Tuinontwerper Bodegraven
RAMscape | vormgever van land en water

E-mail tuinontwerper

RAMscape
Jacqueline Ram
Tel: 0643032752
Tuinontwerper
www.ramscape.nl

bel of mail Jacqueline Ram voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinontwerper in Bodegraven RAMscape Jacqueline Ram

ELKE TUIN VAN RAMSCAPE

is hetzelfde maar toch anders! Een ontwerp voor een tuin voor thuis of voor op het bedrijf, voor jezelf of voor allemaal maakt gebruik van dezelfde ingrediënten maar is toch anders:

ELKE TUIN IS HETZELFDE

Omdat elk RAMscape tuinontwerp stoelt op een gedachte, een duidelijk concept. Een goed ontwerp heeft een duidelijke structuur met heldere lijnen en een praktische indeling en samenhang. Vorm en functie versterken elkaar. RAMscape tuinen zijn echt groen en maken gebruik van veel beplanting. Elke buitenruimte is bewust duurzaam ontworpen wat zich onder andere uit in (her)gebruik van materiaal en het verantwoord omgaan met het opvangen van regenwater binnen de tuin.

ELKE TUIN IS ANDERS

omdat de vormgeving van een tuin wordt bepaald door de gebruiker(s) en voldoet aan je persoonlijke functionele eisen en esthetische voorkeuren. De tuin is anders omdat het ontwerp rekening houdt met de architectuur van de bebouwing en met de omgeving van de locatie. Beplanting die bij jou hoort én bij de omgeving maakt de tuin nog meer persoonlijk. Er wordt een element van spanning toegevoegd en hierdoor is een tuin van RAMscape nooit saai.

INSPIRATIEBRONNEN

Met mijn achtergrond als grafisch designer, hovenier én tuin- en landschapsontwerper combineer ik graag de juiste vormen met de bijbehorende bebouwing en een uitgebreid plantenscala. Ik raak geinspireerd door wat je allemaal wel niet met vaste planten, heesters, bomen, (sier)grassen en inheemse beplanting kunt doen. Natuurlijke tuinen zijn het resultaat. Ik haal graag het landschap in je tuin en zorg daar voor het bijzondere wat je zoekt.

RAMSCAPE WERKWIJZE

(G)een tuinidee? RAMscape denkt mee en laat je idee groeien. Of het nou gaat om een stadstuin of een grote landschappelijke rondom tuin, ik maak er graag een bijzonder en mooi persoonlijk groengebied van waar je nog vele jaren met genoegen naar kunt kijken, in kunt genieten en leven. Hoe gaat het ontwerpen van een tuin in zijn werk? Welke stappen worden er gezet en wat kan je verwachten in welke fase van het ontwerpproces? Lees meer over de werkwijze.

Contact opnemen met RAMscape

Heb je interesse of ben je benieuwd wat Tuinontwerper Bodegraven voor jou kan betekenen? Stuur een mail via het contactformulier of bel Jacqueline Ram op 0643032752.

U kunt Tuinontwerper Bodegraven Jacqueline Ram van RAMscape inhuren voor een tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, ontwerp voor schoolpleinen, parken en bedrijfstuinen, gezamelijke tuinen, eetbare tuinen in Woerden en omgeving.

Kortom: voor een écht groen tuinontwerp in de regio Bodegraven, Woerden, de Meije,……

Mail of bel tuinontwerper Bodegraven voor een kennismakingsgesprek.
AlleTuinontwerpers.nl tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Woerden op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.