Tuinontwerper Bussum
Plan B Tuinontwerp – Eerhard Huiden

E-mail tuinontwerper

Plan B Tuinontwerp
Eerhard Huiden
Tel: 06-51490354
www.planbtuinontwerp.nl

Bel of mail Eerhard Huiden voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Bussum | Plan B Tuinontwerp

Ontwerper van groene tuinen in balans in de regio Gooi en Eemland

Over Plan B Tuinontwerp

Eerhard Huiden startte in 2011 met Plan B om vorm te geven aan zijn passie voor tuinen. Sindsdien ontwerpt Eerhard tuinen van 50 tot 1000 m² in uiteenlopende stijlen. Hij is altijd op zoek naar originele oplossingen, balans, harmonie en spanning. Hierbij doet hij een beroep op zijn creativiteit, technische kennis, ruimtelijk inzicht en plantkunde. Indien gewenst, verzorgt Plan B ook de aanleg zodat u er zelf geen omkijken naar heeft en verzekerd bent van een mooi eindresultaat.

Tuinontwerp

Het begint allemaal met goed luisteren naar wat u wilt. Het is een uitdaging om een goede combinatie en balans te vinden tussen de functies van een tuin en de wensen omtrent design, onderhoud en duurzaamheid. Om daar als tuinontwerper hulp bij te kunnen bieden en oplossingen aan te dragen vindt Eerhard fantastisch.

In 4 stappen naar uw droomtuin

STAP 1: ORIËNTATIE
Tijdens het oriëntatiegesprek bespreken we uw wensen, smaak en budget. Daarna ontvangt u een offerte voor het ontwerpen van de tuin.

STAP 2: CONCEPT TUINONTWERP
Uw wensen worden uitgewerkt in een aantal verschillende ontwerpschetsen. U kiest daaruit de meest aansprekende ontwerprichting.

STAP 3: DEFIN ITIEF TUINONTWERP
Na overleg over de ontwerpschetsen volgt het definitieve 2D of 3D ontwerp, inclusief een verlichtingsplan en een beplantingsplan.

STAP 4: TUINAANLEG
Indien gewenst legt Plan B de tuin ook aan. Hiervoor werkt Eerhard samen met gespecialiseerde partners.

Tuinadvies op locatie

Snel en eenvoudig. Eerhard komt graag bij u langs om ter plekke de tuin te bespreken. Dat kan gaan over bijv. aanpassingen van de beplanting tot en met een totale tuinverbouwing. Aan de keukentafel kunnen we in een ochtend of middag wensen en ideeën uitwisselen met als eindresultaat een grove schets van uw nieuwe tuin. Al is het wel zo dat de meest originele ideeën vaak wat meer tijd vragen om tot ontwikkeling te komen. Voor advies op locatie betaalt u €50 per uur.

Kies voor groen

Gezondheid
Met onze volle agenda werken we steeds meer vanuit huis en zijn de hele dag online. Een groene tuin helpt om een goede balans te vinden voor rust, afleiding en om in contact te zijn met de natuur.

Natuur
Bomen, heesters en vaste planten zijn belangrijk voor insecten, vogels en andere dieren. Daarnaast geven groene tuinen verkoeling en nemen ze regenwater, geluid, fijnstof en CO₂ op. Plant er heerlijke vruchten en u kunt ze zelf plukken wanneer ze rijp zijn.

Moeder aarde
Bij de aanleg van een tuin laten we onvermijdelijk ook een negatieve ecologische footprint achter. De grootte daarvan is afhankelijk van de hoeveelheid en soort gebruikte materialen. Bij hergebruik van bestaande materialen en planten verkleint de footprint enorm. Over materiaalkeuze en hergebruik denkt Eerhard graag met u mee.

Contact met tuinontwerper Bussum

Heeft u interesse, vragen of wilt u weten of Eerhard Huiden ook iets voor u kan betekenen?
Bel 06-51490354 of stuur een mail via het contactformulier.

U kunt Tuinontwerper Bussum Eerhard Huiden van Plan B Tuinontwerp inhuren voor ontwerp van tuinen 50 tot 1000 m² in uiteenlopende stijlen en tuinadvies.

Mail of bel tuinontwerper Bussum voor een kennismakingsgesprek.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Klantenreacties

Ik kan Plan B Tuinontwerp van harte aanbevelen. Eerhard heeft meerdere ontwerpen gemaakt op basis van onze wensen en er is een prachtige tuin uit gekomen. Waar we het meest blij mee zijn is het continue meedenken en direct oplossingen zoeken, bijvoorbeeld als de bodem minder geschikt bleek voor bepaalde planten of de zon minder gunstig. Niet simpelweg uitvoeren maar voortschrijdend inzicht gebruiken om tot een geweldig resultaat te komen. Aanrader! Suzanne van den Brink

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Hilversum op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.