Tuinontwerper in Roermond

E-mail tuinontwerper

Mariëtte Kegge Tuinarchitectuur
Tuinontwerper in Ittervoort
Feel Good Garden | Feng Shui
Tel: 06 – 54 790 518
www.mariettekegge.nl

Bel of mail Mariëtte Kegge voor een gratis kennismaking

Tuinontwerper in Roermond | Mariëtte Kegge Tuinarchitectuur

Mariëtte Kegge is tuinontwerper in Roermond en omgeving (woonachtig in Ittervoort) en ontwerpt al meer dan 20 jaar tuinen in diverse ontwerpstijlen (o.a. modern, klassiek, romantisch of natuurlijk) voor zowel particulieren als bedrijven. Mariëtte’s tuinontwerpen zijn gebaseerd op het Feel Good Garden concept en op de leer van Feng Shui zodat ook in jouw tuin straks de perfecte balans in energie te vinden is.

Een uitgebalanceerde omgeving zorgt voor balans in onszelf.

Over Mariëtte Kegge

Mariëtte’s roots liggen in Eindhoven. Ze volgde de studie tuin- en landschapsarchitectuur in Den-Haag en deed een stage in Toronto, Canada. Voor haar werk woonde ze een tijd in Amsterdam en later in Eemnes. Uiteindelijk is Mariëtte in Ittervoort neergestreken. In 2017/2018 volgde ze de opleiding Energetisch Ontwerpen en zij is nu licentiehouder van Feel Good Garden. In 2019 behaalde Mariëtte tevens haar diploma Radiësthesie via de Academie voor Radiësthesie. Middels de cursus Feng Shui bij Zentire te Meterik heeft zij de kennis vergaard om deze leer toe te kunnen passen in haar tuinontwerpen maar ook voor advies binnenshuis.

Visie

Bij Mariëtte staat natuur centraal. De natuur maakt een belangrijk deel uit van ons bestaan. Beter gezegd: wij zijn natuur! Dagelijks prikkelen de vier elementen aarde, lucht, water en vuur onze zintuigen: we zien, horen, voelen, ruiken en proeven de natuur. Natuur is energie. Energie die ervoor zorgt dat wij in balans en harmonie zijn. Met onszelf, met de dieren en met onze omgeving. De volledige visie kun je lezen op Mariëtte’s eigen website.

Werkwijze

Ieder tuinontwerp begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Doel van dit gesprek is om elkaar te leren kennen en om zicht te krijgen op jouw tuinwensen.

Als Mariëtte een tuinontwerp voor jou mag maken, ontvang je eerst een prijsopgave en tijdsplanning. Na goedkeuring hiervan begint Mariëtte aan het schetsontwerp. Dit schetsontwerp wordt uitvoerig met je besproken en doorgenomen. Na goedkeuring van het schetsontwerp verwerkt Mariëtte dit ontwerp tot het definitieve tuinontwerp. Tevens maakt Mariëtte na het schetsontwerp een beplantingsplan. Hierop kun je terugvinden op welke plaats de bomen, heesters en vaste planten geplant moeten worden. Met het ontvangen definitieve tuinontwerp en beplantingsplan kun je nu zelf aan de slag met de aanleg van jouw tuin of kun je een hovenier inschakelen om dit voor jou uit handen te nemen.

Feel Good Garden

In deze tijden met zoveel prikkels om ons heen, voelen we ons vaak gejaagd en gespannen. Thuis is dan de plek waar je je wilt opladen met nieuwe positieve energie. Dat lukt het beste wanneer de energiestromen in balans zijn. Dit klinkt simpel en dat is het ook! De kern van het Feel Good Garden concept is om negatieve invloeden weg te nemen en harmonie te creëren voor balans tussen alle aanwezige energie. Het resultaat: een tuin die goed voelt, waar je energiek van wordt en die je inspireert.

Feng Shui

De Feng Shui leer is is een heel oude leer over de invloed van omgeving op welzijn en gezondheid van mensen. Feng Shui zoekt naar de perfecte balans in energie zowel binnen in je huis, maar ook daarbuiten. In jouw tuin dus! Mariëtte heeft de expertise om van jouw tuin een tuin te maken waarin alle elementen samenkomen en jij straks kunt genieten in jouw eigen tuin vol met positieve energie.

Tuinadvies bij jou thuis of op kantoor

Je kunt Mariëtte ook inschakelen voor tuinadvies bij je thuis of op kantoor. Je ontvangt ter plekke mondeling advies waarbij Mariëtte suggesties doet of oplossingen aandraagt voor al jouw tuinvragen. Voor dit advies spreekt Mariëtte een vast bedrag af.

Los Beplantingsplan

Heb je al een bestaande tuin en wil je alleen een beplantingsplan? Ook dan kun je Mariëtte inschakelen.

Contact opnemen

Benieuwd wat Mariëtte Kegge voor jouw tuin of kantoor kan betekenen? Bel Mariëtte voor een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis op 06 – 54 790 518 of stuur een mail via het contactformulier.

Je kunt Mariëtte Kegge Tuinarchitectuur inschakelen voor tuinontwerp, tuinadvies en beplantingsplan. Mariëtte werkt volgens het Feel Good Garden concept en Feng Shui. Ook kun je Mariëtte inschakelen voor een interieur consult volgens de leer van Feng Shui.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.