Tuinontwerper Nieuwkoop
Groenvorm | Pieter Janssen

E-mail tuinontwerper

Groenvorm
Pieter Janssen
tuinontwerper
Tel: 06 12 19 69 13
Bel of mail Pieter Janssen voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Nieuwkoop Groenvorm

Voor levende tuinen, waarin architectonische lijnen en harmonisch groen samenkomen

Wie is Groenvorm
De man achter Groenvorm is Pieter Janssen. Het is zijn passie te helpen bij het ontwerpen van levende tuinen. Eetbaar en levend, geurend en kleurend, waar alle zintuigen worden geprikkeld en waar de biodiversiteit bloeit en groeit.

Na zijn studie aan de Rijks Middelbare Tuinbouwschool in Boskoop begon Janssen een hoveniersbedrijf. Om zich ook te bekwamen in het ontwerpen van tuinen volgde hij de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein in Velp met als specialisatie ontwerpen. In 1995 begon hij zijn ontwerpburo Groenvorm. Sinds de verkoop van zijn hoveniersbedrijf in 2005 richt Janssen zich uitsluitend op het ontwerpen van tuin & landschap.

Janssen is een veelgevraagd docent bij tuinopleidingen. Hij leverde publicaties in tuinboeken van o.a. Modeste Herwig en Dairmuid Gavin. Met zijn tuin- en landschapsontwerpen won hij diverse prijzen, waaronder een nominatie voor de Green-Building-Award m.b.t. de daktuin bij het LUMC te Leiden. Diverse gerenommeerde hoveniersbedrijven verspreid over het land weten Janssen te vinden voor zijn tuinontwerpen.

Waarom een tuinontwerp?
Een tuin is maatwerk; elke tuin en elke tuinbezitter is immers anders. Een goed tuinontwerp staat garant voor een tuin waarin u graag verblijft, waar u kunt genieten en ontspannen.

Tuinen met …
… een overvloed aan bloeiende planten,
… eetbare planten kruiden en fruit,
… natuurlijke schaduw en waterberging,
… een poeltje voor vogels en insecten,
… een rijke biodiversiteit,
… planten voor vlinders en bijen,
… weinig onderhoud én
… tuinen die betaalbaar zijn.
Dat zijn tuinen waar Janssen als tuinontwerper & beplantingsadviseur blij van wordt. Kijk in zijn portfolio voor nog meer voorbeelden.

Groenvorm werkt in de regio Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Hoofddorp, Hoogmade, Koudekerk, Kudelstaart, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Reeuwijk, Roelofarendsveen, Uithoorn, Woubrugge en Zoetermeer, maar ook buiten de provincie Zuid-Holland.

U kunt Tuinontwerper Nieuwkoop Pieter Janssen van Groenvorm inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinadvies.

Mail of bel tuinontwerper Nieuwkoop voor een kennismakingsgesprek.
AlleTuinontwerpers.nl tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Alphen aan den Rijn op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.