Tuinontwerper Barendrecht
Groenconcepten.nu – Edith Kummer

E-mail tuinontwerper

Groenconcepten.nu
Edith Kummer
tuinontwerper
Tel: 06 161 30 991
www.groenconcepten.nu

Bel of mail Edith Kummer voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tuinontwerper Barendrecht Groenconcepten.nu

Over Edith Kummer
Edith ziet het als een uitdaging om uw tuin een eigen gezicht te geven: een tuin met karakter, in stijl en in harmonie. Passend bij uw budget en uw eisen & wensen. Zij ontwerpt uiteenlopende stijlen: strak modern met weelderige beplanting of juist minimalistisch strak, landelijk, natuurlijk, Mediterraan, Oosters en watertuin.

In 2003 heeft zij haar eigen tuinontwerp-adviesbureau gestart vanuit haar passie voor groen. In 2004 heeft zij de opleidingen tot vakbekwaam hovenier en tuinontwerper met succes afgerond en vervolgens de opleiding interieurbeplanting in 2011.

In al haar ontwerpen kiest Edith voor een duidelijke structuur, waarbij de beplanting de hardheid van de vormgeving verzacht. Duurzaam ondernemen en respect voor de natuur staan bij haar voorop. Zij neemt voor haar advies en service alle tijd en gebruikt graag haar kennis, ervaring en vakmanschap voor een persoonlijk tuinontwerp waar u jarenlang van kunt genieten.

Werkwijze Tuinontwerp
Tijdens een vrijblijvende kennismaking bekijkt Edith uw huidige situatie en bespreekt uw wensen en mogelijkheden. Zij laat ontwerpen en materialen zien om te bepalen welke stijl u het meest aanspreekt. Heeft u een goed gevoel na dit gesprek en wilt u graag met haar verder? Dan ontvangt u van haar een opdrachtbevestiging met hierin de gemaakte afspraken met de bijbehorende ontwerp- of advieskosten. Zij maakt eerst een schetsontwerp welke u telefonisch of aan tafel met haar bespreekt. U maakt een keuze voor de te gebruiken materialen. Aan de hand van de besproken punten werkt Edith het schetsontwerp uit tot een definitief tuinontwerp. Bij het tuinontwerp maakt Edith ook een beplantingsvoorstel, als sfeerimpressie.

Kosten van een tuinontwerp
De uiteindelijke kosten voor een ontwerp zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de intensiteit en complexiteit van het te maken ontwerp. Als richtlijn kunt u onderstaande prijzen (incl. btw) aanhouden:

tot 100 m2 €395
tot 250 m2 €595
tot 400 m2 €750
tot 800 m2 €849
grotere tuinen op aanvraag

Van 2D naar 3D ontwerp
Het is mogelijk om het 2D-ontwerp (tegen meerprijs) om te zetten naar 3D en een visuele rondleiding te hebben.

Beplantingsplan
Naast het tuinontwerp kan Edith voor u ook een beplantingsplan maken. Groen in een tuin biedt een duidelijke meerwaarde, mits de beplanting goed gekozen is. Een goed beplantingsplan bespaart veel kosten bij de aanleg en levert jarenlang tuinplezier op. De kosten voor het maken van een beplantingsplan bedragen 40% van de kosten voor het tuinontwerp en zijn afhankelijk van de tuinstijl en de hoeveelheid van de toe te passen beplanting.
Indien gewenst kan Edith ook zorgen voor de levering van de beplanting en bomen.

Mondeling tuinadvies
Heeft u advies nodig betreft de indeling van de tuin, de huidige beplanting, een saai hoekje of heeft u een aantal ideeën en lukt het u niet om daar één geheel van te maken? Edith komt bij u langs en in een gesprek van 1 – 1,5 uur bespreken wij een passende oplossing voor uw tuinproblemen. Het uurtarief bedraagt €37,50.

Tuinaanleg
Met het tuinontwerp en beplantingsplan op zak is de keuze aan u om de aanleg zelf uit te voeren of uit te besteden. Besteedt u de aanleg liever uit, dan heeft u met één aanspreekpunt te maken. Edith kan uw tuin ook aanleggen. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer of door gespecialiseerde bedrijven uitgevoerd. Daarnaast is het mogelijk om de werkzaamheden gefaseerd uit te laten voeren.

Neem onderaan deze pagina via het contactformulier contact met Edith op en zij stuurt u graag haar uitgebreide werkwijze.

U kunt Tuinontwerper Barendrecht Edith Kummer van Groenconcepten.nu inhuren voor (3D) tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Mail of bel Tuinontwerper Barendrecht voor een vrijblijvende kennismaking.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Delft op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.