Tuinarchitect | Tuinontwerper Heerenveen

E-mail tuinontwerper

Roeach tuinadvies en tuinontwerp
Janet Pasveer & Tine Sietsma
Zuiderveldstraat 33, Joure
Tel: 06 5740 21 72
www.roeach.com

Tuinontwerper Heerenveen – Janet Pasveer & Tine Sietsma | Roeach

Welkom bij Roeach voor “tuinen om op te eten”!

Eetbare tuinen

Dit klinkt toch als muziek in je oren: heerlijk onbespoten fruit eten of genieten op je terras van versgeplukte salades, versierd met bloemen uit jouw eigen tuin. Janet Pasveer en Tine Sietsma volgden met succes de permacultuuropleiding en zijn in 2013 begonnen met het ontwerpen van eetbare tuinen. Met veel plezier verzorgen ze graag het tuinontwerp van jouw eetbare tuin en creëren ze “jouw tuin om op te eten”!

Eten wordt zo echt een feest in “een tuin om op te eten”.

Tuinadvies of tuinontwerp? Allebei maatwerk.

Tuinadvies

Wellicht ben je content over jouw bestaande tuinindeling, maar zou je graag meer uit je tuin kunnen eten of wil je een aantal andere planten. Janet en Tine helpen je hier graag mee door het geven van een tuinadvies. Ze komen bij je thuis langs en bespreken jouw vragen en wensen, nemen bestaande planten door en horen graag waar jij blij van wordt. Ook kijken ze naar de bodemkwaliteit en geven ze tips over de mogelijkheden in jouw tuin voor eetbare bomen, vaste planten of éénjarigen en waar ze goed kunnen groeien. Jouw tuin krijgt zeker een bijzondere uitstraling door bijzondere en eetbare planten zoals: akebia, apios, eeuwige moes, kardoen of de zoete aardappel. Afhankelijk van hoe groot jouw tuin is en het aantal vragen en wensen die je hebt, duurt dit tuinadvies gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur.

Roeach’s specialiteit: Tuinontwerpen vanuit de kracht van de Natuur

Ben je op zoek naar een tuinontwerp, dan ga je eerst met Janet of Tine vrijblijvend in gesprek. Jullie bespreken jouw wensen, vragen, ideeën en uiteraard het budget. Bij het ontwerpen wordt er gebruik gemaakt van de kracht van de natuur: de zon, wind en water zullen meehelpen jouw tuin te laten bloeien. Daarnaast wordt er gekeken naar de kwaliteit van de bodem en hoeveel leven hier in zit. Want als de bodem gezond is, groeien de planten goed en kun je heerlijk uit je eigen tuin eten. En vanzelfsprekend gebruiken ze het liefst zoveel mogelijk duurzame en/of natuurlijke materialen.

Het proces van een tuinontwerp kent diverse stappen. Kijk voor meer info op de website

Cursussen

Volg ook eens een cursus van Roeach. Aan bod komen zowel theorie als praktijk. Laat al je zintuigen prikkelen en je gaat na afloop voldaan naar huis. Je kunt thuis meteen aan de slag met het lesmateriaal dat bij de cursus inbegrepen zit.

● (H)eerlijk moestuinieren 20 lesuren € 175
● Wecken en inmaken 10 lesuren € 100
Kijk op www.roeach.com voor meer info over deze cursussen.

Workshops

Een workshop van Roeach staat garant voor een inspirerende én gezellige dag. De workshops zijn levendig en actief waarbij je (h)eerlijk groen doet. Je hoort nieuwe dingen en brengt dit direct in de praktijk.
● Composteren 4 lesuren € 40
● Fermenteren 2,5 lesuur € 30
Kijk op www.roeach.com voor meer info over deze workshops.

Neem contact op

Heeft u interesse, vragen of bent u benieuwd wat Tuinontwerper Heerenveen Janet of Tine voor u kunnen betekenen? Bel Tine op 06 5740 21 72 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinontwerper Heerenveen voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Heerenveen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.