Tuinontwerper in Zutphen
NM Groenontwerp

E-mail tuinontwerper

NM Groenontwerp
Nina Mulder
Tuinontwerper
Tel: 06 12142153
nmgroenontwerp.nl

Bel of mail Nina Mulder voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Zutphen – Nina Mulder NM Groenontwerp

Nina Mulder is tuinontwerper in Zutphen en realiseert graag jouw nieuwe droomtuin. Je kunt bij tuinontwerpbureau NMgroenontwerp terecht voor tuinontwerp, (online) tuinadvies en beplantingsplan. Nina creëert luchtige tuinen met veel groen en bloemen afgewisseld met duidelijke lijnen voor de benodigde structuur en overzicht. Nina’s tuinen zijn praktisch, gezellig, heerlijk om in te vertoeven én makkelijk te onderhouden.

Vanuit Barchem ontwerpt Nina tuinen door heel Nederland. Nina’s visie: Duurzaamheid en biodiversiteit waarbij natuurlijke beplanting steeds de hoofdrol speelt. Ze gebruikt in haar tuinontwerpen op duurzame wijze geproduceerde materialen of hergebruikt materialen. Fijn voor het klimaat én je portemonnee!

Over Nina Mulder

Nina Mulder was al van jongs af aan een echt buitenkind dat opgroeide in Friesland. Met ouders die veel aandacht schonken aan de natuur en planten (zo hadden ze een grote moestuin in hun tuin waar ze het hele jaar van konden eten) is tuinieren haar met de paplepel ingegoten. Zij woont nu op een woonboerderij in de Achterhoek waar zij al haar creativiteit in kwijt kan. Zoals Nina het zelf zegt :“Tuinontwerpen is een creatieve uitdaging die altijd leuk blijft. Het klimaat verandert, iedere dag komen er nieuwe plantensoorten bij en bij ieder ontwerp heb je met andere mensen en wensen te maken. Erg leuk om te doen!”

Nina volgde de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein in Velp. Als een vis in het water leerde zij hier landschappen analyseren, een visie en ontwerp opstellen en alle ideeën gestructureerd en creatief uitwerken in een ontwerp- en beplantingsplan. Ook leerde zij vele uitheemse en inheemse plantensoorten kennen.

Werkwijze Tuinontwerp

Belangrijk bij een tuin laten ontwerpen is dat je een tuinontwerp(st)er vindt die jouw smaak en stijl begrijpt. Nina komt altijd eerst vrijblijvend langs om kennis te maken. Jouw wensen en mogelijkheden worden besproken.

Zodra je besluit Nina het tuinontwerp te laten maken, gaat zij alles inmeten en bekijken (de ligging, omgeving, grond, zon, schaduw, wind, zichtlijnen, looproutes, afwatering). Met alle info op zak maakt Nina een voorlopig tuinontwerp die je samen met haar bespreekt. Zodra je goedkeuring geeft, volgt er een technische tekening, beplantingsplan en plantenbestellijst. Bij het beplantingsplan horen ook verzorgingstips voor de planten zodat je voor lange tijd van jouw tuin kunt genieten.

Kosten Tuinontwerp

Het tuinontwerp is inclusief voorlopig ontwerp, 2d tekening op schaal, 3d tekening en definitief ontwerp. Hieronder een indicatie van de kosten van een tuinontwerp (afhankelijk van complexiteit van de opdracht):

● tot 100 m² €600 – €900 incl. btw
● 100-250 m² €900 – €1200 incl. btw
● 250-500 m² €1200 – €1500 incl. btw
● 500 m² of meer vanaf €1500 incl. btw

Tuinadvies €75 per uur

Wil je alleen een kort en snel advies over de inrichting van jouw tuin, het onderhoud of heb je een tuinprobleem waarbij Nina kan helpen? Dan is tuinadvies de juiste zet. Nina komt bij je langs en samen wordt er gekeken welke oplossingen er voor jouw tuinprobleem zijn. Nina hanteert hiervoor een uurtarief van €75 incl. btw met voorrijkosten van €0,19 per km. Wil je liever telefonisch of via MicrosoftTeams contact? Kijk dan hieronder bij Online Tuinadvies.

Online Tuinadvies €75 per uur

In één uur tijd worden je vragen over jouw tuin besproken en reikt Nina de tools aan waarmee je een zelf een goede start kunt maken in uw tuin. De sessie verloopt via MicrosoftTeams. Zorg voor een goede voorbereiding zodat het uur maximaal benut kan worden. Maak foto’s van de locatie, een lijstje met punten waarop je vastloopt en waar je graag antwoorden op wilt hebben.

Beplantingsplan

Niet helemaal tevreden met de beplanting of willen de planten niet goed groeien? Nina kan hierbij helpen. Samen wordt er gekeken naar welke planten je mooi vindt en welke sfeer je wilt terugzien in jouw tuin. Een meer natuurlijkere uitstraling of juist romantisch? Alles is mogelijk! Samen worden de planten uitgezocht en besteld en indien gewenst samen in de grond gezet. Nina kan ook een plantenbestellijst voor je maken waarna je de planten zelf bestelt en in de grond plant. Verzorgingstips zitten er altijd bij om lang te genieten van een mooie bloeiende border.

Kosten Beplantingsplan

Het beplantingsplan is inclusief plantenbestellijst en onderhoudsrichtlijnen. De kosten van een beplantingsplan bedragen steeds 50% van de tuinontwerpprijs.

Contact

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Nina Mulder of heb je vragen? Bel 06 12142153 of stuur een mail via het contactformulier. Nina helpt je graag aan jouw droomtuin!

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.