Tuinontwerper Ede
Tuinontwerpbureau ConceptGroen | Gilbert de Jong

E-mail tuinontwerper

Tuinontwerpbureau ConceptGroen
Gilbert de Jong
Tuinontwerper
Tel: 06 20 54 23 10
www.conceptgroen.nl

Bel of mail Gilbert de Jong voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Ede ConceptGroen

Wilt u een sfeervolle tuin waarin u heerlijk kunt genieten? Maak dan direct een afspraak voor een kennismaking met Gilbert de Jong. In de weekenden werkt hij als tuinontwerper bij De Schetsservice in De Tuinen van Appeltern.

Over Gilbert de Jong

Gilbert de Jong ontwerpt en realiseert al meer dan 30 jaar bijzondere tuinen: tuinen om in te leven en te genieten, te relaxen en te spelen. In Gilbert’s tuinontwerpen zorgen hartlijnen (het liefst dubbele) door het ordenen van verschillende onderdelen van de tuin voor de samenhang tussen bewoners, huis en tuin. Uw wensen vertaalt hij altijd op originele wijze in een mooi en bruikbaar tuinontwerp. Om alle projecten van Gilbert te bekijken neemt u een kijkje in zijn portfolio.

Werkwijze Tuinontwerp

Gilbert komt bij u thuis voor een gratis kennismaking*, luistert naar uw wensen, licht zijn werkwijze toe en bespreekt de kosten van een tuinontwerp en/of beplantingsplan. U kunt ook vooraf contact opnemen voor een richtlijn van de tarieven.
* wanneer u in een straal van 20 km van Loenen op de Veluwe woont.

Schetsservice

Wanneer u bijvoorbeeld zelf uw tuin wilt aanleggen, maar geen idee heeft hoe u uw tuin het beste kun inrichten. Dan is de schetsservice iets voor u. Gilbert maakt voor u een tuinschets en advies op maat zonder aanleg- of koopverplichtingen. Het schetsadvies duurt een uur.

De onderstaande informatie is nodig voor de schetsservice:
● basistekening op schaal
● foto’s en/of film van de huidige situatie
● zon richting van uw tuin
● bouwstijl van uw woning

Aan de hand van uw wensenlijst, de oriëntatie van uw tuin ten opzichte van de zon, de bouwstijl van uw woning, uw leefsituatie en de omgeving wordt op schetspapier een indeling voor uw nieuwe tuin gemaakt.

U kunt een schetsservice afspraak maken op 3 manieren:
● op kantoor in Loenen op de Veluwe
● bij u thuis*
● in De Tuinen van Appeltern
* er gelden aanvullende kosten voor reistijd & auto indien u buiten een straal van 20 km van Loenen op de Veluwe woont.

Na het maken van de schets kan Gilbert deze indien wenselijk ook nog uitwerken tot een tuinontwerp. Veel mensen blijken echter al voldoende inspiratie te hebben gekregen na de schetsafspraak.
De kosten van een schetsafspraak bedragen €115 (2022) per uur en €27,50 per volgend kwartier.

Na het schetsadvies

Na het schetsadvies kunt u aan de slag met de aanleg van uw tuin. Wanneer u de tuinaanleg (gedeeltelijk) wilt uitbesteden, kan Gilbert de gemaakte schets (tegen een overeengekomen tarief) voor u uitwerken in een tuinontwerp en/of gedetailleerd beplantingsplan. Hiermee kunt u vervolgens bij meerdere hoveniers vrijblijvende offertes aanvragen voor de tuinaanleg. Ook kunt u via Gilbert uw beplanting bestellen tegen een aantrekkelijk tarief.

Reacties van klanten

“Na een bezoek aan de Tuinen van Appeltern werd door Gilbert de Jong, van ConceptGroen, onze wensen mbt een nieuw aan te leggen tuin speels omgezet in een bruikbare schets. Deze schets werd in het vervolgtrajekt zeer vakkundig en creatief vertaald naar een tuinplan en plantenlijst in oa een 3D presentatie. Het gehele tuinontwerp werd vervolgens aangeleverd in 2 mooie werkbare plannen in een geplastificeerd A3 formaat. Erg mooi! Het was een heel prettig contact waarbij we diverse keren feedback konden geven. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de snelheid van leveren. We kunnen nu goed onderbouwd op zoek naar een hoveniersbedrijf voor de realisatie van de tuin.” Ton en Mia Visser

U kunt Tuinontwerper Ede Gilbert de Jong van ConceptGroen inhuren voor schetsservice, tuinontwerp en beplantingsplan.

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinontwerper Ede Gilbert de Jong iets voor u kan betekenen? Bel 06 20 54 23 10 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinontwerper Ede voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Ede op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.