Tuinontwerper Venlo
Marijn Dekker – Art de Jardin

E-mail tuinontwerper

Art de Jardin
Marijn Dekker
Tel: 06-12362311
www.artdejardin.nl

Maak een afspraak met Marijn voor een kennismaking

Tuinontwerper in Venlo – Marijn Dekker | Art de Jardin

Marijn Dekker is tuinontwerper in Venlo en sinds 2011 eigenaar van Art de Jardin. Je kunt bij Marijn terecht voor een volledig tuinontwerp met beplantingsplan en aansluitend ook voor de realisatie.

Art de Jardin creëert tuinen in diverse stijlen: klassiek | modern | formeel | informeel | natuurlijk | wild | strak | statig | speels | uitbundig. Door zijn jarenlange ervaring maakt hij van elke tuin een sfeervolle groene tuin passend bij jouw ideeën en wensen.

“Ik doe dit werk met veel passie en plezier. Ik vind het heerlijk om samen met de klant het ultieme tuingeluk te vinden waar hij naar op zoek is. Dat geeft enorm veel voldoening.”

Over Art de Jardin

Een klein bedrijf met een grote passie voor tuinen, geleid door tuinontwerper en hovenier Marijn Dekker. Marijn’s streven is om tuinen te creëren waar zijn opdrachtgevers in kunnen genieten en gelukkig van worden. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een grote bedrijfstuin.

Met 15 jaar praktijkervaring op zak (hij was werkzaam bij twee bekende hoveniers in Venlo) richtte hij in 2011 Art de Jardin op. Met een heldere visie: optimale kwaliteit, eerlijk advies, maximale service en klantgerichtheid op de eerste plaats. Marijn gaat het om de tuinideeën en wensen van zijn opdrachtgevers en streeft er naar deze waar te maken. Hij vindt het bovenal belangrijk dat er voldoende groen in de tuin aanwezig is. Zonder (stads)tuinen zou het slecht gesteld zijn met de biodiversiteit in Nederland.

Een groene tuin

Je denkt misschien dat een groene tuin veel onderhoud vergt. Door juist met de natuur mee te werken en niet tegen, zal er veel minder werk zijn dan je dacht. Plant bijvoorbeeld bodembedekkers onder grote heesters en je hoeft nauwelijks onkruid te wieden. Haal gerust de bladeren van je gazon, maar laat ze wél onder de beplanting liggen. Eekhoorntjes, egels, vogels en vlinders zullen je dankbaar zijn voor een schuilplaats in de winter.

In een groene tuin is het heerlijk vertoeven. Met al het groen om je heen kun je na een drukke dag tot rust komen. Maar ook tuinbezigheden werken rustgevend: geniet van de groei en bloei van planten en de voortgang van de seizoenen.

Een groene tuin trekt ook dieren aan door de diverse planten met bloemen, bessen, noten of andere vruchten. Voeg daar nog een vijver aan toe waar vogels heerlijk in kunnen badderen en je tuin is compleet.

Van wateroverlast weinig last in een groene tuin: het hemelwater wordt door het groen goed opgenomen.

Een groene tuin is ideaal voor het hele gezin. Kinderen leren er spelenderwijs omgaan met de natuur. Geef ze een eigen stukje van de tuin waar ze hun eigen plantjes kunnen zetten en zorg voor genoeg ruimte waar ze kunnen spelen.

Werkwijze Tuinontwerp

Een prachtige tuin staat of valt met een krachtig ontwerp. Art de Jardin besteedt veel aandacht aan het tuinontwerp en onderscheidt zich met name door de grote creativiteit. Marijn neemt uitgebreid de tijd om kennis te maken en een goed inzicht te krijgen in jouw levensstijl, leefomgeving, ideeën en wensen. Vervolgens maakt hij een voorlopig ontwerp, dat weer met jou wordt doorgenomen. Daarna volgt er een definitief ontwerp + beplantingsplan waarin alle ideeën en wensen zijn verwerkt en dat garant staat voor een succesvolle aanleg.

Aanleg

Zodra het tuinontwerp klaar is, kan de aanleg beginnen. Ook voor de aanleg is Art de Jardin een betrouwbare en deskundige partner. Marijn overlegt regelmatig met je over de uitvoering van de werkzaamheden en over eventuele aanpassingen en/of aanvullingen. Zo ontstaat er stap voor stap een tuin die perfect is afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Professionele partners, één aanspreekpunt

Bij de aanleg van een tuin komen soms meerdere vakdisciplines kijken. Art de Jardin heeft een netwerk opgebouwd van gespecialiseerde partners, zoals bijvoorbeeld een timmerman, metselaar of elektricien. Allen met dezelfde hoge kwaliteitseisen. Art de Jardin voert daarbij de regie en houdt de eindverantwoordelijkheid. Marijn is jouw contactpersoon waar je met al je vragen terecht kunt en die alles voor je regelt. Dat garandeert een snelle en soepele werkwijze.

Tuinonderhoud

Een tuin wordt met de jaren alleen maar mooier… mits hij vakkundig onderhouden wordt. Ook voor tuinonderhoud kun je bij Art de Jardin terecht. Marijn beschikt over het benodigde materiaal, theoretische kennis en uiteraard de praktijkervaring waar professioneel tuinonderhoud om vraagt.

Bij planmatig tuinonderhoud hoort een onderhoudsplan. Art de Jardin maakt daarom altijd een doordacht onderhoudsplan dat perfect is afgestemd op de behoeften en wensen van de klant en dat past binnen het beschikbare budget. Indien nodig vastgelegd in een onderhoudscontract. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Contact opnemen met Art de Jardin

Heb je interesse en ben je benieuwd wat Tuinontwerper Venlo voor jou kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel Marijn Dekker op 06-12362311.

Mail of bel Tuinontwerper Venlo voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.