Tuinontwerper Akersloot
De Tuinen van Renee Koen

E-mail tuinontwerper

De Tuinen van Renee Koen
Renee Koen
Tuinontwerper
Tel: 06 – 10 366 332
www.detuinenvanreneekoen.nl

Bel of mail Renee Koen voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Akersloot | De Tuinen van Renee Koen

Met een grote dosis creativiteit en liefde voor alles wat groeit en bloeit, ontwerpt tuinontwerper Renee Koen met veel passie tuinen en buitenruimtes. Zij wil mensen inspireren meer groen in de tuin toe te passen, want een groene tuin is immers een levende tuin. Door een uitgekiende keuze van de juiste beplanting is een onderhoudsvriendelijke groene tuin mogelijk! Door haar jarenlange ervaring zorgt Renee ervoor dat u een sfeervolle tuin krijgt die optimaal aansluit bij uw levensstijl, gezinssituatie en wensen. Ook met een bescheiden budget of wanneer u alleen een beplantingsplan nodig heeft!

Tuinen van Renee Koen zijn tijdloze groene tuinen met heldere lijnen en weelderige beplanting en duurzame materialen, rekening houdend met de praktische bruikbaarheid.

In 5 stappen naar uw droomtuin!

1. Het Kennismakingsgesprek
Renee Koen komt bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een eerste indruk van uw huis en huidige tuin. Uw wensen worden besproken. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van haar een offerte.

2. Het Schetsontwerp
Tijdens het tweede gesprek bespreekt Renee met u het schetsontwerp; een ruwe schets van de toekomstige vormgeving van uw tuin. U ziet in grote lijnen waar de onderdelen zoals terras, vijver e.d. komen. Wijzigingen kunnen nog aangebracht worden zodat er een ontwerp ontstaat dat volledig naar uw wens is.

3. De Ontwerptekening
De ontwerptekening is het definitieve ontwerp van uw tuin op schaal. Hierop staat precies aangegeven waar terrassen, gazons e.d. komen. Het definitieve ontwerp is tevens het uitgangspunt voor het beplantingsplan.

4. Het Beplantingsplan
Dit is een gedetailleerde tekening van de borders op schaal waarbij Renee aangeeft welke plant waar komt. Zij houdt rekening met uw wensen ten aanzien van kleur, hoogte, grondsoort en de standplaats van de beplanting (zon, schaduw, halfschaduw).

5. Uitvoering
Met het tuinontwerp op zak kunt u de tuin zelf aanleggen, maar indien gewenst kan Renee ook de uitvoering en beplanting voor u begeleiden. Renee Koen beschikt over een netwerk van betrouwbare hoveniers. Een jaar na aanleg komt Renee bij u langs om te kijken hoe de tuin zich ontwikkelt.

Workshop Tuinontwerp

Sinds 2016 geeft Renee samen met collega-ontwerper Cecilia Goossens-Niesten de workshop ‘Ontwerp je eigen tuin’. De workshop bestaat uit 3 avonden. De belangrijkste richtlijnen voor het ontwerpen van een tuin komen aan de orde. Aan het einde van de workshop heb je een tuinontwerp waarmee je direct aan de slag kunt!

Workshop Beplanting
Tijdens deze workshop van 3 avonden vertellen Renee en Cecilia hoe je verschillende soorten beplanting kunt toepassen in je tuin, waar je op moet letten en welke combinaties er mogelijk zijn. Vervolgens ga je onder begeleiding 1 of meerdere borders samenstellen. Max. 9 deelnemers. Geschikt voor tuinen met een maximale grootte van 200 m2 of een gedeelte tot deze grootte. Voor meer info kun je Renee bellen op 06 – 10 366 332.

Reacties van klanten

“Onlangs heb ik mijn grote en verwaarloosde tuin aan de dijk langs het Noord-Hollands kanaal helemaal veranderd. Terras gebouwd, oude heggen en struiken verwijderd en dat wat er was aan ‘onkruid’ afgevoerd. Na een jaar en op basis van een ontwerp van Renee Koen ontstaat er nu een prachtige omsloten tuin met een open landelijke sfeer die perfect aansluit bij de omgeving. Ik geniet elke dag van alles wat zich nog ontwikkelt en wordt vaak aangesproken door wandelaars die langs lopen en zich vergapen aan de tuin. Ze kan toveren, die Renee Koen! Ze ziet de tuin voordat ze werkelijkheid wordt. Ze ziet vormen en kleuren en combinaties. Toveren klinkt magisch; Renee Koen is een professional met veel kennis over planten en een talent voor ontwerpen. Een aanrader, deze ontwerper!”
Gerdi Meyknecht, Koedijk

“Superblij met het ontwerp van onze stadstuin. We wilden organische rondingen en veldboeket sfeer en dat is het geworden. We genieten er elke dag van. Ook fijn samenwerken en ontwerp uitwerken!”
Leonie Stekelenburg en Erwin Schuiling, Haarlem

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinontwerper Akersloot Renee Koen iets voor u kan betekenen? Bel 06 10 366 332 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinontwerper Akersloot voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Alkmaar op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.