Tuinontwerper Assen
Tiny Formsma | Tuinydee

E-mail tuinontwerper

TuINYDEE
Tiny Formsma
Tel: 06 394 458 95
www.tuinydee.nl

Neem contact met Tiny Formsma op voor een kennismaking

Tuinontwerper in Assen – Tiny Formsma | TuINYDEE

Tiny Formsma is Tuinontwerper in Assen en maakt graag de wereld nóg een beetje mooier. Fijn als dat binnenkort ook in jouw tuin mag! Zij heeft al voor veel particulieren, bedrijven, scholen en gemeentes tuinen en landschappen mogen ontwerpen.

Zoveel vragen om over na te denken

Er komen nogal wat vragen op je af bij een nieuwe (of vernieuwing van jouw) tuin: Wil je borders? Wil je bloemperken? Welke beplanting kies je? Wil je ook zo’n mooie overkapping? Is er plek voor zowel een terras in de zon als in de schaduw? Past er nog een schuurtje bij? Welke tuinverlichting moet je kiezen voor de juiste sfeer? Wat is de beste plek om al deze elementen te integreren? Zoals je al gemerkt hebt: er komt een heleboel bij kijken. En daar kan TuINYDEE je nu precies bij helpen!

Over Tiny Formsma

Tiny startte met haar eigen tuinontwerpburo TuINYDEE in 2012. Met de nodige praktijkervaring aan boord schoolde zij zich de afgelopen jaren verder in dit vak. Dit deed ze in 2012 middels de opleiding ‘Tuinontwerp en Tuintekenen’ bij Terra Next. Ze liep stage bij een groot hoveniersbedrijf. In 2015 volgde ze de opleiding ‘Creatief Ontwerpen’ aan Het Ontwerpinstituut: een geweldige ondersteuning waardoor haar ontwerpen nu nog meer diepgang en samenhang krijgen. In 2018 volgde ze aan ditzelfde instituut de opleiding ‘Ontwerpen met beplanting’.

“Het grootste compliment voor mij is dat de opdrachtgever zegt dat het ontwerp anders is dan hij had gedacht, maar precies is wat hij bedoelde.”

Het idee

In een goed ontworpen en aangelegde buitenruimte is de buitenbeleving het best: een ruimte waarin mensen kunnen relaxen en zich thuis voelen. Het idee is dat jij een buitenruimte krijgt die bij jou, de omgeving en de doelstelling past. De kennismaking start met een vrijblijvend gesprek over je tuin en je wensen. Vul hiervoor het contactformulier in of bel Tiny op 06 394 458 95. Haar werkwijze is helder: van wens naar uitvoering via een duidelijk schetsontwerp en een uitgewerkte tekening op schaal.

Tuinontwerpen

Bij het ontwerpen van een tuin of landschap houdt Tiny rekening met diverse factoren: de omgeving, bestaande elementen en hoe dit alles optimaal te laten samen komen. Ontwerpen van TuINYDEE herken je aan heldere lijnen, ruimtelijkheid en een rustige uitstraling. Aanvullend kun je ook nog kiezen voor een beplantingsplan en advies over bestrating en materiaalgebruik.

Groen en Duurzaam

TuINYDEE houdt van de natuur. Daarom wordt er groen en duurzaam gewerkt.

Werkgebied

Tiny werkt als tuinontwerper in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en de kop van Overijssel.

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden naar wat tuinontwerper Assen voor jou kan betekenen? Bel Tiny Formsma op 06 394 458 95 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Je kunt Tuinontwerper Assen Tiny Formsma uit Drenthe inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinadvies.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.