Tuinontwerper Lanaken
Chiardino Tuindesign – Marie-Claire Buhler

E-mail tuinontwerper

Chiardino Tuindesign
Marie-Claire Buhler
Tuinontwerper
Tel: 06 – 50283750
www.chiardino-tuindesign.nl

Bel of mail Marie-Claire Buhler voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Lanaken | Marie-Claire Buhler – Chiardino Tuindesign

Marie-Claire Buhler van Chiardino Tuindesign werkt als tuinontwerper in Lanaken en (Belgisch) Limburg. Al heel wat jaren ontwerpt deze gepassioneerde tuinontwerpster unieke en inspirerende buitenruimtes.

Chiardino Tuindesign helpt u graag met het realiseren van uw droomtuin of buitenruimte

Het gezicht achter Chiardino-Tuindesign

Chiardino Tuindesign is in 2008 door Marie-Claire Buhler opgericht. Met haar creativiteit, talent, technische opleiding en jarenlange ervaring met groenprojecten creëert zij ook voor u graag een stukje Groene Kunst. In ieder project ziet Marie-Claire een nieuwe uitdaging om iets unieks te creëren. In kleine of grote tuinen, in uiteenlopende stijlen.

Tuinontwerp voor uw tuin

Uw tuin is een belangrijk deel van uw huis en woonplezier. Een plek waar u tot rust kunt komen en fijne momenten beleeft. Een goed tuinontwerp is in harmonie met uw leven en de architectuur van uw woning. Chiardino Tuindesign maakt voor u een tuinontwerp op maat, met de juiste beplanting en materialen zodat u straks kunt genieten in uw droomtuin.

Tuinadvies & Tuinstyling

Door middel van tuinstyling kan Marie-Claire uw tuin een ander gezicht geven zonder al te grote aanpassingen. Zij kan u adviseren bij de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe tuinmeubelen, bloemen en accessoires. U kunt Chiardino Tuindesign ook inschakelen wanneer u tuinadvies nodig heeft. Bijvoorbeeld bij vragen over de kwaliteit van uw grond of beplanting.

Buitenruimte organisatie of bedrijf

Uw buitenruimte is het visitekaartje voor uw bedrijf! Uw kantoor, uw medewerkers en klanten verdienen een goed doordacht en uniek vormgegeven exterieur. Met haar jarenlange ervaring in het ontwerpen van buitenruimtes helpt Marie-Claire u graag om voor uw bedrijf, kantoor of school een uniek, creatief, inspirerend en duurzaam tuinontwerp te maken.

Werkwijze

In het ontwerpproces staan uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin centraal. Na een vrijblijvende kennismaking en goedkeuring van de offerte ontvangt u twee schetsontwerpen, persoonlijk toegelicht door Marie-Claire. Daarna gaat zij aan de slag met het definitieve tuinontwerp (inclusief beplantingsplan, werktekening, verlichtingsplan en materiaalkeuze).

Marie-Claire kan eventueel ook de uitvoering begeleiden zodat u er geen omkijken naar heeft.

Werkgebied

Het werkgebied van Chiardino Tuindesign (gevestigd in Meerssen bij Maastricht) beslaat Limburg, Noord-Brabant en Belgisch Limburg waaronder Lanaken.

Contact opnemen met Tuinontwerper Lanaken

U kunt Marie-Claire Buhler van Chiardino Tuindesign inhuren voor tuinontwerp, tuinadvies, tuinstyling voor particulieren, bedrijven en organisaties. Mail of bel Marie-Claire Buhler op 06 – 50283750 voor een vrijblijvende kennismaking.

Chiardino Tuindesign is aangesloten bij de de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.