Tuinontwerper Amersfoort
Hovind Tuinontwerpburo

E-mail tuinontwerper

Hovind Tuinontwerpburo
Ingeborg Hovind
Tel: 06–13608619
www.hovindtuinontwerp.nl

Bel of mail Ingeborg Hovind voor een vrijblijvend gesprek

Tuinontwerper in Amersfoort Hovind Tuinontwerpburo

Ingeborg Hovind is tuinontwerper in Amersfoort en zet graag met u de eerste stap op weg naar uw droomtuin.

Tijd voor een sfeervolle tuin, een nieuw tuinontwerp, een nieuw beplantingsplan. Een tuin waarin u zich helemaal thuis voelt. Ruimtelijk, stijlvol en onderhoudsarm! Hovind Tuinontwerpburo zorgt voor een mooi ontwerp dat voldoet aan uw wensen. Een stijlvolle buitenruimte, tijdloos van karakter, in harmonie met zichzelf en de omgeving.

Over Ingeborg Hovind

Ingeborg Hovind is haar hele werkzame leven actief geweest in de groensector. Zij heeft de studie Tuin- en Landschapsarchitectuur gevolgd op de Hogeschool Larenstein te Velp. Daarvoor heeft ze de opleiding tot vakbekwaam hovenier afgerond in Groningen.

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Ingeborg Hovind zorgt voor een mooi tuinontwerp dat voldoet aan uw wensen en de basis vormt voor jarenlang tuinplezier. Het tuinontwerp, het bestratingsplan en het beplantingsplan zijn zodanig uitgewerkt dat de uitvoerder direct aan de slag kan met het grondwerk, de bestrating en de beplanting. Natuurlijk kunt u hiermee ook zelf aan de slag. Begeleiding van de uitvoering hoort tot de mogelijkheden.

Een volledig tuinontwerp bestaat uit drie stappen:
Stap 1: Het schetsontwerp van de tuin
Stap 2: Het definitieve ontwerp van de tuin
Stap 3:
Het beplantingsplan met plantenlijst

Tuinadvies

Hoe krijg u een tuin die bij u past? Een tuin is niet alleen een kwestie van een ontwerp of schets. Het gaat om het gevoel dat u krijgt als alle gewenste elementen op de juiste plaats staan. En daarbij moet het ook onderhoudstechnisch en budgettair nog helemaal kloppen. Ingeborg vindt haar inspiratie vooral op de locatie. Zij proeft de sfeer en reageert hierop. De tuin smelt samen met de woning en vormt een clompeet geheel. Ingeborg heeft kennis in huis op het gebied van vormgeving, beplanting, bestrating, vijvers, onderhoud en vogel- en vlindervriendelijke tuinen.

U kunt meer foto’s van haar gerealiseerde tuinontwerpen in haar portfolio bekijken.

Beplanting & Beplantingsplan

Ingeborg vindt het een uitdaging om een goed beplantingsplan te maken. Met een professioneel beplantingsplan is uw tuin het hele jaar spannend. De bloei wisselt elkaar af, de kleuren zijn op elkaar afgestemd en de structuren zijn helder en scherp. Een tuin die zowel in de zomer als in de winter tot zijn recht komt. Wat is de juiste plek, de juiste grondsoort? Welke soorten zijn wintergroen? Hoe ziet de tuin er uit over tien jaar? Graag adviseert Ingeborg u op weg naar uw droomtuin.

De planten kunnen via Ingeborg Hovind besteld en geleverd worden, kwekerskwaliteit, scherp geprijsd en geleverd aan de deur. Natuurlijk ontvangt u van te voren een prijsopgave. Indien gewenst kan Ingeborg ook meehelpen met de planten uitzetten en/of inplanten.

Contact

U kunt tuinontwerper Ingeborg Hovind van Hovind Tuinontwerpburo inschakelen voor tuinontwerp, tuinadvies, beplantingsplan en bestratingsplan. Mail of bel Tuinontwerper Amersfoort op 06–13608619 voor een vrijblijvende kennismaking.

Klantreacties

“Wij zijn erg tevreden met het ontwerp van de nieuwe tuin door Hovind Tuinontwerp. In deze bosrijke omgeving met weinig zonuren heeft Ingeborg gezorgd voor een ruimtelijk ontwerp met geschikte planten en struiken. De wens van een onderhoudsvriendelijke tuin is goed geslaagd . Het nieuwe terrasje wordt veel gebruikt en ook de aanbouw van het tuinhuisje, waar wij erg blij mee zijn. De aanblik van het huis en de tuin versterken elkaar. Kortom wij zijn erg blij met het resultaat en genieten erg dagelijks van. Super bedankt!” L. Teunissen, Putten

“Ingeborg heeft ons enorm geholpen. Door goed naar ons te luisteren en zelf vragen te stellen, heeft zij een tuinontwerp gemaakt dat aan al onze wensen voldoet. Als tevreden klanten kunnen wij Ingeborg ten sterkste aanbevelen.” Mevrouw van der Oord, Ermelo

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.