Tuinontwerper Heemskerk
Buitenwens | Cecilia Goossens

E-mail tuinontwerper

Buitenwens
Cecilia Goossens
Tel: 06 47 50 89 06
www.buitenwens.nl

Bel of mail Cecilia Goossens voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Heemskerk – Buitenwens

Cecilia Goossens-Niesten werkt als tuinontwerper in Heemskerk en omgeving. Je kunt haar inschakelen voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinadvies voor particulieren, overheden en bedrijven.

Over Cecilia

Cecilia Goossens-Niesten was als klein kind al gek op de natuur. Na haar studie milieukunde was zij een periode als milieukundige in dienst bij de overheid en startte na een studie tuinarchitectuur in 2009 haar eigen tuinontwerpbureau BUITENWENS. Cecilia doet niets liever dan een tuin ontwerpen die verrast en inspireert en de bewoners laat meegenieten van de schoonheid van de natuur.

Ontwerpstijl

De tuinontwerpen van Cecilia zijn stuk voor stuk uniek omdat zij rekening houdt met de wensen, de behoeften en de levensstijl van de bewoners. De ene tuin kan hierdoor moderne accenten en strakke lijnen bevatten terwijl een andere meer organische vormen met Engelse invloed heeft. Cecilia heeft zeker ook haar eigen stijl van ontwerpen welke tot uiting komt in haar toepassing van minimaal 50% groen en/of water. Ze verwerkt graag bloeiende beplanting, pergola’s, bomen, vijvers of een veranda in haar tuinontwerp. Bovendien hebben haar tuinen het hele jaar door iets te bieden: bloembolletjes in de lente, bloeiende vaste planten in de zomer, warme herfsttinten in de herfst en bessen en rood kleurend hout in de winter.

Materialen

Cecilia’s voorkeur gaat uit naar duurzame, natuurlijk ogende materialen. Niet teveel verschillende soorten materialen zodat de tuin rustig blijft.

Budget

Het budget van de bewoners is Cecilia’s uitgangspunt. Zij maakt alleen ontwerpen waarvan de uitvoering ook haalbaar is.

Kostenindicatie

U kunt kiezen voor alleen een tuinontwerp en/of een beplantingsplan.
Bij een opdracht horen één of twee schetsontwerpen en een eindontwerp c.q. beplantingsplan.
De kosten van een tuinontwerp hangen af van een aantal factoren zoals grootte van de tuin en of het nieuwbouw of renovatie betreft. De prijzen voor een tuinontwerp starten vanaf €475. Daarnaast biedt Cecilia een schetsontwerp aan dat zij ter plekke, bij u thuis, voor u maakt. De kosten hiervoor gaan vanaf €125.

Contact

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of deze tuinontwerper in Heemskerk iets voor u kan beteken? Bel Cecilia Goossens op 06 47 50 89 06 of stuur een mail via het contactformulier. Schakel Cecilia Goossens van Buitenwens in voor uw tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies of ondersteuning bij de tuinaanleg.

Klantreacties

“Wij zijn zeer enthousiast over het ontwerp dat Cecilia gemaakt heeft van onze voor- en achtertuin. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en het eindresultaat is boven verwachting. Wij genieten er elke minuut van! De nazorg is ook super. Ze beantwoordt alle vragen en komt na verloop van tijd langs om te evalueren. Heel fijn.” Eric en Angelique Nederhand

“Na eerst zelf allerlei schetsen te hebben gemaakt gingen we toch op zoek naar een tuinontwerper. Op basis van Cecilia’s website kozen we voor haar, dat bleek een goede keuze! Ze wist ons (lange) wensenlijstje heel snel te vertalen in een prachtig ontwerp. Inmiddels kunnen we heerlijk genieten van onze fijne tuin. Waar we erg tevreden over zijn:
– De combinatie tussen groen en voldoende terrassen (zowel zon als schaduw).
– De hoogteverschillen waardoor de jaren 30-stijl met een modern tintje is doorgevoerd.
– En ook niet onbelangrijk: Cecilia is gepassioneerd en heel betrokken bij haar ontwerp. Ze luistert goed en kwam met ideeën die ook pasten bij onze wens voor een tuin die onderhoudsvriendelijk is en past binnen ons budget. Zelfs nadat de tuin al is aangelegd blijft ze graag tips geven.”
Tom en Chanel Kortekaas

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Heemskerk op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.