Tuinontwerper Assen
Eduard Boelen | JardinVital

E-mail tuinontwerper

JardinVital
Eduard Boelen
Tel: 06 46 51 40 98
www.jardinvital.nl

Neem contact met Eduard Boelen op voor een kennismaking

Tuinontwerper in Assen – Eduard Boelen | JardinVital

Eduard Boelen is tuinontwerper in Assen en het leveren van maatwerk staat bij hem voorop. Bij JardinVital kunt u terecht voor specifieke oplossingen voor uw tuin, terras of serre. Een JardinVital tuinontwerp is de basis voor jarenlang genieten. Neem na het lezen meteen contact op voor een kennismaking bij u thuis en maak samen met JardinVital een start naar uw droomtuin als verlengstuk van uw huis: de plek waar u kunt ontspannen, genieten en wegdromen!

Over Eduard Boelen

Oorspronkelijk komt Eduard Boelen uit de Haarlemmermeer, maar woont inmiddels met veel plezier in de omgeving van Assen (Westerbork). Eduard beschikt over een brede en diepe kennis op groengebied door zijn jarenlange ervaring als teler en hovenier en volgde aansluitend opleidingen op gebied van tuinontwerp en tuinarchitectuur. Een gezonde tuin begint volgens hem bij de basis: een goede bodemstructuur met een evenwichtig ecosysteem. Om de tuin in conditie te houden is een goed uitgebalanceerde (organische) bemesting op z’n tijd dus noodzakelijk. Ecologisch, dat vindt Eduard logisch!

Werkwijze JardinVital

● Kennismaking inclusief voorbespreking en zorgvuldige inventarisatie van wensen en perceel op locatie
● Professioneel, doordacht en inzichtelijk tuinontwerp in kleur en op schaal
● Presentatie en bespreking van uw tuinontwerp
● Eventueel aanpassing van het tuinontwerp
● Beplantingsplan plus omschrijving van de planten
● Toelichting op uw beplantingsplan
● Gratis nazorg in de vorm van telefonisch advies

Het Tuinontwerp

Eduard maakt voor u een gedetailleerd en volledig uitgewerkt tuinontwerp op schaal. Op deze tekening vindt u de indeling van de tuin, de vormgeving, het type beplanting en de verschillende elementen zoals bestrating, vijver, muurtjes, verlichting, e.d.. Om een ruimtelijk beeld te geven van uw nieuwe tuin wordt er bij de beplanting onderscheid gemaakt tussen de verschillende te realiseren hoogtes.

Beplantingsplan

Wanneer u akkoord bent met het ontworpen tuinontwerp volgt een beplantingsplan met toelichting. In dit beplantingsplan is de beplanting nader uitgewerkt, rekening houdend met uw wensen ten aanzien van de soort beplanting. Heeft u een voorkeur voor bepaalde bloeikleuren, wilt u wellicht veel groenblijvers of een vier seizoenen tuin? Of wilt u juist weinig onderhoud, dan heeft dat ook gevolgen voor de beplantingskeuze.

In het beplantingsplan geeft Eduard de locatie van de plantvakken aan, de plantsoorten, de plantafstanden, de aantallen, de gewenste afmetingen van de planten bij aanschaf en opmerkingen over de aankoop en het aanplanten. Ook ontvangt u een lijst met alle kenmerken van uw planten, zoals bloeikleur, bloeitijd, bladkleur, hoogte etc. inclusief een leidraad met betrekking tot het onderhoud.

Losse modules

Heeft u geen volledig tuinontwerp nodig, maar alleen een beplantingsplan of verlichtingsplan? Neem gerust contact op met JardinVital en informeer naar de mogelijkheden.

Tuinieren op een natuurlijke manier

We zien steeds meer het belang in van een groene tuin. Tuinieren op deze wijze zorgt bovendien voor een bron van leven voor vogels, bijen, vlinders en vele andere insecten. Nog te vaak geven mensen een groene tuin geen kans omdat ze bang zijn voor veel onderhoud. Maar het omgekeerde is juist waar! Het zal u verbazen hoe dit meevalt. Door de juiste beplanting blijft de bodem bedekt en krijgt onkruid nauwelijks kans. Bovendien krijgen ziekten en plagen geen kans doordat gekozen wordt voor sterke planten die passen bij de bodemsoort en tuinsituatie. Ook in het najaar hoeft er nog niet gesnoeid te worden, want juist de silhouetten van de uitgebloeide stengels zien er in de winter prachtig uit. Alleen in het voorjaar bent u bezig om de tuin op te ruimen en voor te bereiden op een mooi nieuw seizoen.

Realisatie van uw tuin

Na het tuinadvies kunt u kiezen om zelf aan de slag te gaan of de werkzaamheden door Eduard uit te laten voeren. De prijs is vooraf vastgesteld tenzij er in overleg is afgesproken om te werken op basis van nacalculatie.

Een tuinontwerp verdient zichzelf terug

Een goed doordacht tuinontwerp waar je jaren plezier aan beleeft, verdient zichzelf terug doordat u hiermee investeringen in verkeerde keuzes voorkomt.
Daarnaast kunt u uw tuin efficiënt aan laten leggen met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Vergelijk meerdere offertes met elkaar zodat u niet onnodig met de duurste partij afspraken maakt. Vraag gerust Eduard zelf ook om een offerte mocht u de realisatie uit willen besteden. JardinVital werkt met eerlijke prijzen.

Werkgebied

Eduard werkt als tuinontwerper veel in Drenthe (Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel), Friesland, Groningen en Overijssel. Hij komt regelmatig ook in andere delen van het land. Vooral in de driehoek Haarlem, Amsterdam en Leiden. (kom van oorsprong zelf uit de Haarlemmermeer). Ook in het buitenland heeft hij tuinen mogen aanleggen, zoals in Frankrijk (Alpen, Côte d’Azur) en Zwitserland (Wallis).

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat tuinontwerper Assen voor jou kan betekenen? Bel Eduard Boelen op 06 46 51 40 98 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Reacties van Klanten

“I will highly recommend Eduard. Great quality of work, on time as promised. In addition Eduard also ensured post the work that everything was fine and the garden is doing well including the new plants. He dropped by a few evenings and took care of the plants as they settled in. Very happy with the work.” G. Kap – Nieuw Vennep

“Het contact met jardinvital (eduard) was prettig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en verwerkt dit in het plan. Hij neemt ruim de tijd om alles door te spreken. Eduard beschikt over veel vakkennis, werkt netjes en legt de tuin mooi aan!”

Je kunt Tuinontwerper Assen Eduard Boelen uit Drenthe inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en tuinaanleg.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.