Tuinontwerper Gennep
Carla Rovers Vormgeving stad en landschap

E-mail tuinontwerper

tuinontwerper
Tel: 06 41940524
www.carlarovers.nl

Bel of mail Carla Rovers voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Gennep Carla Rovers

Carla Rovers is tuinontwerper in Gennep en omgeving en ontwerpt graag jouw nieuwe tuin. Je kunt bij haar terecht voor tuinontwerp, beplanting, landschappelijke inpassingen, meubilair, elementvormgeving, kunst en begeleiding van de aanleg.

Over Carla Rovers

Na het voltooien van haar studie Bouwkunde (HTS) ontwierp Carla ruim 13 jaar voornamelijk appartementencomplexen in dienst van een bouwkundig architectenbureau. Nadat zij een keer de buitenruimte mocht inrichten, werd haar enthousiasme opgewekt. Een vierjarige HBO Tuin & Landschapsinrichting volgde. Na een leerzame stage en de nodige werkervaring bij een fantastische hovenier en landschapsarchitect, heeft Carla sinds 2016 haar eigen ontwerpatelier dat de groene leefomgeving vormgeeft en tuin en landschap inricht.

Een tuinontwerp van de hand van Carla Rovers Vormgeving stad en landschap is gedegen, functioneel en praktisch. Tuinen die Carla ontwerpt, hebben een natuurlijke sfeer en een heldere opbouw dankzij haar oog voor balans, functionaliteit en detail. Carla creëert harmonie door te werken met verschillende groene lagen: bomen, struiken, vaste planten, siergrassen, bloembollen en gazon. Geregeld voegt zij daar elementvormgeving aan toe. Carla ontwerpt tuinen van 100m² tot een paar duizend en doet er alles aan om boven uw wensenpakket uit te stijgen.

Natuur

Carla houdt van de natuur en realiseert zich dat de natuur ons veel kan leren. Door goed te kijken naar de omgeving waarin de tuin ligt en te luisteren wat de bodem haar zegt, bouwt zij de tuin op. Er ontstaat een tuin waarin u zich prettig voelt. Carla is blij dat steeds meer mensen vragen om een tuin waar vogels en vlinders welkom zijn.

Belangrijke onderwerpen voor Carla: De bodem | Beplanting als basis | Biodiversiteit | Oplossingen zoeken voor de klimaatverandering | Hergebruik van materialen | Duurzaamheid

Veel van Carla’s tuinontwerpen zijn voor tuinen in de omgeving van Nijmegen, Noord Brabant, Gelderland en Limburg.

Zelf aanleggen of uitbesteden

Nadat het tuinontwerp af is, kunt u óf zelf aan de slag met het tuinontwerp óf Carla kan u helpen met de begeleiding. In de loop der jaren heeft zij een enthousiast netwerk van professionals voor de aanleg van de tuin, meubilair, beplanting en kunst.

Contact

Benieuwd naar wat tuinontwerper Gennep Carla Rovers voor u kan betekenen? Zij vertelt u graag in een kennismakingsgesprek wat zij voor u kan betekenen. Smaak, stijl, wensen en budget worden besproken. U kunt een afspraak maken via het contactformulier of even bellen naar 06 41940524.

Meet & Greet

Ook is zij vier keer per jaar tijdens een Meet & Greet bij Tuincentrum van de Hulsbeek in Wanroij aanwezig. Hier kunnen geïnteresseerden kennismaken met Carla, want een klik is belangrijk bij het ontwerpen van uw tuin. Per klant neemt zij een half uur de tijd om een schets te maken.

U kunt Tuinontwerper Gennep Carla Rovers inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, meubilair, kunst en begeleiding. Mail of bel voor een vrijblijvende kennismaking.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Venray op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.