Tuinontwerper Assen
Joukje Schaap Tuinontwerp

E-mail tuinontwerper

Joukje Schaap Tuinontwerp
Tuinontwerper
Tel: 06 – 43800042
www.tuinontwerp-joukjeschaap.nl

Bel of mail Joukje Schaap voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Assen Joukje Schaap Tuinontwerp

Voor tuinontwerp en beplantingsadvies in Drenthe, Groningen en Friesland

Joukje Schaap
Joukje Schaap heeft na haar opleiding aan de Tuinbouwschool diverse tuinontwerp cursussen gevolgd en praktisch alle boeken die er maar te vinden waren over tuinontwerpen en landschapsarchitecten, gelezen.

Inmiddels heeft zij al meer dan 250 tuinen ontworpen en beplant o.a. in Roden, Leek, Peize, Eelde, Paterswolde, Glimmen, Zuidlaren, Hoogezand, Sappemeer, Haren en Groningen.

Joukje Schaap werkt vanuit Roden en is veelal op haar eigen planten kwekerij De Rode Pimpernel te vinden. Mooi centraal gelegen voor klanten en bezoekers uit Groningen, Friesland en Drenthe. Het is de moeite waard haar een keer op de kwekerij te bezoeken en voorbeelden van diverse tuinontwerp stijlen te bekijken. Op haar eigen website ziet u de openingstijden van De Rode Pimpernel.

Tuinontwerp
Een goed Tuinontwerp is de basis voor een mooie tuin. Joukje ontwerpt in de stijl die bij u en uw woning past met veelal als uitgangspunt weinig onderhoud. Zij combineert graag een strakke vormgeving met bijzondere planten en natuurlijk groeiende beplanting. Een ander specialisme van Joukje is de Romantische Engelse tuin stijl. Meer projectfoto’s ziet u in haar portfolio op haar website.

Werkwijze
Joukje houdt van een heldere werkwijze. In een kennismakingsgesprek luistert Joukje naar uw wensen en eisen en bekijkt wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt een globale schatting. Vervolgens maakt Joukje een tuinontwerp en beplantingsplan. Hierna volgt een overleg waarna er nog eventuele veranderingen aangepast kunnen worden. Daarna volgt een definitief plan met een kostenberekening voor het tuinontwerp.

Beplanting
Wanneer u dit wilt, kan Joukje de beplanting via haar eigen kwekerij leveren. U heeft de keuze om deze vervolgense zelf te planten of dit uit te besteden aan Joukje.

Aanleg & Onderhoud
Wanneer u geen omkijken wilt naar het onderhoud kunt u dit ook uit handen geven. Joukje heeft een vaste hovenier met wie zijn veel samenwerkt. Tevens kan zij indien u dit wenst na de aanleg 2 jaar begeleiding geven.

Je kunt Tuinontwerper Assen Joukje Schaap uit Drenthe inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinonderhoud.

Mail of bel Tuinontwerper Assen voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Steenwijk op AlleStylisten.nl

Neem vrijblijvend contact op