Tuinontwerper Heemskerk
Buitenwens | Cecilia Goossens

E-mail tuinontwerper

Buitenwens
Cecilia Goossens
Tel: 06 47 50 89 06
www.buitenwens.nl

Bel of mail Cecilia Goossens voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Heemskerk – Buitenwens

Cecilia Goossens-Niesten werkt als tuinontwerper in Heemskerk en omgeving. Je kunt haar inschakelen voor tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting en workshops.

Over Cecilia
Cecilia Goossens-Niesten was als klein kind al gek op de natuur. Na haar studie milieukunde was zij een periode als milieukundige in dienst bij de overheid en startte na een studie tuinarchitectuur in 2009 haar eigen tuinontwerpbureau BUITENWENS. Cecilia doet niets liever dan een tuin ontwerpen die verrast en inspireert en de bewoners laat meegenieten van de schoonheid van de natuur.

Ontwerpstijl
De tuinontwerpen van Cecilia zijn stuk voor stuk uniek omdat zij rekening houdt met de wensen, de behoeften en de levensstijl van de bewoners. De ene tuin kan hierdoor moderne accenten en strakke lijnen bevatten terwijl een andere meer organische vormen met Engelse invloed heeft. Cecilia heeft zeker ook haar eigen stijl van ontwerpen welke tot uiting komt in haar toepassing van minimaal 50% groen en/of water. Ze verwerkt graag bloeiende beplanting, pergola’s, bomen, vijvers of een veranda in haar tuinontwerp. Bovendien hebben haar tuinen het hele jaar door iets te bieden: bloembolletjes in de lente, bloeiende vaste planten in de zomer, warme herfsttinten in de herfst en bessen en rood kleurend hout in de winter.

Materialen
Cecilia’s voorkeur gaat uit naar duurzame, natuurlijk ogende materialen. Niet teveel verschillende soorten materialen zodat de tuin rustig blijft.

Tuinaanleg
Nadat het tuinontwerp klaar is komt de fase van aanleg aan. Ook bij dit vervolgtraject kan Buitenwens u bijstaan. Cecilia vraagt voor u meerdere offertes op bij vakkundige hoveniers. Daarnaast kan zij de aanleg van A tot Z voor u organiseren en begeleiden. Meer info over tuinaanleg vindt u op buitenwens.nl.

Budget
Het budget van de bewoners is Cecilia’s uitgangspunt. Zij maakt alleen ontwerpen waarvan de uitvoering ook haalbaar is.

Kostenindicatie
U kunt kiezen voor alleen een tuinontwerp en/of een beplantingsplan.
Bij een opdracht horen één of twee schetsontwerpen en een eindontwerp c.q. beplantingsplan.
De kosten van een tuinontwerp hangen af van een aantal factoren zoals de grootte, nieuwbouw of renovatie.
De prijzen voor een tuinontwerp starten vanaf €450 excl. BTW. Daarnaast biedt Cecilia een schetsontwerp aan dat zij ter plekke, bij u thuis, voor u maakt. De kosten hiervoor gaan vanaf €120 excl. BTW per uur.

Contact
Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of deze tuinontwerper in Heemskerk iets voor u kan beteken? Bel Cecilia Goossens op 06 47 50 89 06 of stuur een mail via het contactformulier. Schakel Cecilia Goossens van Buitenwens in voor uw tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting of volg een workshop bij haar.

Klantreacties
“Via internet kwamen we bij Buitenwens terecht en het contact was snel gelegd. In een eerste gesprek is besproken wat we in de tuin wilden en hebben we bekeken welke planten wij mooi vonden. Voor ons was het erg belangrijk dat we gedurende het jaar kleur in onze tuin zouden krijgen. Hier is Cecilia mee aan de slag gegaan en dit resulteerde in een duidelijk plan met bijbehorende plattegrond. Nadat de tuin is aangelegd, onder toeziend oog van Cecilia, is de nazorg super. Na verloop van tijd wordt de tuin nogmaals bekeken en krijgen we voldoende tips om onze tuin optimaal te houden. We genieten enorm van de tuin en beleven er veel plezier aan.” Bianca Bakker

“Wij zijn zeer enthousiast over het ontwerp dat Cecilia gemaakt heeft van onze voor- en achtertuin. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en het eindresultaat is boven verwachting. Wij genieten er elke minuut van! De nazorg is ook super. Ze beantwoordt alle vragen en komt na verloop van tijd langs om te evalueren. Heel fijn.” Eric en Angelique Nederhand

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.