Tuinontwerper Blaricum
GREEN in the DIRT – Peter Zaal

E-mail tuinontwerper

GREEN in the Dirt
Peter Zaal
Tuinontwerper
Tel: 06 50482608
www.greeninthedirt.nl

Bel of mail Peter Zaal voor een kennismaking

Tuinontwerper in Blaricum | GREEN in the DIRT – Peter Zaal

Tuinontwerper in Blaricum nodig? Maak dan kennis met tuinontwerper Peter Zaal. Ontwerper van stijlvolle, tijdloze stadstuinen, villatuinen en bedrijfstuinen in Blaricum en omgeving.

Wilt u advies over de mogelijkheden van uw huidige tuin of misschien denkt u aan een geheel nieuwe tuin?
GREEN in the DIRT denkt graag met u mee. Bel Peter Zaal meteen op 06 50482608 of vul het contactformulier in.

Over GREEN in the DIRT

Peter Zaal heeft meer dan 30 jaar ervaring op zak als tuinontwerper bij verscheidene hoveniersbedrijven in de regio Utrecht. Naast het maken van tuinontwerpen en beplantingsplannen, was Peter ook direct betrokken bij de voorbereiding en had hij de supervisie tijdens de aanleg van de tuinen. In 2017 startte Peter tuinontwerpburo GREEN in the DIRT.

Peter bracht zijn jeugd door tussen de boomkwekerijen en was al jong bezig met alles wat met tuinieren te maken had. Na de opleiding tot boomkweker/hovenier volgde Peter de hbo-opleiding voor tuin- en landschapsarchitectuur.

Tuinontwerp

Je wilt een mooie tuin, maar waar te beginnen? Peter Zaal helpt je graag bij het ordenen van de plannen en het maken van de juiste beslissingen. Hij luistert aandachtig naar jouw wensen en legt uit hoe GREEN in the DIRT deze voor jou kan vertalen in een tuin waar je echt blij van wordt.

Tuinadvies & schetsontwerp €245

Peter Zaal komt zo’n 2,5 uur op bezoek en maakt in dit tijdsbestek een tuinschets aan de hand van jouw wensen en welke je als basis kunt gebruiken voor je nieuwe tuin. Kies je na het schetsadvies alsnog voor één van de omvangrijkere tuinontwerppakketten, dan krijg je een €195 korting.
afspraak kan overdag of in de avond
binnen een straal van 25 km rondom Utrecht worden geen reiskosten berekend
voor tuinen tot maximaal 500 M2

Tuinontwerppakketten tot 500 m2

Met het tuinontwerppakket krijg je in één keer alle benodigde onderdelen voor een degelijk tuinontwerp en legt Peter Zaal de solide basis voor een prachtige tuin.
● 20 tot 100 m2 – €945
● 100 tot 250 m2 – €1145
● 250 tot 500 m2 – €1445 (alle prijzen incl. btw)

Op de website van GREEN in the DIRT kun je uitvoerig het stappenplan doornemen. Peter Zaal kan je eventueel ook adviseren bij het offerte traject en begeleiden tijdens de aanleg.

Tuinontwerp op maat > 500 m2

Voor tuinen groter dan 500 m2 werkt Peter Zaal met een tuinontwerp op maat. Het uitgebreide stappenplan kun je hier doornemen. Als het proces voltooid is ben je de eigenaar van een uniek en praktisch tuinontwerp op maat met bijbehorende materiaallijst en uitgebreid beplantingsplan.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is onmisbaar voor een prachtige tuin. Ook kan nieuwe beplanting er voor zorgen dat een bestaande tuin weer opbloeit. Peter Zaal kan je helpen met:
● beplantingsplan
● beplanting leveren én planten

Workshop Tuinontwerp €295

In 3 avonden werk je onder begeleiding van Peter Zaal aan jouw eigen tuinontwerp. Waar begin je, hoe maak je keuzes en waarom moet je de bestrating pas als laatste uitzoeken. In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers werk je aan het ontwerp van je eigen tuin. In 3 eenvoudige stappen kom je tot een tuinontwerp waar je direct mee aan de slag kunt. Koffie/thee en materiaal zijn bij de prijs inbegrepen.

Data: 5, 12 en 19 maart 2024
Locatie: Vliegend Hertlaan 4A, 3526 KT UTRECHT | 1e verdieping | gratis parkeren

Meld je snel aan via het contactformulier of bel Peter Zaal op 06-50482608.

Extra diensten

● opvragen van offertes bij hoveniers
● advies geven omtrent keuze hovenier
● begeleiding tijdens de aanleg

Contact met Tuinontwerper Blaricum

Je kunt Tuinontwerper Blaricum Peter Zaal van GREEN in the DIRT inschakelen voor tuinontwerp, tuinontwerp op maat, beplantingsplan, tuinadvies en schetssessie in Blaricum en omgeving.

AlleTuinontwerpers.nl : Tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio. Mail of bel Tuinontwerper Blaricum op 06 50482608 voor een vrijblijvende kennismaking.

Kijk ook eens bij de klantreacties om te lezen hoe zij de service van diverse tuinontwerpers hebben ervaren.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Blaricum op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.