Tuinontwerper

Tuinontwerper Drachten
Joke Gerritsma Tuinontwerpen – Joke Gerritsma

E-mail tuinontwerper

Joke Gerritsma Tuinontwerpen
Joke Gerritsma
Tuinontwerper
Tel: 0515-520886 of 06–27394916
www.jokegerritsmatuinontwerpen.nl

Maak een afspraak met Joke Gerritsma voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Drachten – Joke Gerritsma

Tuinontwerper in Drachten nodig? Bekijk de tuinontwerp foto’s van Joke Gerritsma Tuinontwerpen. Mail of bel 06-27394916 voor vrijblijvende informatie!

Welkom
Joke Gerritsma ontwerpt zowel moderne, strakke en geordende tuinen als natuurlijke, romantische en klassieke tuinen. Landelijk of cottagestijl, siergrassen of weelderige beplanting; alles is mogelijk. Ter aanvulling op het ontwerp maakt Joke optioneel een beplantingsplan tezamen met een onderhoudsplan. Een tuinadviesgesprek van 1,5 uur (vanaf €150) in uw tuin kan ook. Hiervoor is ook een tuinadvies kadobon verkrijgbaar. U kunt vrijblijvend contact met Joke Gerritsma opnemen zodat zij alle mogelijkheden met u kan bespreken.

Wensen en eisen
Voor een geslaagd tuinontwerp is het belangrijk om te weten wat u ervan verwacht. Uw tuin moet een compleet plaatje met uw woning en interieur vormen. Ook is het goed te weten hoeveel u zelf in de tuin wenst te doen voor het onderhoud, of wenst u liever een zo onderhoudsvrij mogelijke tuin? Wilt u gelijk een “volle” tuin of wilt u liever (om kosten te besparen) jonge aanplant gebruiken? Moet het vooral een mooie of praktische tuin zijn? Moeten er bomen in komen, veel bloeiende struiken of juist veel gazon met perkjes? U kunt ook Joke een evenwichtig voorstel laten maken aan de hand van uw wensen en eisen.

Budget
Een tuin kan aardig in de papieren gaan lopen. Met het ontwerp kan hier rekening mee worden gehouden. Harde materialen en arbeidsuren zijn de grootste kostenposten. Ook bomen zijn een investering. Om eventueel kosten te besparen kunt u besluiten nog jonge bomen te gebruiken. Ook de keuze van type planten kan natuurlijk veel uitmaken. Daarom is het belangrijk dat u een idee heeft wat uw budget is voor de tuinaanleg. Om een indicatie te krijgen van de kosten voor een tuinontwerp klik hier.

Aankoop beplanting
De aankoop van beplanting kan Joke voor u verzorgen tegen redelijk scherpe prijzen. De bestelling wordt dan bij u thuis afgeleverd. Mocht u geen ontwerp nodig hebben, maar wel interesse hebben in het bestellen van bomen of beplanting, vraagt u dan vrijblijvend een offerte op.

Uitvoering tuinaanleg
Indien gewenst kan Joke u in contact brengen met hoveniers die de aanleg van uw tuin kunnen verzorgen. Ook tuinmaterialen zoals b.v. tuinverlichting, tegels of grind kan zij voor u bestellen.

Onderhoud
Indien gewenst kan Joke uw tuinonderhoud verzorgen. Tarieven hiervoor zijn vrijblijvend op aanvraag en zijn afhankelijk van de werkzaamheden en de frequentie van het onderhoud. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bepaalde werkzaamheden zoals het knippen van buxusheggen, snoeien van rozen of andere tuinklussen waar u geen tijd voor heeft of niet door u uit te voeren zijn.

U kunt Tuinontwerper Drachten Joke Gerritsma inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, tuinaanleg, tuinonderhoud en aankoop beplanting.

Mail of bel Tuinontwerper Drachten voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Leeuwarden op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.