Tuinontwerper Zwolle
Magnolia Tuinontwerp – Nienke Plantinga

E-mail tuinontwerper

Magnolia Tuinontwerp
Nienke Plantinga
Tuinontwerper
Tel: 06 41128873
www.magnolia-tuinontwerp.nl

Mail of bel Nienke Plantinga voor een vrijblijvend gesprek

Tuinontwerper in Zwolle Magnolia Tuinontwerp

Nienke Plantinga is tuinontwerper in Zwolle. Met haar eigen tuinontwerpburo Magnolia Tuinontwerp, opgericht in 2010, ben je hier aan het juiste adres voor een natuurlijke én persoonlijke tuin in Zwolle en daarbuiten.

Over Nienke Plantinga

Nienke Plantinga spendeert het liefst al haar tijd in de tuin. Privé en beroepsmatig. Haar passie voor groen probeert zij zoveel mogelijk met anderen te delen en over te brengen: ontspannen in de tuin, groen beleven en gezond en lekker eten uit de eigen moestuin. Dat is waar Magnolia Tuinontwerpburo voor staat.

Groene Tuinen met sfeer

Nienke creëert graag ook voor jou een groene sfeervolle tuin met een goede basis die bij jouw gezinssituatie past voor nu en in de toekomst. Ze streeft ernaar tuinen te ontwerpen die ook echt bij de gebruikers passen.

Nienke maakt uiteenlopende tuinontwerpen voor particuliere tuinen van natuurlijk tot strak met respect voor de natuur. Ook voor zakelijke tuinen maakt zij groene en duurzame tuinontwerpen met weining onderhoud.

Tuinen met ruimte voor planten, vogels, bijen en vlinders waardoor natuurlijke kringlopen gestimuleerd worden die zorgdragen voor een betere kwaliteit van bodem en planten.

Nienke’s werkwijze

De basis voor een geslaagde nieuwe tuin begint met het gratis inventarisatiegesprek. Nienke luistert naar jouw wensen, eisen en stijl. In haar ontwerpstudio maakt Nienke eerst een schetsversie om terug te koppelen, daarna werkt zij het definitieve tuinontwerp in kleur op A3 (of A2) formaat inclusief materiaalkeuze, matenplan, beplantingslijst met afbeeldingen en sfeerbeelden. Nienke komt hiervoor minimaal 2 keer bij je thuis. Nienke kan aanvullend ook een verlichtingsplan maken en eventueel de realisatie coördineren.

Creatief

Expert

Beleving

Ontwerp

Plantenkennis

Online tuinontwerp

Nienke kan door deze online dienst voor klanten uit Zwolle tot in Heerlen tuinen ontwerpen. Neem contact met Nienke op voor meer informatie.

Nieuwe beplanting

Wil je niet je hele tuin op de schop, maar wel een nieuwe look met nieuwe beplanting? Het uitkiezen van de juiste planten vergt veel plantenkennis. Nienke maakt graag een pakket voor je klaar met planten voor kleur & groen in alle 4 seizoenen. Een deel van de bestaande planten kan eventueel worden hergebruikt.

Tuinonderhoudsboek

Wil je zelf het onderhoud van je tuin doen, maar weet je niet precies wat en wanneer je dit moet doen? Maak nu een afspraak en Nienke komt graag langs voor een inventarisatie van de planten in je tuin. Op basis hiervan maakt zij voor €119 een onderhoudsboekje. Wanneer je zelf een lijst van de aanwezige planten maakt en toestuurt, maakt Nienke dit onderhoudsboekje voor €79.

Natuurlijke tuinen volgens Permacultuur-principe

Als extra aanbod kan Nienke een tuin op basis van de Permacultuur-principes ontwerpen. Deze principes staan voor duurzaamheid, cradle-to-cradle, het vormgeven van natuurlijke kringlopen. Door met de natuur mee te denken en te werken voorkom je veel onderhoud aan de tuin en plagen en ziekten. Op basis van een natuurlijk tuinontwerp kun je veel inheemse planten kiezen die inheemse diersoorten lokken naar jouw “mini-reservaat”. Op de tuinenwedstrijden in het engelse Chelsea krijgen de tuinen die de natuur nabootsen de hoogste waarderingen. Deze tuinen hebben haar inziens steeds meer de toekomst!

Vriendelijke prijzen

Nienke hanteert een uurtarief van €75. Zij tekent haar tuinontwerpen met de hand die zij scant en digitaal stuurt of eventueel voor je uitprint. Ook ontvang je sfeerbeelden, plantenafbeeldingen, een materialen- en plantenlijst.

Contact

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Nienke Plantinga of heb je vragen? Bel 06 41128873 of stuur een mail via het contactformulier. Nienke helpt je graag aan jouw droomtuin!

Klantreacties

“Nienke heeft van haar passie haar werk gemaakt. Nu doet ze haar werk met passie. Ze heeft voor ons een tuinontwerp gemaakt dat praktisch en esthetisch tegelijkertijd is, voor kind en volwassene. Dik tevreden!” Cees Vogelvanger

U kunt Tuinontwerper Zwolle Nienke Plantinga van Magnolia Tuinontwerp inschakelen voor tuinontwerp, beplantingsplan, verlichtingsplan en tuinaanleg.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.