Tuinarchitect | Tuinontwerper Bloemendaal
Ton Tuinen

E-mail tuinontwerper

Ton Tuinen
Ton Vissers
tuinontwerper
Tel: 06 201 242 91
www.tontuinen.nl

Bel of mail Ton Vissers voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinontwerper in Bloemendaal Ton Tuinen

Voor exclusieve tuinen met een ongedwongen sfeer

Over Ton Vissers
De passie voor tuinen en landschappen heeft Ton al zolang hij zich kan herinneren. Het buitenleven heeft hem van jongs af aan gefascineerd. Na de Rijksmiddelbare tuinbouwschool heeft hij de Koninklijke Academie van Beeldende kunsten gevolgd in Den Haag om een link te leggen tussen theoretische kennis en vormgeving; de basis van zijn benadering en stijl als ontwerper. Zijn tuinontwerpen worden veelvuldig in tuinmagazines gepubliceerd. Ook kunt u op Appeltern 12 trendtuinen bewonderen die hij in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman heeft mogen ontwerpen.

Een tuin moet prettig voelen. Ton zoekt graag samen met u naar de juiste balans tussen wensen en vormgeving om tot een harmonisch en persoonlijk ontwerp uit te komen waarin u zichzelf herkent. Ton staat voor tuinen met een evenwichtige vormgeving. Bij voorkeur gebruikt hij natuurlijke materialen. De beplanting speelt een hoofdrol. Bekijk de verschillende tuinontwerpen in zijn portfolio om te zien waar verschillende wensen toe kunnen leiden.

De tuin is volgens Ton een eigen wereld, een plek die rust uitstraalt, een plek om te ontspannen, een plaats om te ontmoeten. Daarnaast geeft de tuin beschutting en mag u fascineren. Lees Ton’s uitgebreide visie op zijn eigen website.

Werkwijze
1. Ton komt voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Kennismaking, inventarisatie van wensen en budget indicatie.
2. U ontvangt een offerte voor het maken van het ontwerp.
3. Na akkoord brengt Ton de bestaande situatie in kaart (afmetingen, beplanting en materialen voor hergebruik).
4. Ton maakt een schetsontwerp. Aanpassingen kunnen in dit stadium eenvoudig worden verwerkt.
5. Na goedkeuring maakt Ton het definitieve tuinontwerp: een werktekening met materialenlijst en een beplantingsplan met bestellijst.

Uitvoering
Voor de realisatie heeft u 3 opties:
1. Zelf de tuin aanleggen. Aan het ontwerp voegt Ton een werkomschrijving toe.
2. De uitvoer of een deel daarvan laten doen door een bedrijf naar keuze.
3. Van ontwerp tot en met de uitvoer laten coördineren door Ton.

Tuinadvies
U kunt ook met Ton een afspraak maken wanneer u alleen advies nodig heeft. Een sessie van een uur biedt u vaak al voldoende houvast om vervolgens de verbeterpunten aan te pakken.

Extra’s
Ton werkt veel samen met andere disciplines die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Samen met hovenier Wesseling Tuinen en Vissers Architecten zijn er al heel wat tuinhuizen, veranda’s, speciale (fietsen)bergingen, buitenkeukens en zwemvijvers gerealiseerd. Een relatie met een tuinontwerper is niet voor even, maar vaak voor jaren. Een tuin is altijd in beweging, er is groei. Ton Vissers vindt het fijn om betrokken te mogen blijven bij de tuin. Ton geeft ook meubeladvies wanneer gewenst.

U kunt Tuinontwerper Bloemendaal Ton Vissers inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinadvies voor zowel particulieren als bedrijven.

Mail of bel tuinontwerper Bloemendaal voor een kennismakingsgesprek.
AlleTuinontwerpers.nl tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Haarlem op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.