Tuinontwerper Nuenen
Rick de Valk | tuin- & landschapsinrichter

E-mail tuinontwerper

Rick de Valk
Tuinontwerper
Tel: 06 2949 6630
www.rickdevalk.nl

Bel of mail Rick de Valk voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper Nuenen – Rick de Valk

Een goed aangelegde tuin begint met een doordacht tuinontwerp. Rick de Valk Tuinontwerper Nuenen kan vanuit jarenlange ervaring al uw tuinwensen voor u vertalen middels een uniek handgetekend tuinontwerp mèt vogelvluchtimpressie.

Tuinontwerp

Dé inzichtelijke basis voor een onderscheidend mooie tuin. Elk tuinontwerp is uniek qua sfeer, stijl en materiaalkeuze. Helemaal passend bij uw wensen én budget. Een tuinontwerp van Rick de Valk is investering waar u jaren plezier aan zult beleven. Of het nu gaat om een kleine stadstuin, een moderne villatuin, een boerderijtuin of een landschappelijke parktuin. Geen opdracht is te klein of te groot. Voor elke buitenruimte maakt Rick de Valk een verrassend en betaalbaar tuinontwerp. Meer van Rick’s tuinontwerpen kunt u bekijken op zijn website in zijn portfolio.

Tuinadvies

Is uw tuin al aangelegd, maar wilt u toch graag wat veranderen? Bijvoorbeeld een aanpassing in de beplanting, een breder terras of een overkapping? Voor elke aanpassing maakt Rick voor u met zorg een voorstel op maat.

Bemiddeling

Wilt u van start gaan met de aanlag van uw tuin, maar u bent nog zoekende naar een vakkundige hovenier? Rick de Valk kan in dit traject voor u bemiddelen doordat hij met goede hoveniers regionaal en landelijk samenwerkt.

Begeleiding

Rick kan ook als coördinator en intermediair voor u fungeren tijdens de realisatie van de tuin. Hij zal uw belangen optimaal behartigen tijdens de uitvoering. De ervaring leert dat dit vrijwel altijd kostenbesparend werkt: er wordt efficiënter gewerkt en het scheelt u een hoop zorgen en extra tijd.

U kunt Tuinontwerper Nuenen Rick de Valk inhuren voor tuinontwerp, tuinadvies, bemiddeling en begeleiding.

Neem contact optuinarchitect Nuenen 3D zijaanzicht tuin

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinontwerper Nuenen Rick de Valk iets voor u kan beteken?
Bel 06 2949 6630 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinontwerper Nuenen voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Helmond op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.