Tuinontwerper Assen
Maike Kaspers Tuinspecialist

E-mail tuinontwerper

Maike Kaspers
Tuinontwerper
Tel: 06 12196913

Maike Kaspers neemt momenteel geen opdrachten aan

Wij verwijzen u graag door naar Tuinontwerper Groningen

Tuinontwerper Assen Maike Kaspers

Tuinontwerper Assen Maike Kaspers kun je inhuren voor het ontwerpen van tuinen, beplantingsplannen. Ook geeft zij workshops, cursussen en tuinadvies wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld een lastig hoekje in de tuin. Daarnaast kun je terecht bij Maike voor de verkoop van tuinplanten en kan zij je ontzorgen bij de realisatie & onderhoud van je tuin. Maike omschrijf je het best als een creatieveling die haar kennis en ervaring graag met anderen wil delen!

Momenteel neemt Maike Kaspers geen nieuwe opdrachten aan. U kunt ook een kijkje nemen op de pagina van Monique Holtjer: Tuinontwerper Groningen. Tuinontwerper Groningen

Maike Kaspers

Maike heeft haar twee grote passies tuinen en onderwijs met elkaar gelinkt. Zij is nl. behalve tuinontwerper ook docent en maakt door haar enthousiasme elke les leuk.

Tuinontwerp

Door naar jouw wensen te luisteren, maakt Maike Kaspers van jouw tuin een verlenging van je huis waar je optimaal in kunt genieten. Kijk op haar website voor foto’s van gerealiseerde projecten in groot formaat.

Werkwijze

Voor een persoonlijke kennismaking komt Maike Kaspers bij je op bezoek. Daarna zet zij jouw wensen om in een haalbaar en verrassend tuinontwerp. Voor de realisatie kan Maike je professionele en betrouwbare hoveniers aanbevelen. Wil je zelf geen omkijken hebben naar het onderhoud? Kies dan voor een onderhoudsplan of eenmalige onderhoudsbeurt.

Beplantingsplan

Een mooie tuin is alleen haalbaar wanneer er een weloverwogen beplantingsplan gemaakt wordt. Daarom hoort een beplantingsplan ook bij het tuinontwerp. Maike vertelt je in een gesprek graag de mogelijkheden.

Verkoop beplanting

Voor kwaliteits beplanting (onbespoten) aan huis ben je bij Maike Kaspers aan het juiste adres. Mail je lijst met planten via het contactformulier en Maike stuurt je een prijsopgave.

Zelf aan de slag of uitbesteden

Wil je zelf aan de slag gaan met het door Maike gemaakte tuinontwerp en/of beplantingsplan? Dat kan! Maar Maike kan je ook helpen als je de realisatie liever (deels) uitbesteedt. Maike vertelt je graag meer over de mogelijkheden in een gesprek.

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden naar wat Maike Kaspers voor jou kan betekenen? Mail of bel tuinontwerper Assen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel Maike Kaspers op 06 4260 3146 of vul het contactformulier in.

Je kunt Tuinontwerper Assen Maike Kaspers uit Roden, Drenthe inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, verkoop beplanting, tuinonderhoud, workshops & cursussen.

AlleTuinontwerpers.nl : voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Wilt u ook een interieurstylist voor interieuradvies? Kijk dan eens bij interieurstylist Steenwijk op AlleStylisten.nl
Je kunt Tuinontwerper Assen Joukje Schaap uit Drenthe inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinonderhoud.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Steenwijk op AlleStylisten.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.