Tuinontwerper Ommen
Stefan Jaspers Tuin & Landschap

E-mail tuinontwerper

Stefan Jaspers Tuin & Landschap
Tuinontwerper
Tel: 06-13572766

www.stefanjaspers.nl

Stefan neemt vanaf oktober ’23 weer opdrachten aan

Tuinontwerper Ommen – Stefan Jaspers Tuin & Landschap

Tuinontwerper Ommen Stefan Jaspers Tuin & Landschap is ontstaan vanuit passie voor tuin, landschap, natuur en architectuur. Je kunt er terecht voor ontwerp, advies, realisatie en beheer van de buitenruimte. Stefan geeft uw wensen vorm in een functionele en sfeervolle buitenruimte passend bij uw levenswijze, gebruik en budget. Van stadstuin tot landgoed en van beplantingsplan tot dorpsplan. Voor een creatief, duurzaam & persoonlijk tuinontwerp.

Stefan Jaspers werkt samen met een groot netwerk van enthousiaste en vakkundige collega’s: hoveniers, kwekers, ontwerpers en architecten. Stefan Jaspers Tuin & Landschap is gevestigd in Arriën (gemeente Ommen) en Deventer. Hij werkt door heel Nederland maar hoofdzakelijk in Overijssel, Drenthe, Friesland en Gelderland.

Over Stefan Jaspers

Als kind was Stefan Jaspers al geïnteresseerd in de natuur. Hij groeide op met dieren en planten op een boerderij en had zijn eigen tuin waar hij experimenteerde met planten. Stefan studeerde na zijn hoveniersopleiding Tuin- en landschapsinrichting aan de Hogeschool van Hall Larenstein. Dankzij deze twee studies en zijn werkervaring heeft hij nu de deskundigheid om tuinontwerpen te maken die goed maakbaar en duurzaam zijn.

Duurzaam

Duurzaamheid staat centraal in Stefan’s ontwerpen. Over elk detail wordt nagedacht zodat u later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De beplanting wordt zodanig ontworpen met oog op het latere beheer. De juiste plant komt bij Stefan op de juiste plek zodat bodem en plant op elkaar zijn afgestemd en er een duurzame vegetatie kan ontstaan met weinig onderhoud.

Creatief

De architectonische elementen die Stefan in zijn tuinontwerpen gebruikt, zijn functioneel en stoer. Hij kiest voor materialen die passen bij de woning én bij de omgeving. Stefan zoekt continu naar nieuwe toepassingsmogelijkheden van verschillende materiaalsoorten. Inspiratie voor een creatief tuinontwerp haalt hij uit de omgeving waarin een tuin of terrein ligt. Zoekt naar samenhang tussen weelderige en spontane beplanting en minimalistische architectonische elementen. Rekening houdend met seizoensbeleving, creëert Stefan verrassende buitenruimtes die het hele jaar door interessant zijn en een vanzelfsprekende uitstraling hebben.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreekt Stefan met u uw wensen. Aansluitend stelt hij een offerte op inclusief een visie. Hierna volgen één of meerdere handmatig getekende schetsontwerpen aangevuld met ruimtelijke tekeningen en sfeerbeelden van de te gebruiken materialen en beplanting voor een goed beeld. Wanneer het schetsontwerp u bevalt, werkt Stefan het definitieve ontwerp uit voorzien van een beplantingsplan inclusief de afwatering. Op verzoek kan Stefan 3d impressies, matenplan, verlichtingsplan, uitvoeringstekening, grondwerktekening en faseringsplan toevoegen. Na afronding van het definitieve plan kan Stefan de uitvoering volledig voor u verzorgen in samenwerking met zijn netwerk van specialisten.

Contact

tuinontwerper Ommen Stefan JaspersHeeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinontwerper Ommen Stefan Jaspers iets voor u kan beteken? Bel 06-13572766 of stuur een mail via het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.

AlleTuinontwerpers.nl : voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Ommen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.