuin veranderen, maar weet je niet waar je begint? Met een dosis grote creativiteit ontwerp ik groene en levendige tuinen die een uniek karakter hebben. Mijn tuinen zijn groen, maar door de juiste keuzes is een onderhoudsvriendelijke groene tuin mogelijk.

Wat Wie ben ik?

Van jongs af aan ben ik opgegroeid in het groen. In de groene polder van de Alblasserwaard hielp ik mijn vader op de groentetuin en mijn moeder in de bloementuin. Het tuinieren is mij met de paplepel ingegoten. Na de basisschool ben ik naar de lagere agrarische school gegaan waar ik met veel plezier de groene vakken volgde. Na 4 jaar ben ik niet verder gegaan in het groen, maar thuis kon ik de planten niet loslaten en heb ik altijd interesse gehouden in tuinieren, bloemen en planten.

In 2019 kochten mijn vriend en ik in Geffen een nieuwbouwwoning. Mijn groene droom borrelde in alle hevigheid weer op, want ik kon nu eindelijk mijn eigen tuin gaan ontwerpen. Ik ben 1,5 jaar aan het ontwerpen geweest en vond het fantastisch om te doen. In 2020 zijn we de tuin gaan aanleggen en het was prachtig. Maar ik viel ook een beetje in een gat, want ik kon niet meer ontwerpen en dat vond ik toch echt wel jammer. Dit hele proces wakkerde het vuurtje aan om een opleiding Tuinarchitectuur te gaan volgen om nog meer over ontwerpen en planten te leren. En ik hoopte de bevestiging te krijgen dat mijn eigen ontwerp ook echt klopte.

De opleiding Tuinarchitectuur was fantastisch. Met heel veel enthousiasme ben ik wekelijks aan het ontwerpen geweest. Elke keer een nieuwe opdracht waar ik mijn creativiteit kon laten stromen en uiteindelijk een mooi ontwerp mocht afleveren.
Tijdens mijn opleiding werd ook mijn droom geboren. Een droom om mensen net zo te laten genieten van hun tuin als ik dat doe van mijn eigen tuin. Een droom om mooie tuinen voor anderen te ontwerpen die helemaal bij hun passen. Een droom die nu is uitgekomen.

Werkwijze

Kennismakingsgesprek
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. We bekijken samen de tuin en bespreken jouw wensen. Ik geef uitleg hoe ik te werk ga en laat een voorbeeld zien hoe ik het ontwerp uitwerk zodat je kunt zien wat je aan het einde krijgt. Als de klik wederzijds is, maak ik een offerte voor je op.

Inventarisatie
Wanneer de offerte akkoord is wordt een vervolggesprek ingepland. Tijdens dit gesprek gaan we dieper op je wensen in, bespreken we wat je mooi vindt of juist niet. Aan het einde van het gesprek heb ik een duidelijk beeld en ga ik naar de tekentafel.

Schetsontwerp
Op basis van alle verkregen informatie gaat mijn creatieve radar draaien en ga ik aan de slag met het ontwerp van jouw tuin. Als eerste maak ik een schetsontwerp met een daarbij behorend referentiebeeld dat we samen bespreken. Als het concept goedgekeurd is, eventueel met aanpassingen, ga ik verder met het definitieve ontwerp.

Definitief ontwerp
Als het schetsontwerp is goedgekeurd, werk ik het plan meer in detail uit. De exacte afmetingen worden nu bepaald, een 3d-tekening en beplantingsplan wordt gemaakt. Eventueel kan ook een lichtplan uitgewerkt worden. Met deze uitwerking kan elke hovenier, grond- en stratenmaker aan de slag.

Contact opnemen met Tuinstudio Pieta Kraaijeveld

Heb je interesse of ben je benieuwd wat Tuinontwerper Oss voor jou kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel Pieta op 06 18 49 48 55.

Mail of bel Tuinontwerper Oss voor een gratis en vrijblijvende intake.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.